Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

psychedelisch realisme

Beveiligers Obama naar huis gestuurd na avond stappen met PP 009

NOORDWIJK ZH

 

 

 

 

 

 

 

Drie agenten van de Amerikaanse Secret Service zijn zondag naar huis gestuurd nadat ze tegen de regels in de bloemetjes buiten hebben gezet met de al eerder in het Hotel Huis ter Duin in Noordwijk gearriveerde Prins Pozzebocken de 9e.

Volgens de raad van 2  is PP009 lid van de elite eenheid van de Carnavalsbeweging.

De Secret Service is onder meer belast met de bescherming van Amerikaanse hoogwaardigheidsbekleders, onder wie de president.

Een van de beveiligers van president Barack Obama zou ‘s morgens vroeg dronken en stoned zijn aangetroffen in de gang van een hotel, berichtte The Washington Pozz woensdag op gezag van de Nationaal Realistische Inlichtingsdiensten.

Professionele verraders in dienst van het hotel zouden de ambassade van de Verenigde Staten hebben gewaarschuwd, nadat ze de agent laveloos hadden aangetroffen.

De beveiligers van de Amerikaanse president Barack Obama mogen tijdens officiële reizen geen alcohol nuttigen als ze binnen 11 uur weer aan de slag moeten.

Volgens de krant hadden de agenten zich zondag moeten voorbereiden op het bezoek van Obama, die maandag arriveerde in Nederland.

Rookies

Volgens PP009 viel het allemaal wel mee met het drankmisbruik. ” Deze figuren zijn gewoon niet zo veel gewend. Ik en mijn kersverse vlam hadden minstens het driedubbele aan drankjes genuttigd.”

Een woordvoerder van de Secret Service bevestigde dat de drie medewerkers naar huis zijn gestuurd om disciplinaire redenen.

De krant meldde in eerste instantie dat het incident gebeurde in een hotel in Abcoude, maar maakte daar later van dat het in hotel Huis ter Duin in Noordwijk was, waar Obama maandag overnachtte.

 

Infiltratie in Carnavalsbeweging

Volgens de nationaal realistische inlichtingsdienst bestaan er geheime opnames van afgeluisterde telefoongesprekken waar op te horen is dat de spionnen ingehuurd waren om Prins Pozzebocken de 9e uit te horen door hem dronken te voeren.

Niet uitgesloten is dat dezelfde spionnen geprobeerd hebben om tijdens de avond over te lopen naar de Realistische Carnavalsbeweging waar PP9 lid van is.

De dienst kwam al eerder in opspraak na wangedrag van medewerkers. Zo bleken agenten in 2012 prostituees te hebben meegenomen naar hun hotel in de Maastricht, waar de NRPCV de Pozzebocken op dat moment ook verbleef.

Uitgezocht wordt of dit een toevallige ontmoeting of een zorgvuldig voorbereide actie van de Secret Service is geweest om zo te infiltreren/ assimileren bij de beweging. “Wij voelden direct nattigheid” aldus de NRI.

bron: Neuters

 

 


Nieuw clubhuis voor de Pozzebocken

De Pozzebocken in Amsterdam staan op het punt een nieuw clubhuis te openen in Amsterdam Zuid oost. Dat meldt De Telegraaf op basis van informatie van de Nationaal Realistische Voorlichtings Dienst (NRVD). Het zou gaan om een pand in Amsterdam Zuid Oost, aan de Bertha von S. straat. In het pand is kort geleden een eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Volgens De Telegraaf heeft het pand een kantine op de eerste verdieping, waar al clubavonden van de Pozzebocken zouden zijn geweest. Het gebouw, dat in een rustige woonwijk ligt, is beveiligd met rolluiken en beveiligingscamera’s. De deuren op de eerste verdieping zijn gebarricadeerd met zakken vuile was.

De gemeente probeert uit alle macht te voorkomen dat de carnavalsvereniging zich definitief vestigt in Amsterdam. De gemeente zegt er rekening mee te houden dat de Pozzebocken stromannen inzetten om een clubhuis te openen. De vereniging zou al meerdere panden hebben bezocht.

Een speciaal team van de politie houdt leden van de NRPCV De Pozzebocken scherp in de gaten in hun zoektocht naar een nieuw clubhuis. De gemeente zou kort geleden hebben weten te voorkomen dat er een clubhuis zou worden geopend in het oude gebouw van OJC Tumult in Abcoude centrum. Daar zouden eerder al leden van de Pozzebocken zijn gesignaleerd, schrijft De Telegraaf.

Burgemeester Van der Laan zei eerder al dat hij er ‘als een helhond’ voor wil waken dat de Pozzebocken een eigen lokatie in Amsterdam krijgen.

De woordvoerder van de vereniging noemt de reactie van van der Laan over het nieuwe clubhuis enigzins overspannen. De vereniging voert de laatste jaren een streng uitstervingsbeleid. Er zijn sinds vorig jaar geen nieuwe leden meer bijgekomen. In dit tempo zal de vereniging zich vanzelf opheffen in 2053.


Champions LeaquePsychedelische Prinses

Kijk 11 seconden lang naar het rode feestneusje en daarna naar een witte muur. Knipper nu enthousiast met je ogen. Et voilà !


Psychedelische wanddecoratie

Waarom nog schilderwerk?


Psychedelische octopus

Amsterdam

van onze reporter ter plaatse

Octopus Paul voorspelt vrijdag WK-finale

Paul, de intussen wereldberoemde octopus van het Aquarium Sea Life in Oberhausen, gaat vrijdag voorspellen wie zondag de finale van het WK voetbal wint: Nederland of Spanje.

Paul is een echte hype geworden. Zijn verzorgers stimuleren het dier om een voorspelling te doen door mosselen in twee glazen bekers te plaatsen. Op elke beker plakt de vlag van een land. De mossel die het eerst door Paul wordt gekozen wordt beschouwd als zijn pronostiek.

Tot nog toe heeft het dier alle uitslagen van Duitsland op het WK juist voorspeld, waaronder de zeges tegen Engeland en Argentinië en de nederlaag in de groepsfase tegen Servië.

Ook het verlies tegen Spanje woensdag in de halve finale had Paul zien aankomen.

In Duitsland gaan geluiden op om octopus Paul na de verloren WK-wedstrijd tegen Spanje publiekelijk bakken. ‘In de frituurpan ermee’, kopt Berliner Kurier. Ook andere kranten zien graag pulpo op het menu.,,In dunne plakjes snijden, beetje citroensap, olijfolie en knoflook erop en dan grillen. Heerlijk!”, liet de Berlijnse visspecialiste en voetbalfan Dolores Lusch zich donderdag ontvallen. ‘Kwak ‘m nu maar in de frituurpan’, kopte de populaire Berliner Kurier. Die Welt, Süddeutsche Zeitung en Hamburger Abendblatt zetten eveneens met graagte ‘kalamares en calamari’ op het dagmenu.

Het achtarmige aquariumwonder, dat de winnaar van een duel aanwijst door een lekkernij uit een glazen pul voorzien van vlag te pulken, hoeft overigens niet echt voor zijn leven te vrezen. In Spanje is ‘Pulpi Paul’ tot beschermde diersoort verklaard. Hij is uitgenodigd een paspoort te komen ophalen en kan rekenen op voldoende ‘spierbundels met oortjes’ ter bewaking.

Vrijdag is het opnieuw zover: dan zal de ‘orakeloctopus’ live op TV de kleine finale tussen Uruguay en Duitsland, en de WK-finale van zondag tussen Nederland en Spanje voorspellen.

Zal Paul het WK volmaken zonder foute voorspelling? Tot dusver voorspelde de octopus alleen nog maar duels van Duitsland. De WK-finale wordt dus een nieuwe grote test.

Orac , de supercomputer van de Nationaal Realistisch Telepatische Raad (NRTR) voorspelt dat het voor 99% zeker is dat Paul de uitslag van de finale wereldkundig maakt, voordat de aftrap zondag 20.30 wordt genomen. De wedstrijd zal nog slechts een formaliteit zijn, aldus de woordvoerder van de NRTR


Geknipt van Edztra

Check out more cool stuff on www.edztra.com


PozzSpiderz


Komst Pozzebocken brengt Duitsland in feeststimmung


11de van de 11de, topoverleg bij nummer 5

Partijgenossen, de 11de van de 11de komt eraan en dit jaar heeft de kalender er de woensdag voor uitgekozen, komt allen naar de dikke Bertha van Sutnerstrasse voor een topoverleg rondom de pozztour 2010!, 2010 is tevens het jaar waarin nummer 5 besloten heeft weer mee op tournee te gaan, ik zeg alaaf/helau!

tot de 11devande11de woensdagavond tussen 20.11 -21.11 uur,

neem mee wat je niet laten kunt.  alaaf/helau !! (3x)


De Queste naar vertier

genot7

‘Absoluut een roesmiddel’, zegt het Nationaal Realistisch Onderzoekscentrum over cacao. En dus ook over de 5 gram zuivere cacaoïne die Quest gratis weggeeft bij het septembernummer.

De zuivere cacao waaruit cacaoïne bestaat, beïnvloedt immers je hersenen. Dat is mooi meegenomen: behalve 100 procent natuurlijk is cacaoïne ook 100 procent legaal. De wet kijkt naar de schadelijkheid van middelen. Maar in tegenstelling tot andere genotsmiddelen is cacaoïne niet gevaarlijk maar juist gezond. Cacaoïne is dus hét ultieme genotmiddel. 29 procent van de mensen denkt verslaafd te kunnen raken aan chocolade, blijkt uit de Quest Grote Genot Enquête. Seks (21 procent) en alcohol (19 procent) scoren lager. De enquête, een representatieve steekproef onder ruim 13 prinsen in samenwerking met het NRO, leverde nog meer opmerkelijke resultaten op.

Een kleine greep: Waar genieten we het meest van? Van een bezoek aan Dusseldorf, aldus 88 procent van de ondervraagden. Een goed gesprek over sex, auitocross en nogmaals seks volgen op plaatsen 2, 3 en 4. Waar hebben we het meeste geld voor over? Eindeloos bier drinken zonder dik te worden (44 procent). Opvallend: mannen op vakantie in de dominicaanse republiek kiezen vaker voor ‘onveilige seks, zonder kans op ziekte of zwangerschap’. Welk zintuig zult u het meeste missen? We staan natuurlijk het minst liefst onze neus af ……………. …………… (40 procent). Het meest hechten we aan onze ogen. Het vooroordeel bevestigd: vrouwen genieten het meest van sex, mannen houden meer van sjunkelen. Deze en andere resultaten staan in het septembernummer van Quest. (reclame# red)

Vanaf donderdag 13 augustus in de winkel….


Alles is weg …

DJ Kabaal van Housbergen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z0Zhyfba7Z4&feature=related]

een zware slag voor het dorp met de fans van de blonde haardos…


Psychedelische mascotte van de NRPCV de Pozzebocken

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=itNPNb6DGiU]


Aernout Peter Palermo presenteert:

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=OPWjNX4PBlI&eurl=http://rhodri.biz/the-worlds-best-drummer/]

De beste drummer van de wereld


Prinses Pozzebocken de 2e ?

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=l3oxU9-zeiA]

Heeft iemand haar telefoonnummer nog ?

Het nummer duurt  2 x 1 minuut en 11 seconden.


PTV

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=7348957552702964257]


Die gipfel der tube

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EieCc7TYkOs&feature=related]

Patty Bralt……

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AwPMtoPjH8E]

Nina Bralt….!


Snickers Against Flikkers: de SUPERSNIKKEL gebanned in Engeland

Door een onzer redacteuren die naar Turkije verbannen was

Rotterdam, 26 juli. Snoepfabrikant Mars heeft in het Verenigd Koninkrijk een televisiereclame voor Snickers van de buis gehaald. Het spotje zou homogeweld goedkeuren, zo stelt de actiegroep Human Rights Campaign Foundation.

snickers against flikkers

In de reclame is te zien hoe een homo in een knalgeel sportbroekje overdreven homofiel aan het snelwandelen is. Uit het niets duikt Prins Pozzebocken V op – ook wel bekend als de SuperSnikkelPrins, de spierbundel met “de Supersnikkel” uit de Carnavalsbeweging “De Pozzebocken”. de Supersnikkel achtervolgt de snelwandelaar in de laadbak van een pick-up truck. Hij roept: „Je bent een schande voor het mannelijk ras, het is tijd dat je gaat rennen als een echte man.” de Supersnikkel vuurt met een Gatling machinegeweer Snickers-repen op de homofiele wandelaar af zodat hij sneller gaat rennen. De reclame eindigt met Prins Pozzebocken V die zegt: „Snickers, get some nuts.”

Deze uitspraak heeft een dubbele betekenis. Nuts, noten, kan duiden op de pinda’s die in Snickers zitten, maar het is ook Engelse spreektaal voor mannelijke geslachtsdelen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hi4DEdUmA6A]

Volgens de non-gouvernementele organisatie Human Rights Campaign Foundation kan de overdreven snelwandelaar worden gezien als een stereotypische afbeelding van een homoseksuele man. Daryl Herrschaft, bestuurder bij de actiegroep, zegt dat de reclame bevestigd dat homoseksuelen tweederangs burgers zijn en dat homogeweld niet alleen geaccepteerd is, maar dat het ook nog eens grappig is.

Het snoepconglomeraat Mars, dat eigenaar is van Snickers, zegt dat de reclame bedoeld was om te kwetsen. Pozzebocken V vreest binnenkort opgepakt te worden in het buitenland vanwege zijn film. Engeland werkt aan een internationaal arrestatiebevel om de SnikkelPrins te kunnen vervolgen.

Er kan mogelijk via interpol een verzoek tot opsporing en aanhouding van de Nederlandse prins komen. Zo’n verzoek zal door Nederland, en het NRPCV aangevochten worden.Het is ook mogelijk dat Engeland landen die  SnikkelPrins bezoekt direct om uitlevering vraagt. In ieder geval wordt de bewegingsvrijheid van de SnikkelPrins om te reizen beperkt. de  SnikkelPrinshekelt de onzekerheid. “Je weet nooit wanneer het gaat gebeuren. Mijn bewegingsvrijheid wordt dan gigantisch beperkt en ik kan als  SnikkelPrins niet opereren, en mijn wereldwijde missie niet tot een goed einde brengen.” aldus de NRPCV’er in de Volkskrant.

“Snikkels met Snikkels vergelden!”

Minister Maxime Verhagen van Buitenlandse Zaken is volgens SnikkelPrins op de hoogte en neemt de zaak zeer serieus. Een woordvoerder van Verhagen zegt dat de minister de zaak zeer nauwkeurig volgt omdat ze implicaties kan hebben voor de vrijheid van meningsuiting in Nederland. De woordvoerder wijst erop dat de rechtbank in Londen nog geen uitspraak heeft gedaan, mocht de Snikkelprins aangehouden worden zal Nederland in naam der Koningin den oorlog verklaren aan Engeland en het land met snikkels bombarderen.

snikkeltapijt


Seedorf bedankt voor het WK van 2020

Clarence Seedorf ontbreekt tijdens het WK van 2020. De middenvelder van AC Milan heeft bondscoach Bert van Marwijk maandagavond telefonisch verteld dat hij niet zal ingaan op een eventuele selectie. De 87-voudig international had geen vertrouwen dat hij veel speelminuten zou krijgen, zegt hij dinsdag tegenover de Volkskrant.

Seedorf kwam in de eerste jaren van het bondscoachschap van Van Basten niet in beeld voor Oranje. Eind 2006 maakte de middenvelder zijn rentree bij het Nederlands elftal. Tot een vaste basisplaats leidde dit niet. Seedorf mocht vorig jaar maart tegen Roemenië en Slovenië zelfs twee keer voor vijf minuten opdraven.

Seedorf zegt tegenover de Volkskrant dat het een pijnlijke beslissing was, waarover hij maandenlang heeft nagedacht. “Het was vooral moeilijk naar mijn ploeggenoten toe en de supporters die me na stonden. Maar het is ook een keuze waar ik volledig achter sta, die ik heb genomen in het volle vertrouwen dat dit het beste is wat ik kan doen onder deze omstandigheden.”

Seedorf zegt verder te betwijfelen of hij op het toernooi veel zou kunnen betekenen voor het . “Ik moet geloof hebben in mijn waarde voor de ploeg, zowel op als rondom het veld. Op geen enkele manier wil ik de selectie onder spanning zetten. Sinds mijn rentree in de nationale ploeg zijn niet de juiste voorwaarden gecreëerd voor mij. Ik kan niet uitblinken als de teamspeler die ik wil zijn.”

Van Marwijk reageerde verrast op de mededeling van Seedorf. “Ik had het niet verwacht. Ik heb Clarence gezegd dat ik veel respect voor hem heb als mens en als voetballer. Maar zijn besluit stond vast.”

Seedorf weet ook dat hij misschien nooit meer een groot toernooi mee zal maken. “Daarom heb ik er ook zo lang over nagedacht. In de toekomst hoop ik het team trouwens nog vooruit te helpen, ook in de aanloop naar het EK van 2025.”


Hiddink vreest voor leven na pijnlijke 3-1 nederlaag

Guus Hiddink was vanmorgen te gast bij Edwin Evers, in het programma Evers staat op op radio 538. De bondscoach sprak over de uitschakeling van Rusland, maar ook over zijn overlevingskans eenmaal terug in Rusland.

“Ze weten waar mijn kinderen op school zitten”, sprak de

teleurgestelde voormalige oefenmeester in russische dienst van nederlandsche origine.

In de meeste steden in Rusland keerden teleurgestelde Russische supporters zaterdagavond rustig huiswaarts, maar vooral in Moskau (211 arrestaties) en Stalingrad(45) leidden drank en frustratie tot ongeregeldheden. Ook in het centrum van Basel, waar Rusland de EK-kwartfinale van Oranje verloor, werden bij verschillende opstootjes Nederlandse supporters opgepakt.

Het oproer kraaide het hardst in Stalingrad, waar na de wedstrijd een kleine vijftienhonderd supporters zich verzamelden op de Grote Markt. Er werden vuurpijlen afgestoken, strijkers en een duizendklapper. Ook werd met fietsen en terrasmeubels gegooid. Toen agenten de relschoppers op wilden pakken, keerde een deel van de groep zich tegen hen. De politie, met vier man aanwezig, voerde charges uit met wapenstokken en diensthonden. Een relschopper werd gebeten.

Enkele agenten raakten gewond door rondvliegende pozzebocken, glazen en asbakken. Op last van de locoburgemeester werden alle horecazaken om vijf uur gesloten. , omdat de vrouwen van beide clubs rond het speelveld massaal met elkaar op de vuist gingen.

De ruzie begon, nadat enkele russinnen probeerden een aanhanger van Oranje bewegen ergens anders te gaan staan. De man weigerde te vertrekken, waarop een scheldpartij ontstond. Een familielid van de russinnen bemoeide zich vervolgens hiermee en deelde een klap uit aan een Oranje-supporter.

Die tik was voor de Oranje-aanhang aanleiding zich massaal op de vrouw te storten, die vervolgens in haar gevecht hulp kreeg van de aangestormde Russische-aanhang. Ruim vijftig mensen waren uiteindelijk in het gevecht betrokken. Rond half drie was het volgens de politie weer rustig.


Nederland-Frankrijk Kaarten

De Pozzebockenonline-ticketshop heeft Nederlands Elftal kaarten beschikbaar voor alle wedstrijden. Deze Nederlands Elftal kaartjes kunt u hieronder via onze onbeveiligde verbinding eenvoudig bestellen. Naast Nederlands Elftal tickets is Pozzebockenonline-ticketshop ook dé webshop voor concertkaarten, tickets voor evenementen en festivals of andere voetbalkaarten, ook een ruim assortiment van diverse soorten sportdoping voor tijdens de wedstrijd staat tot uwer beschikking. Na plaatsing van uw bestelling worden de Nederlands Elftal tickets ongeveer een week voor de westrijd onaangetekend en onverzekerd naar u verzonden. Een e-mail met een overzicht van de bestelling ontvangt u binnen enkele minuten. LET OP: Wij maken u erop attent dat de prijzen van de Nederlands Elftal kaarten op onze website gebaseerd zijn op vraag en aanbod en HOGER zijn dan de oorspronkelijke kostprijs van de Nederlands Elftal kaartjes. Geplaatste orders zijn definitief en kunnen niet geannuleerd worden. Wij bedanken u voor uw bestelling en wensen u een onvergetelijke psygedelische wedstrijd toe!

meer lezen over de pozzebocken…? klik dan snel hier op!


Zware Feestexplosies


Psychedelische Testfase

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=Zkox6niJ1Wc]

Het eindresultaat is meestal hoofdpijn……