Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

PozzSports

Bockenbrug in Amsterdam Zuid ontdekt!

Aan de Mozartkade tegenover de Shell en de roeivereniging ontdekte de Prinsengarde gisteren twee unieke beeldhouwwerken van Hildo Krop, die een regelrechte verwijzing blijken naar de bekendste carnavalistenvereniging van boven de rivieren. Twee Bocken met trekzak resp. gitaar en licht katrineuze houding, zijn duidelijk naar het leven van een Pozzebock uitgehakt. Het duo is op weg naar Aswoensdag, dat zie je zo. Hun melancholische, gehoornde gezichtsuitdrukking ontroert menige buurtgenoot, waardoor deze twee ornamenten op deze brug langzaam uitgroeien tot bedevaartsoord van Zuid. Frappant is dat in de treurwilg achter een van de twee beeldhouwwerken van Krop, recentelijk de bliksem is ingeslagen. Veel psychedelischer kan de Grote Pozzebock het niet maken.


Pozzsports- A New Hope

We hebben een nieuwe leider! Maar er is nog beter nieuws……Ook voor de jaren die nog komen zitten we gebakken!
Het goede nieuws komt, wederom, uit Beieren, Home of het Oktoberfeest


El Boullah

Groots gebaar van der Kannibale na bedrijfsongeval

Khalid Boulahrouz heeft zijn excuses aangeboden aan Sky-presentatrice Jessica Kastrop, na een incidentje vorige week.

Bij de warming-up voorafgaand aan het duel tussen zijn ploeg VfB Stuttgart en Mainz, wist de international een bal precies op het hoofd van de verslaggeefster te mikken, die op dat moment live op tv was.

Een nieuwe koosnaam De Koppensneler is in opmars op diverse internetfora.

Opvallend presentje

Een week na de ‘kopbal’ deed Kastrop wederom verslag bij de wedstrijd van Stuttgart. Boula bood haar daarbij een bloemetje en zijn excuses aan. Tevens overhandigde hij haar een veiligheidshelm en elf preservatieven, die ze na de wedstrijd bij de interviews met alle spelers uit voorzorg een voor een maar opzette.


Pozzsports

Let op de blije gezichten bi de starters….


Yolanthe pozzpoes van Giro

Yolanthe Cabau van Kasbergen is komend jaar het gezicht van de Italiaanse wielerwedstrijd Giro d’Italia.

yolanthe witMILAAN – Yolanthe Cabau van Kasbergen is komend jaar het gezicht van de Italiaanse wielerwedstrijd Giro d’Italia. Haar eerste klus heeft ze zaterdag, dan mag ze live op de Italiaanse televisie bekendmaken waar de tocht zondag 30 mei eindigt. Dat maakte de organisatie vrijdag bekend.
Volgens organisator RCS Mediagroup wordt de vriendin van Inter Milaan-speler Wesley Sneijder ambassadeur en presentatrice van het evenement.

Yolanthe: ,,Dit evenement is voor veel Italianen van groot belang, maanden wordt hier naar toegeleefd. Het biedt mij een unieke kans om op deze manier het land en de Italianen beter te leren kennen.”
Volgens insiders van Deep Politics heeft Yolanthe haar zinnen gezet op een plekje binnen de harem van niemand minder dan Silvio Berlusconi. De populaire staatsman is op dit moment aan het herstellen van de verwondingen die hij opliep door vol met zijn gelaat tegen de dom van Keulen te lopen. Volgens oogetuigen keek de president om naar een groep carnavalsvierders die zich daar liet vereeuwigen , waarna hij vol met zijn falie tegen de gevel van de replica van de kathedraal aan knalde.
Bazen

De Giro d’Italia begint op 8 mei in Amsterdam. Er zijn plannen in de maak om het evenement deze editie van de Giro op te luisteren met verenigings activiteieten van de Natinaal Realistische Cyclistische vereniging De Pozzebocken.
PP 9 is nog altijd in de strijd voor het lossen van het startschot bij de 3e etappe, die de ronde via Amsterdam, Betondorp, Amsterdam Zuidoost naar Abcoude zal voeren. De etappe finished in Haddockstad, waar de bloemen voor de overwinnaar zullen worden overhandigd door de rondemister met baard. Na drie etappes in Nederland en Belgie verplaatst de strijd zich naar Italiaanse bodem. (ANP)


11 wint op alle fronten


K1 Pozzsports

Tijd voor een revange partijtje zou ik zeggen…..
Finale K1 2009

Oeioeioei, wat krijgt ‘ onze ‘ Badr Hari hier klop zeg!


Mainz bleibt Mainz, wie es singt und lacht

Mainz DomWE

ZIJN

ERUIT

 

 

 

 

 

 

BERTHA VON SUTTNER – De teerling is geworpen! In navolging van de Mardi Grass Society uit Chicago (http://www.mardigraschicago.com/Mainztrip.htm) hebben de Pozzebocken zojuist -op de 11de van de 11de- met een historisch hoge opkomst ter elfder ure de knoop door de midden gehakt; het wordt MAINZ! MAINZ! MAINZ!

In een eerste reactie zegt de burgemeester van Mainz per telefoon: ‘ikzelf maar ook de Prinzengarde van Mainz en de rest van de burgerij zijn dolgelukkig met de komst van de Pozzebocken. Dit zal het carnaval in de stad werkelijk een impuls geven. Hierbij geef ik de primeur aan onze psychedelische vrienden van het motto dat we komende carnaval zullen hanteren. Het is special aangepast voor de Pozzebocken, voila: 

„Bei uns in Meenz gilt die Devise, die Fassenacht kennt keine Krise” (Motto 2010)

MainzParade

De Mainz parade in 2009

Intussen heeft de Prinsengarde van de Pozzebocken de eerste voorbereidingen getroffen. Prins 13 onderzoekt of we als bankbiljet verkleed zullen gaan. Met een straalverbinding over vier schermen bij 1 en 5 thuis wordt intussen permanent contact gehouden met de komende bestemming.

Meer info: http://www.mainz.de/WGAPublisher/online/html/default/mkuz-5vpcy6

(ANP)


13-11-2009 – 11 ronden tourtocht NRCV 2010

Pozzebocken tonen zich aan Amsterdam

104

Op 13 november is het weer zover ! Ditmaal niet op de 11e van de 11e maar wel op de 13e november. Op de Jaap Eden kunstijschbaan te Amsterdam wordt voor de 49e keer de opening van het carnavalsseizoen op ludieke wijze ingeluid. De 111 ronden nachtprestatietocht is in 1966 (geboortejaar pp8) bedacht om schaatsliefhebbers de gelegenheid te bieden zich enigszins voor te bereiden op een eventuele elfstedentocht. Omdat 11 het getal der zotten is, en je als verenigingslid van harte welkom bent om in het donker en tourtocht te starten is het mogelijk om al 2 dagen na de aanvang van het carnaval 2010 een recreatieve prestatietocht te rijden op de Jaap edenbaan. De start is om 23.11.

Het is de bedoeling dat er 11 ronden of een veelvoud daarvan wordt gereden ( 11,22,33,44,55,66,enz* redactie pozzsports), met een maximum van 111 ronden.

Het gaat dus om een puur recreatieve tourtocht, voor iedereen die van schaatsen houdt. Wedsstrijdrijders worden verwezen naar de reguliere marathonwedstrijden. Rondetijden moeten zelf geklokt worden, misschien een schoone klus voor zkh PP1.

Na afloop is het goed vertoeven in de Skeeve Skaes, waar kabouter Chouffe en St Gerardus jullie van harte uitnodigen voor de after skaes.

Het plan is om met zoveel mogelijk Bocken, mogelijk in volornaatscarnavalssmoking en muts, mee te rijden om zo zoveel mogelijk naamsbekendheid voor de vereniging te genereren. Neem deel aan dit fantastische verenigingsuitje. Uiteraard is er , zoals gebruikelijk, een fraaie herrinneringsmedaille voor alle deelnemers. Klunen mag ook, aan de kant staan met choco en een biertje is absoluut toegestaan.

Wie durtft ?


Dopingzondaar ontmaskerd

Amsterdam
Van onze sportredactie

dam tot dam nummer

Gistermiddag is bekend geworden dat voorafgaande aan de Dam tot Damloop, tijdens een ‘vliegende controle’ door het NRDCC, Prins P. de 8e geprobeerd heeft zijn urinestaal om te wisselen met een vooraf geprepareerd mengsel. In de met zorg vervalste staal zat een cocktail van dopingmiddelen, waaronder Testosteron, Epo, Cera, Nimbus 2000 en Que Cera 2009 Limited Edition. Ook bleek PPVIII zijn where-abouts van de afgelopen maanden volslagen uit zijn duim gezogen te hebben. In plaats de door hem opgegeven, exotisch klinkende namen van, trainingskampen op de Malediven, Mexico Stad en Kuala Lumpur verbleef hij in wekelijkheid al die tijd gewoon in Amsterdam Zuideramstel.

Januari2009 036

In de onder dwang afgenomen bloedmonsters van PP8 werden geen afwijkende waarden gevonden. De organisatie zag dan ook geen enkele reden om de sportende Prins niet te laten starten. Na de mislukte poging tot dopingfraude is PPVIII nog wel gestart, maar moest hij na ongeveer 1000 meter gedesillusioneerd opgeven. Wat Prins PP8 precies tot deze wanhoopsdaad gebracht heeft is nog onduidelijk.

Sportpsycholoog Peter Blitz houdt het voorlopig op een ernstige vorm van blogneurose.
‘Men heeft in het algemeen geen idee hoe ver mensen willen gaan om nieuws te genereren voor hun blogs of internetfora. Dit is een duidelijk geval van een blog neurose verwante variant, het Münchausen zum Pozzy cabau von Kasbergen-syndroom’.

PPVIII heeft ondertussen gereageerd op de beschuldigingen van het NRDCC.
‘Dit is pure laster, ik heb wel degelijk gepakt’….. ‘Ik ga het Doping Controle Centrum dan ook aanklagen voor de geleden reputatieschade’, aldus een geëmotioneerde Prins P. de 8e


POZZSPORTS

Vallen en opstaan

Robert Gesink reed in zijn tweede Vuelta letterlijk van hoogtepunt naar dieptepunt. Lange tijd leek hij zeker van een podiumplaats, maar een zware val in de laatste week gooide roet in het eten. Uiteindelijk eindigde hij op de zesde plaats in het eindklassement.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Xg_idqA4O6E]

Een nieuwe ziekte?

Ook de sportieve plannen van Prins pozzebocken de 10e zijn flink in de war geschopt. Tijdens een roekeloze maneuvre verloor hij de absolute en ondeelbare macht over zijn Vespa en ging hard onderuit. De Prins droeg zeer waarschijnlijk geen glij en rolbeugels. Uit privacy overwegingen wordt het ongeval zo natuurgetrouw mogelijk, doch gedramatiseerd, nagespeeld door een volslagen onbekende acteur, en komt de kleur en het type van de Vespa scooter niet overeen met de realiteit.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E-fKsEhlnjQ&feature=related]

Gelukkig laat PP 10 zich door deze tegenslag niet uit het veld slaan. “Vanavond ben ik er gewoon weer bij ‘ aldus de onverschrokken krachtpatser uit Amsterdam e.o.


Snel zwempak toch verboden

Amsterdam

Van onze sportredactie

”Snel’ zwempak PPVIII wordt verboden op WK “

(Novum/AP) – Prins Pozzebocken de 8e mag tijdens het WK niet in zijn revolutionaire CERASPEEDO™ pak starten. Het sport arbitragehof CAS weigert de zaak met spoed te behandelen. Prins Pozzebocken de 8e claimt dat het pak van polypozzethaan™ geen verboden stoffen bevat. Andere pakken van polypozzethaan™ zijn door de Wereldzwembond Fina wel toegestaan.

badje-4kopie

Het CAS wil de zaak wel behandelen, maar dat zou weinig zin hebben omdat het WK zwemmen zondag afgelopen is. Overigens bepaalde Fina direct na het zien van het pak van PPVIII dat alle lichaamsbedekkende pakken binnenkort verboden zullen worden. Tijdens het WK zijn de supersnelle pakken nog wel toegestaan, mits ze goedkeuring van de zwembond hebben.

Hierna wordt tijdens zwemwedstrijden alleen nog maar poedel-naakt gezwommen. Door de recente beslissing van het CAS is er een ware run ontstaan op  kaartjes van de grote zwemtoernooien. Vooral voor de races van de Nederlandse zwemsters Femke Heemskerk, Inge Dekker, Ranomi Kromowidjojo en Marleen Veldhuis op de 4 x 100 wissel is veel belangstelling.

‘Ik weet niet of ik nou blij moet zijn of juist teleurgesteld, aldus een eerste reactie van PPVIII. ‘Als kijksport gaat de zwemsport er op vooruit, dat is nu al zeker. Toch is het ontzettend jammer dat ik weer niet in actie mag komen. Vooral de nieuwe techniek voor mijn keerpunten en finish waren spectaculair en hebben me veel tijdwinst opgeleverd. Ineens kon ik het gat met de concurrentie slechtten op de korte afstanden en meedoen met de wereldtop. Ik ga waarschijnlijk wel naar het EK, maar dan als toeschouwer. Nu kan ik me in ieder geval in alle rust voorbereiden op de Dam tot Damloop 2009.’


Schijnwerper Barny blijkt carnavalist in nootzaken

Amsterdam 20 juli 2008

Koude douche voor Raymond Wankey van Barneveld

Sinds kort beschikt de drinkende schijnwerper Raymond van Barneveld over een Nootpakket van Pozzz Smiths/Nootpakket.nu.

Samen met het Ministerie van Culinaire zaken en de Centraal Realistische Raad heeft Nootpakket.nu een pakket ontwikkeld dat bij rampen goede diensten kan bewijzen.

Nederlands bekendste sportende alcoholist uit Den Haag had niet kunnen denken dat hij al zo snel gebruik zou moeten maken van zijn nieuwe Nootpakket.

Tijdens een bierdouche in de ochtenduren viel de stroom uit en kreeg Raymond letterlijk een koude douche over zich heen. Via de radio werd direct duidelijk dat het ‘gevaar’ van de stroomuitval meeviel, en er een extra lange uitzending werd ingelast van Sipje en Sopje in het land van de Potloden, gevolgd door de spannende luisterthriller “Kuifje op de Comoren”  met een sidderende Haddock op de achtergrond.

Barney_kleinVan (Olde) Barneveld was onlangs vele kilo’s afgevallen via internet-masturbatie. Binnen korte tijd verloor hij 23 kilo. De goede gewichtsverminderingsresultaten hadden helaas voor Raymond ‘Wankey’ van Barneveld ongewenste bij-effecten. “Mijn hand oog coördinatie was volledig verstoord en ik raakte ineens geen dartpijltje meer goed. ‘Ook mijn natuurlijke beschermende vetlaag was geheel verdwenen, zodat ik het ijs en ijskoud kreeg onder de douche, aldus de geschrokken schijnwerper.

Via een tip van zijn goede vriend Carl Noten van de Nootpakket Stichting kreeg hij zijn gewicht weer op snel op het juiste niveau voor een topdarter.

Met de  zakjes chips in de hand uit het Nootpakket was al snel duidelijk wat dat het allemaal snel weer goed zou komen.

Sinds de recente credietcrisis wereldwijd heeft de overheid de aanpak bij lekkere trek meer aandacht gegeven.  De inhoud van de pakketten is tot stand gekomen in samenwerking met het Ministerie van Culinaire zaken en de Realistisch Gastronomische Alliantie. In het pakket van Nootpakket.nu zitten: een stripboek (Donald Duck* red), een zaklamp, een iPhone met zonnelaadstation, een koektrommel, wokkels, chipitos, borrelnootjes walnoten, cashewnoten en suikerpinda’s, het boek “The snort of the rings”, een XTC-pilletje, waxinelichtjes, en ook een pak oerhollandse stroopwafels ontbreekt niet. Nootpakket.nu is een van de eerste gecertificeerde aanbieders die de pakketten in Nederland op de markt mogen brengen. De Haagse alcoholist had dus meteen ‘plezier van zijn snackpakket . Om herhaling te voorkomen heeft Van Barneveld geen halve maatregelen genomen: hij heeft direct een extra nootpakket en 11 kratten bier besteld. Met het verzoek om extra pilletjes. “Dat maakt mij als schijnwerper stukken doeltreffender”, schuddebuikt de beroemde sportman.

pozzeborrelnootpakket.com/


PPVIII positief getest op EPO gebruik

Amsterdam

Van onze sportverslaggever

DSCN9501

PPVIII : ‘Ik ken geen spijt’

Vanavond is bekend geworden dat Prins P. de 8e afgelopen vrijdag positief is getest op het gebruik van EPO.

Wij gebruiken thuis bewust geen OTO” aldus PP8. “Door het gebruik van de nieuwe EPO varianta Q Cera ben ik gemiddeld 33 % eerder op mijn gewenste eindbestemming. Ik heb dan ook nergens spijt van. Als fervent wielrenliefhebber was de keuze voor Q Cera dan ook snel gemaakt”.

PPVIII is door de anti doping autoriteiten vorlopig op non-actief gesteld. Als de bond haar zin krijgt wordt de door de Q Cera gewonnen reistijdwinst van de begintijd van alle dagelijkse werkzaamheden afgetrokken.

‘Dit gaat me zeker vakantiedagen kosten’, aldus een teleurgestelde PPVIII.

Op dit moment is PPVIII in de Vogezen om zich voor te bereiden op de Contra Expertise. Een ieder die G-interesseerd is kan zich aanmelden voor deze fitnessssessie.

Voor meer wielrennieuws zie ook : Thomas ‘ Us Tommy’ Dekker rijdt stiekem toch de tour de fraans.

Thomas Dekker toch gestart/


Tour de France 2009

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6KGuoQJjEAA&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fuser%2FPPVIII&feature=player_profilepage]

Iron Van Hummel has left the stage….

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zNDmmFlYDfw][youtube=http://www.youtube.com/my_videos_edit][youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RyYzxQJJOFg][youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OQ05qZNeXg4]

Het nieuwe wielrennen is nu echt begonnen! Maarten, dit is een nominatie waard!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sO8TqLZ0nTg]


Wielerploeg NRPCV uitgekleed

Blote fietsclub klein

AmsterdamDe wielerploeg van de NRPCV de Pozzebocken kampt met grote financiële problemen. De sponsoren hebben al maanden niet aan hun verplichtingen voldaan, waardoor het geld bij de ploeg bijna op is.

Daarom zijn de renners in de zevende etappe van de Ronde van Ouderkerke van start gegaan zonder shirt en koersbroek. Kopmannen zoals Alberto Nudisto en Levi Clockenspiel wachten al maanden op hun salaris. Uitzondering hierop is Lance Armstrong die gratis fietst.

Met de actie van vandaag willen de renners duidelijk maken dat het menens is. “We voelen ons letterlijk uitgekleed” Aldus Alberto Kont a d’or. Omdat er ook geruchten de ronde doen dat Tom (spek &) Boonen wil toetreden tot de ploeg, is de sfeer in de ploeg gespannen, maar ploegleider PPVIII wil over een mogelijke transfer voorlopig nog niets naar buiten brengen.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sDf9TNGM5dA]


SHANI !!!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w6rrR_LOm2s]

1-41-80 Ongelovelijk…


Dirk Tijck rijdt PozzebockenRacing naar podium in 2e klasse.

F1competitie.nl –  Ex- Abcouder Autocross winnaar Dirk Tijck (inmiddels 27 jaar) heeft de derde plaats gehaald in de 2e race van het 45ste seizoen van de 2e klasse (groep 11). PozzebockenRacing Formule 1 behoort nog steeds tot de jongste teams in de Formule 1 en komt met dit resultaat op de 229ste plaats van de wereldranking.

“Het was weer fantastisch”, aldus manager Snelle Thijssie: “Behalve dat het multivalent talent Dirk Tijck gewoonweg super is, heeft ook pitsmanager Joeri Smits een groot aandeel in deze prestatie. Psychedelisch briljant was zijn keuze om tijdens de (lichte) regen geen banden te wisselen tijdens de pitsstop.”

Dirk Tijck bracht PozzebockenRacing in enkele seizoenen van de 6e (!) naar de 2e klasse. Om te promoveren naar de 1e klasse (beste 140 van de wereld) dient de top 40 gehaald te worden in de 2e klasse. Het is onwaarschijnlijk dat dit nu al lukt, maar het resultaat is wéér boven verwachting.

“We waren al blij met consolidatie in de 2e klasse. Nu moeten we serieus rekening houden met promotie, voordat Dirk Tijck er binnen 3 jaar mee stopt.” *)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FmSLMjWcFlw&feature=related]Fans van Dirk Tijck organiseerden spontaan een groot feest na het behalen van het brons.

*) Dirk Tijck moet stoppen als ie 30 jaar oud is geworden volgens de reglementen


Life

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=JUsWopNt_pE]

Groene Petje …..


Dam Tot Dam 2008™

 Sneller dan een keniaan!

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=RlCNVxGoRVc]

Tip van PPVIII :  

Start beide filmpjes tegelijk en luister naar een psychedelisch realistisch geluidsontwerp voor het Dam tot Dam 2008™ filmpje !

  

  

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=2EjgpqSh3FA]
Schummi 2004

 


Ajax

 

 

.

Amsterdam

.

 

 

 

geertkopie.jpg

 Van onze verslaggever

 

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft zich enkele maanden geleden op informele wijze bij Ajax-voorzitter Uri Coronel aangeboden voor de functie van directeur, liet De Vries vandaag weten in een reactie op een bericht in De Telegraaf waarin wordt gemeld dat hij een sollicitant is.

 

 ‘Ik behoor offisjeel niet tot de sollicitanten, schrijft De Vries op zijn website. ‘Wat wel waar is dat ik in een informeel contact met Coronel hierover een balletje heb opgegooid. Ajax gaat mij aan het hart en, in alle bescheidenheid,  meen ik dat ik, met mijn achtergronden en ervaring, mijn steentje kan bijdragen binnen de organisatie van de club als daar behoefte aan is.’ Toen de tv-maker duidelijk werd gemaakt dat ervaring in het profvoetbal een vereiste is voor de functie, zag De Vries af van een offisjeele sollicitatie.

 

 

Vandaag is bekend geworden dat ook Prins Pozzebocken VIII zich offisjeel kandidaat heeft gesteld voor de functie van direkteur bij Ajax. PPVIII:  ‘Ik kijk al jaren naar de samenvattingen van Ajax en heb ook sommige  wedstrijden live gevolgd op TV. Met mijn voetbalkennis en beleving lijkt het mij voor Ajax een verstandige keuze wanneer ik de club kom versterken. De kansen op een kampioenschap zullen met mij erbij zeker groter worden dan de afgelopen jaren, met vooral tweede en derde plaatsen in de Nederlandse eredivisie’. Nu de Vries heeft afgehaakt lijkt de afronding van de sollicitatieprocedure voor de direkteursfunctie nog slechts een formaliteit, volgens enkele medewerkers van het bekende praathuisprogramma ‘Voetbal outside‘.


lets go to the pozzmobile !

Autocross Abcoude breekt bezoekersrecord!
Abcoude – Onder een stralende zon en strak blauwe hemel werd zaterdag 23 augustus jl. de 29e editie van de autocross Abcoude verreden. De autocross is al jaren een ware traditie vlak voor de start van de Abcouder Feestweek. Ieder jaar trekt deze oudhollandsche cross veel publiek. Echter nog nooit was de belangstelling voor de altijd spectaculaire autocross zo groot als dit keer.

Dankzij een aloude formule die de organisatie hanteert staat de autocross in Abcoude altijd garant voor spektakel. De formule is uniek in Nederland. De crossautos worden niet in verschillende klassen opgedeeld. Standaard autos en specials treffen elkaar op de baan die wordt omringd door een sloot en die op authentieke wijze is afgezet met strobalen. Dit jaar genoten bijna zestigduizend mensen van deze ongekend spectaculaire autocross.

Natuurlijk waren het de deelnemers die zorgden voor het spektakel. Bij de dames werd er zo fanatiek gestreden dat een goede eindnotering aan de neus van Marjan de Banaan uit Abcoude voorbij ging vanwege een waanzinnige koprol. Anne Karin van Dam reed in de finale voor wat ze waard was maar moest haar meerdere erkennen in Geile Linda  die met de eerste prijs aan de haal ging.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Nu12YtQ6wSk&hl=en&fs=1]

Its da Pozzmobile !!

Ongelooflijk spannend was het ook bij de heren. In de finale startte de snelste achteraan. Dit betekende voor titelverdediger Richard van Schaick uit Abcoude dat hij achteraan startte. Ondanks dat hij ook nog een klein stuurfoutje maakte en van de baan raakte wist hij toch nog als vierde te eindigen. De strijd om de felbegeerde wisseltrofee werd gestreden door Micheal Vaillant, rijdende in een sensationele
wagen verstopt onder een gigantische carnavalsmut ,en lokale favoriet Jan de Haan. Michael won begin jaren tachtig tot twee maal toe de autocross van Abcoude en Jan won hem in 2001. Ronden lang lag MIchael V aan de leiding terwijl Jan de Haan zich vanuit het middenveld naar voren knokte. Beide coureurs haalden gelijktijdig een achterblijver in. Met groots machtsvertoon verroverde Michael V, rijdende onder de vlag van
cv de pozzebocken, de wisselbeker, met een straatlengte voorsprong, het was nog lang onrustig in het dorp.


Autocross a.s. zat. 23 aug, BE THERE !

Jaja parteigenossen het is weer zover, a.s. zaterdag 23 aug. zullen de
automobielen elkaar bestrijden in de bakermat van de Pozzebocken,
alwaar menig lid, maar zeker de vereniging zelf haar aanvang vond.

http://www.autocrossabcoude.nl/frameset.html

IK ga er vanuit dat er een paar aanwezig zullen zijn, tevens ga ik er
vanuit dat er een aantal natuurlijk weer afwezig zullen zijn, andere
prioriteiten hebben in dit leven,  bel me als je op het terrein
bent…

#2 [06 55305955]