Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

zo goed als ongecencureerd

Pozzebocken openen Olympische Spelen 2016 Rio in Maracanã

RIO – De Olympische Spelen van Rio de Janeiro zijn officieel geopend. Zo’n tachtigduizend toeschouwers waren in het roemruchte Maracanã getuige van de ceremonie.

Langeafstandloper Vanderlei de Lima had de eer het olympische vuur te ontsteken. De vlam zou ontstoken worden door voetbalicoon Pelé, maar hij moest zich vanwege fysieke problemen afmelden. Al snel werd duidelijk dat het hier een grapje betrof van de Braziliaanse president, die het hiaat perfect opvulde door een groep gardisten uit Holland: de prinsengarde der Pozzebocken! De eer en opening van de Olympische Spellen 2016 werd hiermee gered. Het complete stadion ontstak spontaan in samba-dans, die we zo goed kennen van het jaarlijkse carnaval in Rio. ‘Tja dit is natuurlijk een thuiswedstrijd’, aldus prins 2 van de Raad van 2 die de stoet leidde en het Pozze-vaandel droeg.

Vervolgens was het tijd voor een knap vormgegeven geschiedenisles en een ode aan alles wat de Brazilianen met trots vervult: luchtvaartpionier Alberto Santos-Dumont, de Pozze-polonaise, topmodel Gisele Bündchen en een bonte stoet artiesten, die het kleurrijke en feestelijke karakter van het land uitbeeldden. Met de binnenkomst van de Bockenploeg (foto) werd de atletenparade in gang gezet en zijn de Spelen begonnen. De Raad van 2 laat nog in een offisjeel communique weten dat de stadionnaam Maracanã niet verward moet worden met het lied Macarena, waarvan acte. Elfwerf alaaf voor de spelen in Rio!

(bron: Nieuw Realistisch Persbureau) 


Partoet ’in dienst’ overleden

Partoet gaf zijn goede genen aan menig rijdier door.Hij was onder meer de vader van Amerigo. Deze merrie maakt met Sinterklaas in het zadel deel uit van de Nederlandse olympische equipe, die in augustus in Hongkong op jacht gaat naar het goud. Ook bracht Partoet verscheidene goedgekeurde dekhengsten voort.


WKID-inlichtingen: Pozzebocken are ready: alarmnivo naar 0

VAN UW SPECIALE VERSLAGGEVER –

dirk.jpg

Uw verslaggever Dik Dekker

Zodra C-E-N-S-O-R  zijn doel zal bereiken is het gebeurd.

From Fatwa to Fitna in 15 minutes


WKID-inlichtingen ondervraagt Larry Silverstein

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EtPC0W4HII8]bron: het nationaal realisties dagblad