Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

zwaffel 100 bomendag

Maiden speech Prins Pozzebocken de 14de op het Vrijthof 2012

“Vrijheid, gelijkheid en broederschap!”. Prins Edward de 14de verbijstert de goegemeente op carnavalszondag met een welgemeende, uiterst spitse toespraak namens de Pozzebocken op het Vrijthof jongst leden weekend. Duizenden toehoorders hadden zich verzameld op Het Vrijthof, de officieuze kern van het Maastrichter feest. Goudstukken worden hem toegeworpen, maar hier gaat het niet om zegt de nieuwe Prins. “We hebben het zo gek nog niet”, hamert hij erin, hiermee de Meestreechtse carnavalisten en Tempeleers in katzwijm achterlatend. Met smacht ziet de stad uit naar zijn toespraak van volgend jaar. Alaaf! Alaaf! Alaaf!

Maiden speech Prins Pozzebocken de 14de op het Vrijthof 2012

Maiden speech Prins Pozzebocken de 14de op het Vrijthof 2012


Drie loofbomen met Oost-Aziatische Pozzebocktor in Boskoop

Amsterdam

Van onze verslaggever

17-12-2009

De Nationaal Realistische Plantenziektenkundige Dienst (NRPD) heeft in Boskoop drie loofbomen met Oost-Aziatische pozzebocktor (Anoplophora chinensis pozzebocktus) aangetroffen. Het is de tweede keer dat in Nederland een aantasting in planten in de groene ruimte is gevonden.

TunguskaOm te voorkomen dat de pozzebocktor zich in het gebied vestigt, heeft het ministerie van LNRV besloten alle loofbomen en struiken in het gebied, met een straal van 100 meter rond de vondst te verwijderen. Het is op dit moment het veiligst om gewoon kernwapens in te zetten, aldus minster Middelkoop van Defensie, die op dit moment met minister Bos werkt aan een Roadmap.

Onderzoek
De NRPD is deze week in de omgeving van de vondst een onderzoek naar de Oost-Aziatische pozzebocktor in Boskoop gestart om vast te stellen of er nog meer bomen zijn aangetast. Het valt niet uit te sluiten dat er nog meer aantastingen gevonden worden. De pozzebocktor, met de Latijnse naam Anoplophora chinensis pozzebocktus, komt van oorsprong voor in Oost-Azië en is niet gevaarlijk voor mensen. De pozzebocktor in Boskoop is echter wel erg schadelijk voor zijn omgeving. De Pozzeboktor is over het algemeen totaal mateloos in alles wat hij onderneemt.

Maatregelen
mahmoud_ahmadinejad2 Voor het verwijderen met kernwapens van alle loofbomen en struiken in het gebied, met een straal van 100 meter treft de NRPD voorbereidingen. Dit vindt plaats in afstemming met de bewoners en de gemeente. Er hebben zich al vele enthousiaste vrijwilligers bij commissie Bos-Middelkoop aangemeld, o.a uit Iran en China.

.

Leefruimte

ICEVanwege de totale ongeremdheid heeft de pozzebocktor de quarantainestatus. Dit houdt in dat Nederland, en andere EU landen, er alles aan moet doen om vestiging te voorkomen. Daarom beweegt de pozzebocktor zich voornamelijk in de undergroundscene. Er gaan geruchten dat een cel van de pozzebocktor zich heeft afgesplitst in de regio Abcoude. Ook zijn via niet officiele berichten al enkele exemplaren in Belgie gesignaleerd. De verminderde grenscontroles maakt het voor de leden van de afsplitsing gemakkelijk om ongezien enkele dagen per jaar in het buitenland te verblijven.


Zwaffelen

zwaffelen1

De Nationaal Realistische Psychedelische Zwaffel Carnavalsbeweging

de Pozzebocken in actie tijdens de ‘Zwaffel 100 bomen-dag’.