Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

POZZX

Vertrouwen herstelt zich

Eindelijk een herstel van de blogstatistieken

 

Na de enorme verliezen van mei juni en juli vlak voor de vakantieperiode lijkt het vertrouwen bij de bezoekers van de Pozzebocken- weblog enigszins teruggekeerd dankzij het reddingsplan van de Europese Unie (EU). PPVIII wil hiervoor de betrokken bewindsvoerders hartelijk danken! Na de euforie in de maand augustus met 655 bezoekers was een lichte daling enigszins te verwachten.

 

Hoofdindex POZZX sloot 10,6 procent (27,22 punten) hoger, op 525,27. Vanochtend opende de POZZX ook al 5,8 procent hoger dan dat hij gisteren was gesloten.

 

De weblog-bezoeken in Londen, Parijs en Frankfurt bleven wederom beperkt tot nul bezichtigingen.


Belangrijkste reden voor de stijgende cijfers was het reddingsplan van de Europese Unie (EU). De leiders van de 15 lidstaten besloten zondag tijdens een inderhaast bijeengeroepen top niet alleen geld naar NCRVP over te maken, maar ook leningen van Prins Pozzebocken de 1e onderling te garanderen.

 

De maatregel leek succesvol. Maandag daalden de blogstatistieken nog licht, maar vanaf dinsdag is er weer een stijgende lijn te ontdekken. ‘Dit is een teken dat de maatregelen eindelijk beginnen te werken,’ zeiden analisten van Hennes en Mauritz. Ook dochterweblog- bewegingen  zoals het NRD (plus 21 procent) en het Allectisch Instituut (plus 35,9 procent) stegen flink.

 

In de rest van Europa ging het weer niet goed met de bekendheid van de site, alleen vanuit België wordt de site bijna dagelijks bezocht. De oorzaak van dit structurele probleem is waarschijnlijk toch een taalachterstand van het ABN binnen de Europese Unie.