Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Rationeel Telepatisch Realisme

Pozzebocken uit hun plaat tijdens jubileumfeest 30 jaar Tumult

ABCOUDE – 30x alaaf voor jarig jongerencentrum O.J.C. Tumult in Abcoude, waar op 13 en 14 december een dubbele jubileumparty gegeven werd. Diverse prinsen vierden hier dat hier ooit de wieg van de Pozzebocken stond, tijdens een speciale ingelaste psychodelische avond. In de Kleine Zaal presenteerde Patrick D. zijn moderne variant op de Dolle Meerkoeten middels een interactieve carroussel waarbij bezoekers hun favoriete genre konden scannen. Zeer goed bedacht en de aanwezige gardisten konden hun voeten simpelweg niet meer bedwingen. Vrijdag speelde prins 2 met o.a. Robbie B. on sax een set met de Taterende Typhus Trombones en gooide de Grote Zaal plat. Vele oude bekenden passeerden de revue, zowel qua liedjes als qua bezoekers, Kortom een dolle boel. Op zaterdag werd de jongere garde verwacht en die kwam massaal op, waaronder weer vele prinsen zoals nu ook 9 en de Duistere, immers eens een Pozzebock altijd een Pozzebock. En Pozzebocken blijven door hun destructieve leefstijl eeuwig jong. Op de acid deephouseklanken van o.a. Remy Unger danste het publiek zich in de rookwolken en stroboscoop-flitsen een gat in de nacht. Organisator Jeroen B., intussen offisjeel benoemd tot aspirant erelid, laat weten dat het jubileumboek als PDF zal worden verspreid i.s.m. Bas den H., zodat bestellers dit zelf kunnen uitprinten. De raad van 2 alsmede de voltallige Prinsengarde dankt de organisatie met een vette “helau” en stelt voor zulke feesten vaker, frequenter in Tumult te houden! Hieronder een psychedelische beeldimpressie gemaakt met analoge iPhone door prins 9. De Grote Pozzebock zag dat het goed was.  Viva Tumult forever!

IMG_3729


Lance Armstrong roept Prins 7 op als getuige

AMSTERDAM Tijdens een opvallende oproep deed de psychodelische wielrenner Lance Armstrong vandaag een beroep op de Nederlandse carnavalsbeweging De Pozzebocken.
´Please send Prince Seven to confirm that I really joined the Pozzebocken each Carnival since seven years. And that I like to be high even when I am not riding my bike´, aldus de geplaagde sportman, die onder insiders al Prins EPO I gedoopt was. ´Ook gewoon een stukje doping gebeuren´, licht oud Prins Kenny van Oijlst de treffende bijnaam toe. Wegens copyrights mocht er voor deze bijnaam reeds in 2011 geen Nominette worden uitgereikt.

Nieuwe sponsors
De Raad van Twee haast zich om te erkennen dat Armstrong voorhangt om te worden benoemd tot aspirant erelid, nog voor de verwachte Abfahrt naar het Keulse Karneval in 2013 plaatsvindt. ´Maar alles valt of staat met het oordeel van de Veertiende Prins.´

Psychodelisch raadsel

Nike en bierbrouwer Anheuser Busch hebben zich intussen spontaan aangemeld als sponsor van de Pozzebocken. Waarom Lance uitgerekend om de helft van 14, om prins Zeven vraagt, is de beweging vooralsnog een raadsel.


Economiekatheter

Overname Orac 3

Amsterdam, 18 mei 2008

Van onze speciale verslaggever

De overname van de Orac 3 Megacomputer™ is definitief. Het consortium van de Banque de Belgique, de Haddock-Sand Bank en Royal Dubio Investments heeft aan het begin van de middag zijn bod van ruim 425 miljard B€ onvoorwaardelijk verklaard.

Daarmee komt een eind aan de ruim twee maanden durende overnamestrijd rond de betrouwbaarste sportuitslagenprognosecomputer van deze eeuw. De Nederlands/Duitse bieder DAN, waarmee NRPCV de Pozzebocken in zee wou gaan, had afgelopen vrijdag zijn bod op de Mega-rekencomputer al ingetrokken. Dat lag per saldo bijna 9 miljard euro lager.

Volgende week woensdag vindt de overdracht en betaling van de hardware plaats. Daarna zal een gedragscode worden uitgeschreven, waarbij een nieuwe gelofte tot geheimhouding zal worden uiteengezet, evenals een totale zwijgplicht, mede op verzoek van de deelnemende sportlanden en atleten, om zo het wedstrijdverloop, spelplezier en de einduitslagen van de volgende evenementen niet te beïnvloeden.

· Wimbledon 2008

· EK voetbal 2008

· Le tour de France 2008

 

Na het ondertekenen door alle partijen van de gelofte en geheimnis verklaring zal de Orac 3 Premium Fortune Telling™ software worden geinstalleerd.

Het consortium is van plan de investering dit jaar al in winst te kunnen omzetten o.a. door vergaande voorkennis en de verkoop van merchandising. De beursgenoteerde waarde van de Supercomputers Deep Green™, Deep Blue™ en Deep Orange™ is sinds de bekendmaking van de overname verdubbeld.