Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

BORDOPSCHOOT

De Pozzebocken zijn nog niet weg of Ruud staat al op wacht

Terwijl de Pozzebocken onder aanvoering van Prins Edward de 14de nog druk doende zijn hun bestemming voor 2013 te onderzoeken, zijn sommige stadsgenoten al bezig met hun kostuum voor volgend jaar. Zo gaat Ruud R. als vuilnisbak, zag de beweging op Schiphol. “We waren nog nauwelijks toe aan het checken van de vluchtnummers op Rio, of de klikko klapte al open”, aldus de verbouwereerde Prins. De privacy van de Pozzebocken op Schiphol wordt hiermee ernstig aangetast. De veroorzaker van dit onsmakelijke gluur-gedrag, meldt zich echter al gauw bij de virtuele zuipkeet. Het werd op een gegeven moment “onvermijdelijk” dat Estelle Gullit en Badr Hari een relatie met elkaar kregen. Dat zegt de kickbokser zaterdag in De Telegraaf. “Het woord onvermijdelijk zegt het al; je kiest voor elkaar”, aldus Hari. Van zulk een scherpte heeft de beweging voorlopig even niet terug.


kunnen jullie door een ‘wasserhaan’??

live vanuit het paleis van de meest psygedelische carnavalsvereniging van het land. FF lekker pootje baaie met de grote baas, gezellig met zn alle naar de zee met de slumpfen.
ik krijg helemaal zin in het songfestival een overdosis en de usb party. holadieee, holadiooooo…ho ho.

//#2


TOM

WEVELGEM – Geen ontslag, maar een laatste waarschuwing, strikte begeleiding en een boete ‘die pijn doet’. Dat krijgt Tom Boonen van zijn ploeg Quick Step omdat de recente winnaar van Parijs-Roubaix voor de derde keer cocaïne en XTC heeft gebruikt.

tom-boonen-paris-roubaix

Quick Step gaat verder met Tom Boonen. Maar met het ‘vrije leven’ van de man die zijn zege in Roubaix vierde met uitspattingen in het uitgaansleven is het (voorlopig, in ieder geval tot carnaval 2010) over en sluiten. Zijn ploeg verliest Boonen voortaan geen seconde meer uit het oog.  Boonen gaf zijn cocaïnegebruik toe, en kreeg een begeleidingsplan voorgelegd. De renner wordt behandeld door een gespecialiseerde psycholoog of psychiater, een persoon die houvast aanreikt om herhaling te voorkomen. De ploeg legt er de nadruk op dat de begeleiding strikt zal zijn, ‘omdat het gedrag van de betrokkene zijn impact heeft op zijn onmiddellijke naasten zelf, maar ook implicaties heeft op een hele groep van collega’s, medewerkers en op het maatschappelijk leven in zijn totaliteit.’ Overigens heeft zich al een nieuwe ploeg voor Boonen gemeld. Volgens niet officiële bronnen zou het gaan om de Nationaal Realistische Wielrencombinatie CV de Pozzebocken. De nieuwe nederlandse  ploeg hoopt met het binnenhalen van Boonen een startplaats voor de Tour van 2010  veilig te stellen. De Raad van 2 van de NRPCV de Pozzebocken is voorlopig niet bereikbaar voor commentaar. Volgens welingelichte kringen bevindt een deel van de raad zich momenteel in Egypte.


Nieuwe Onthullingen WK 78

Amsterdam

 

geertkopie.jpg

 

 Van onze verslaggever

 

Vandaag is bekend geworden wat de werkelijke reden is geweest voor Johan Cruijff om niet deel te nemen aan het WK 1978. 

Een tot nu toe onbekende informant, genaamd Deep Troath™

heeft geluidsfragmenten vrijgegeven van in het geheim opgenomen telefoongesprekken tussen Johan C , Danny C. en een bestuurslid van de Centraal Realistische Raad van Toezichthouders (CRRT) van de Supercomputer Orac 2  Blake 7 Series™.

 

Op de fragmenten is te horen hoe J.Cruijff  onthutst reageert op het door ORAC voorspelde feit dat Nederland op het WK wederom als tweede zal gaan eindigen. In een volgend gesprek dat Johan C. kort daarop met Danny C. voert krijgt hij definitief geen toestemming om naar Argentinië af te reizen.

 

Een citaat uit het telefoongesprek:

 

‘Luister Johan, ik heb geen zin om hier weer twee maanden voor de kinderen te zorgen terwijl jij weer met die schuinsmarcherende vriendjes van je achter een bal aan loopt te rennen. Ik snap niet waarom je nu helemaal naar Zuid Amerika of weet ik veel waar moet gaan om daar nóg een toernooi te spelen. Ik begrijp zowieso niets meer van al die extra wedstrijdjes, je was toch al kampioen? En waarom zou je in hemelsnaam naar de andere kant van de wereld gaan om op een toernooitje tweede te worden, en dan ook nog eens op de laatste wedstijd, op de allerlaatste dag van dat WK’ (einde citaat* red)

 

 

Cruijff heeft nooit ontkend dat zijn vrouw Danny de reden van zijn afwezigheid zou zijn. Er wordt haar dan ook vaak verweten dat zij Nederland een wereldtitel heeft gekost. Toen zij laatst in een paar programma’s wederom de schuld kreeg van de toestand tussen Ajax (Van Basten) en Cruijff besloot Johan C. om het verhaal naar buiten te brengen dat een gewapende poging tot ontvoering hem destijds thuis heeft gehouden.

 

 

 

 

 

Het mysterie voor het niet deelnemen van Cruijff aan het WK 1978  is eindelijk voorgoed opgelost.

 

Volgens insiders is de informant Deep Troath™ ook degene die er met de kunstcollectie van de vereniging de Pozzebocken vandoor is. De redenen voor de recentelijke misstappen en en het lekken van de  informant  zijn vermoedelijk gewetensnoodsproblemen in combinatie met overvloedig alcoholgebruik, als gevolg van frustratie over de overname van De Orac 3™ door het Belgisch/Dubioiaanse Consortium. 

 


PozzSports

[youtube=http://youtube.com/watch?v=58C5GfRqcco&feature=related]

NPOZZ studio sport

Tel Aviv

geertkopie.jpg

Van onze verslaggever

Realistische raad in verlegenheid gebracht

In weerwil van eerder gedane toezeggingen door de radicaal nationalistische realistische raad zijn toch beelden op het internet gepubliceerd van de executie van W. Genee. Door het gevoelige karakter van het proces tegen de commercie was unaniem besloten om de beelden niet te verkopen aan de hoogste bieder. De opnamen zijn vermoedelijk gemaakt met een verborgen mobiele telefoon. Te horen is hoe een aantal leden van de realistische raad op pesterige wijs oude voetballiederen zingen om de veroordeelde in zijn laatste momenten te treiteren. De beelden zijn schokkend tot zeer schokkend.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WEjPoWaFNhg]

De resterende uitzendingen van voetbal inside van dit seizoen worden voorlopig waargenomen door een van de vele dubbelgangers van Wilfred G.

wilfred_genee1.jpg

Wilfred Genee 1967 – 2008

Onder internationaal realistische druk is de terminatie van Jan van H. ongeldig verklaard. Gisterochtend is J. van Halst vrijgelaten in een buitenwijk van Tel Aviv. Hij maakte een totaal verwarde indruk en was bezig overal kleine cirkeltjes te tekenen met een viltsift van het merk Edding. (type 2008 * redactie)


Power to the people

NOS Studio Sport gaat komend seizoen de samenvattingen van het eredivisievoetbal weer uitzenden!


De NOS heeft voor beide programma’s de rechten voor vijf jaar vastgelegd.
De NOS zal de duels ouderwets om 19.00 uur brengen.

Collaborteurs Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen keren, nu de Eredivisie weer bij de NOS uitgezonden gaat worden, niet terug bij de publieke omroep. Tan en Van Gangelen waren in het verleden werkzaam bij de NOS, maar stapten enkele jaren geleden over naar RTL Nederland. Tan presenteert daar de samenvattingen op zondagavond. “Ze zijn inmiddels zo opgenomen in een commerciële waaier dat het niet logisch (realistisch ;- redactie) zou zijn om ze nu weer terug te halen”, aldus de revolutionaire realistische raad, die verrassend Tom d óuwe Egbers en Mart Smeets naar voren schoof als mogelijke presentatoren op de zondagavond bij de NOS. Oveigens worden Jan van H. en Wilfred G. binnen twee weken standrechtelijk geexecuteerd.

Over de uitzendrechten van deze happening wordt nog onderhandeld met de commerciële zenders.

Ook is er een serieus bod gedaan dor RTV Dubai en El Jazaida voor deze uitzendrechten.