Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Uncategorized

Archief PP I

beleef ‘t concert van je leven
(Eddie Christiani was de eerste Europeaan met electriese gitaar)

The Dutch All Time Greatest Hitmachine I
1. Diep in mijn hart 2. Kom weer naar huis 3. Ik zie je wel weer bij de waterval 4. Aj, aj, aj Maria 5. Annemarie (jij bent de hoofdprijs uit de liefdesloterij) 6. Madeleine 7. Vaar je in een bootje (op een mooie dag in mei) 8. Geef mij rozen 9. Hupfalderie (we vieren feest tot morgen vroeg) 10. Zet de klok maar stil 11. De liefdespolka 12. Daar bij de waterkant

The Dutch All Time Greatest Hitmachine II
1. Oh zonnig Madeira 2. Zomernachtfeest 3. Si si si 4. Toen ik eens snipverkouden was 5. Veel mooier dan ‘t mooiste schilderij 6. Ik stuur jou een boeketje rode rozen 7. Kleine Greetje uit de polder 8. Breng mij terug naar Transvaal 9. Op de woelige baren 10. Spring maar achterop 11. ‘s Avonds bij ‘t licht der sterren 12. Zaterdagmiddag (is alles voorbij)

 

The Dutch All Time Greatest Hitmachine III
1. Wil je een beetje van me houden? 2. Hoe je heette dat ben ik vergeten (maar je ogen vergeet ik nooit meer) 3. Rosemarie 4. Jij hebt van die mooie blauwe ogen 5. Lou Lou 6. Ik wou dat ik naar huis toe wou 7. We gaan nog niet naar huis 8. D’r was eens een cowboy (ouwe taaie jippie jippie jee)


PozzebockenSite terug online

woensdag 11 april 2011
De milleniumbug heeft in 2011 daadwerkelijk een belangrijk slachtoffer geëist. De pozzebockensite blijkt getroffen en ligt sindsdien plat.
Wordpress moet op 111 plaatsen in België nagaan of er geen gevaarlijke straling vrijkomt. Het netwerk heeft in totaal één miljard Belgische frank gekost, zo’n 11 miljoen euro. Het systeem is begin jaren 90 geïnstalleerd en werkte pas vanaf ’98 behoorlijk, meldt de VRT. Twee jaar later sloeg het noodlot toe, ondanks alle commotie over de milleniumbug bleek WordPress niet voorbereid op de overgang naar 1 januari 2011.

Een inspecteur van het Federaal Nationaal Realistisch Agentschap voor Nucleaire Controle (FANARC) probeerde het systeem gedurende drie jaar aan de praat te krijgen. Hij werd echter ontslagen nadat hij met een aantal oplossingen kwam waaruit zou blijken hoezeer de top van het FANARC had gefaald, aldus Het Nieuwsblad. Het FANARC is de Belgische nucleaire waakhond. Drie van de elf directeuren zijn na extern onderzoek onbekwaam verklaard, mede door de blunder met WordPress.

Auteur: Prins II | Bron: | Gerelateerd: MilleniumBugMac n Cheese

Mac ‘n’ Cheese from Mac 'N' Cheese on Vimeo.


https://youtu.be/uywK1LVlFFo


Santa Pozzebocken Cruz de la Palma


[POEDERFEEST] Prinsengarde met veel geraas vertrokken naar Carnaval de los Indianos 2016 – De Día aanstaande maandag verwacht

Ze zijn gevlogen! Team #1 van de Prinsengarde der Pozzebocken steeg in het holst van de nacht op naar de gedroomde nieuwe carnavalsbestemming La Palma! Naar het Carnaval de los Indianos in Santa Cruz. Team #2 volgt morgen, gespreid vliegend omdat de vereniging bij neerstorten anders meteen zou zijn opgeheven. De roltrolleys vol poeder, mutsen, buttons en carnavalservaring. La Palma here we come! Voor het eerst met gevleugeld vervoer. Ole!

De Día de los Indianos is een parodie op de voorouders van de Palmeros. Uit noodzaak emigreerden ze naar Zuid-Amerika en keerden later terug in Caribische witte gewaden met dikke portefeuilles en een arrogante houding. De Día vindt op maandag 8 februari 2016 plaats. De beroemde Nederlandse psychodelische carnavalsbeweging De Pozzebocken is dit jaar uitgenodigd om de bespotting luister bij te zetten. Hiertoe is onder de naam ‘De Grote Pozzebock’ (DGP, red.) een prive-jet gehuurd waarin vijf Prinsen naar het eiland zijn gevlogen. De Prinsengarde zal de dag openen met muziek op de Plaza España in Santa Cruz, daarna verwelkomen de Pozzebocken het schip met de Negra Tomasa in de haven. Daarna barst het carnaval tot en met de hele nacht los. De president van Spanje heeft in een persoonlijke boodschap zijn enorme vreugde uitgesproken over de komst van de Pozzebocken naar de Canarische Eilanden. In een reactie stelt de Raad van Twee dat dit nog maar de vraag is. ‘Maar aan ons zal het niet liggen.’ Beluister hier het carnavalsvolkslied van La Palma. Check hier de beeldimpressie van onze verkenners, drie jaar terug vooruit gestuurd om het poederfeest grondig voor te bereiden: Pozzebocken naar La Palma 2016! De prive-jet van de Prinsengarde


Pozzebocken overwegen La Palma voor grand tour 2016

De psychedelische carnavalsbeweging De Pozzebocken overweegt in aanloop naar de elfde van de elfde, waarop de nieuwe carnavalsbestemming traditioneel wordt gekozen en hopelijk bevestigd door de Raad van Twee, om naar het subtropische Canarische eiland La Palma af te reizen. Hier wordt met poeder gegooid in de felle zon. Een concept dat de Prinsengarde aanspreekt, zo laat het Algemeen Nationrealistische Persbureau (ANP) vandaag weten in een persbericht.

Carnaval wordt op La Palma uitbundig gevierd met muziek, optochten, dans en volop eten en drinken. De verkiezing van de carnavalskoningin speelt een belangrijke rol. Carnavalsmaandag is ‘Día de los Indianos’, een dag die in het teken staat van de terugkeer van ‘Palmeros’ die in Zuid-Amerika rijk zijn geworden. Mannen gaan gekleed in elegante witte pakken en hebben een Cubaanse sigaar in hun mondhoek, vrouwen gaan gesluierd en dragen kanten blouses. De eilandbewoners gooien tijdens de tocht voortdurend talkpoeder naar elkaar. Een ritueel dat geldt als vergelding voor de arrogantie waarmee de uit Amerika teruggekeerde Palmeros hun nieuw verworden rijkdom etaleerden. Op het einde van het feest wordt een grote sardine van papier-maché verbrand.

Het vulcanische Palma past precies bij het eruptionele karakter van der Pozzebocken', vertelt een Bock die anoniem wil blijven.


Onbekend werk van Rembrandt ontdekt

HILVERSUM – Tijdens de opnames van het AVRO-televisieprogramma ‘Tussen Kunst en Kitsch’ is een schilderij ontdekt van Rembrandt.

De vondst is de meest sensationele en kostbaarste ooit in het 26-jarig bestaan van het programma, liet de omroep weten.

Het vermoeden bestond dat het schilderij van 31 bij 26 centimeter van de hand was van een late leerling van de wereldberoemde Hollandse meester. John Hoogerland, deskundige op het gebied van oude meesters, concludeerde na uitvoerig onderzoek dat het werk van Rembrandt van Rijn zelf moet zijn.

Het schilderij, met als titel ‘De sexrabbijn,’ toont een man in een traditioneel gewaad. De afgebeelde heer is van eenvoudige komaf, gehuld in een geweven gebedsmantel.

De AVRO wil de waarde van het werk pas bekendmaken in de uitzending op 11 november. De waarde ligt in ieder geval boven de 11.000.000 euro, aldus een woordvoerster van de omroep.

De eigenaresse van het doek dacht volgens de AVRO al dat het waardevol zou zijn. Ze had het schilderij gevonden tussen een stapel oude dozen in een gemeenschappelijke binnentuin in Buitenveldert.

 

 

 

bron: Teuters


POZZ TOUR 2015 – Vriethof & Ojlsht – ongekend & realistisch

De Raad van 11 compleet met prinsessen voor 2015 op het Vrijthof! Hardcore!


Pozzebocken alert: allemaal naar Berlijn!


Zo mooi….


Pozzetour editie 2014 magistraal afgerond, nieuwe prinses, “Danse pauze” wereldhit

AMSTERDAM – Zojuist heeft de Raad van 2 de Pozzetour definitief afgesloten met een oester-bachanaal in yuppenpaleis Dauphine te Mokum. Het opeten van levende dieren vormde de kroon op een psychonautische reis die welgeteld drie nachten duurde. De spits werd afgebeten door prinsen 8 (Mestreech) en 9 (Heerle), waarna de beweging versmolt in het Hampshire Design Hotel in Mestreech.

Ondersteund door pils en hartjes uit de Hema trok de beweging vervolgens tot diep in de nacht de stad in, van Vrijthof tot Onze Lieve Vrouwen waar lieve vrouwen en zakkenrollers vakkundig werden behandeld door de Prinsessen in ons gezelschap, waarna een stralende aspirant princes in de Pieterstraat tot haar grote verrassing door de Raad van 2 benoemd werd tot Prinses Pozzebock de Tweede! Intussen prezen wij ons ook gelukkig in de aanwezigheid van de jongste prins die al prins was vanaf geboorte maar echter pas op zijn 27ste offisjeel benoemd zal worden en nu al meedraait: hulde aan prins Rindert, alias prins 27, zoon van Haddock (ook aanwezig). Op de derde nacht verkaste het gezelschap naar Remunj (Roermond), voor het eerst in de 27-jarige historie van onze getekende helden.

 Een stralende Princes Pozzebocken de 2e.

Diepe coma
Na een wat aarzelend begin, de stad bleek iets dorpser en rauwer dan het ‘sjieke’ Maastricht, maakten de Bocken vrienden in De Tramhalte en het Bachuspaleis om te eindigen in het bruisende hoekcafe op het Stationsplein, waar vele oorkondes en bier van hand tot hand gingen. In diepe coma landde het ‘ballongezelschap’ in vier sterren hotel De Oranjerie, waar een Vasteloavendparty zojuist was beeindigd. We moeten nog eens terugkomen voor de optocht, bezwoeren diverse Remunjenaren.

Vette alaaf
Prinsen 2, 3, 5, 8, 9, 10, 11, 13, 27 en Prinsessen 1 en 2 dank veur oew aanwezigheet! Dank ook aan de vele vriendelijke en gezellige lokalen die ons hartelijk ontvingen en waarmee we veel hebben gelachen! Het fotoverslag volgt. En voor de komende maanden van herstel en vasten troost u met de gedachte dat alles zo wordt zoals de afgelopen tiet, wij wensen u veel: “Danse pauze”. Vette alaaf van de Grote Pozzebock!

 

Muzikaal hoogtepunt 2014 -een blijvertje- Vleisboeket: Danse pauze


Beppie Kraft ontroert tot diep in ziel


11 seconden stilte…


[Beeldverslag] Pozzebocken in beeld

Maz nog steeds vol van avondje stappen met Pozzebocken tijdens carnaval in Maastricht.

Aspirant erelid Maz Weston op NPS VPRO


CARNAVAL 2013: Pozzebocken ready for take off!

AMSTERDAM / ABBEKAWALDE – De minuten worden intussen afgeteld. Om 12:11 op zondagmiddag zal de Alpenexpress het neusje van de zalm der Pozzebocken ophalen op het Heeren van Aemstel Station teneinde Ab te seilen naar Meestricht, alwaar het Pozzebockenpaleis recht aan het Vrijthof vanaf 15:00 geopend zal worden door de Raad van 2. Aansluitend start de NOS vanaf 17:00 een live verslag bij de buren, vanuit (volgens de NOS) ‘de carnavalshoofdstad van Nederland, Maastricht’. Alaaf! De Pozzebocken maken zich op de 15de Prins Joost die het mag weten in te smijten. Hij zal zijn oorkonde, de button met het aspirant erelidmaatschap, de Psychodelische ruggekrabber en de prinsenmuts morgenavond na de filmopnames ontvangen. Wie zich nog wil voegen zoeke de blauwe puntmutsen met fazantenveren op het Vrijthof of op TV. Aan ieder ander wensen wij een fantastische Vasteloavend. De Pozzebocken zijn er op voorhand kapot van! (bron: HPP / Het Psychedelische Persmuskietennet)

Pozzebocken vlagvertoon 2013

ALAAF! ALAAF! ALAAF!
Pozzebocken maken remix van klassieker ‘Pulp Fiction’

De Pozzebocken love this Pulp Fiction-shit

Luistert en huivert. Een meesterwerk andermaal!


Prins 8 ontleedt button voor 2013

Prins 8 gaat los

Prins 8 gaat los

Waagstuk: wat niemand voor mogelijk gehouden had, is gebeurd. De button is ontleed!


Bockenbrug in Amsterdam Zuid ontdekt!

Aan de Mozartkade tegenover de Shell en de roeivereniging ontdekte de Prinsengarde gisteren twee unieke beeldhouwwerken van Hildo Krop, die een regelrechte verwijzing blijken naar de bekendste carnavalistenvereniging van boven de rivieren. Twee Bocken met trekzak resp. gitaar en licht katrineuze houding, zijn duidelijk naar het leven van een Pozzebock uitgehakt. Het duo is op weg naar Aswoensdag, dat zie je zo. Hun melancholische, gehoornde gezichtsuitdrukking ontroert menige buurtgenoot, waardoor deze twee ornamenten op deze brug langzaam uitgroeien tot bedevaartsoord van Zuid. Frappant is dat in de treurwilg achter een van de twee beeldhouwwerken van Krop, recentelijk de bliksem is ingeslagen. Veel psychedelischer kan de Grote Pozzebock het niet maken.


Geine tied !


Zeebra gezocht

Zeebra are go

Zeebra are go