Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Sjoene Fotoos

Berenpak al lang populair tijdens oercarnaval in Abbekawalda

ABCOUDE – Met deze historische foto aangeleverd door aspirant-erelid Ton Pepping, wordt aangetoond dat het carnaval boven de rivieren ouder is dan daar onder.
Hoewel deze foto is genomen precies OP een rivier: het Gein (sic!). De beer danst namelijk midden op een brug die twee werelden splijt. Deze unieke foto van de mysterieuze Grote Pozzebock in berenpak, dansend en geinpiepend met een wulpse zigeunerin op de Heinkuitenbrug naast bakkerij Both, is daarmee uniek bewijsmateriaal. De foto verandert de inzichten over de herkomst van wereldwijd carnaval drastisch. Het Gein is de oorsprong!

Alaaf, de beer is los


De Pozzebocken zijn nog niet weg of Ruud staat al op wacht

Terwijl de Pozzebocken onder aanvoering van Prins Edward de 14de nog druk doende zijn hun bestemming voor 2013 te onderzoeken, zijn sommige stadsgenoten al bezig met hun kostuum voor volgend jaar. Zo gaat Ruud R. als vuilnisbak, zag de beweging op Schiphol. “We waren nog nauwelijks toe aan het checken van de vluchtnummers op Rio, of de klikko klapte al open”, aldus de verbouwereerde Prins. De privacy van de Pozzebocken op Schiphol wordt hiermee ernstig aangetast. De veroorzaker van dit onsmakelijke gluur-gedrag, meldt zich echter al gauw bij de virtuele zuipkeet. Het werd op een gegeven moment “onvermijdelijk” dat Estelle Gullit en Badr Hari een relatie met elkaar kregen. Dat zegt de kickbokser zaterdag in De Telegraaf. “Het woord onvermijdelijk zegt het al; je kiest voor elkaar”, aldus Hari. Van zulk een scherpte heeft de beweging voorlopig even niet terug.