Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Carecollen

Angela Merkel onthult Bocken-bord Amsterdam Zuid

VAN ONZE SPECIALE VERSLAGGEVER

AMSTERDAM – 21 mei 2012. De Europese president Angela Merkel onthulde zojuist een “nagelneu” straatnaambordje in het economische epicentrum van het Europees continent: Amsterdam Zuid. “Der Tenaamstellung verwijst naar Die Pozzebocken der Arbeiters und Karnevalisten aller Landen vereinigt”, verklaarde de bewindsvrouwe. Ze doelt op de psychedelisch realistische carnavalsbeweging de Pozzebocken uit Amsterdam en Abbekawalda. “Even dacht ich met een worstje van doen zu haben”, schuddebuikte ze nog alvorens het lint door te knippen. Daarna viel al snel het kwartje. Merkel werd aansluitend verheven tot aspirant-erelid van de illustere beweging.


POZZEBOCKEN presenteert: 11-11-11 “Flitscarnaval” op De Kring!

PERSBERICHT

AMSTERDAM – Vanwege de naderende heilige datum van 11 november 2011, heeft de Raad van Twee van de Amsterdams/ Abkawaldese psychodelische carnavalsvereniging De Pozzebocken ingestemd met een speciaal flitscarnaval, dat de beweging eindelijk thuisbrengt! Wat gaat er gebeuren? Gedurende 1 uur (de “flits”) zijn genodigden welkom in kunstenaarssocieteit De Kring op het Leidseplein te Amsterdam, om daar te delen in onze vreugde over 11-11-11. De feestelijkheden zullen zich ontvouwen tussen precies half 11 en half 12 ‘s avonds, die dag. Om elf seconden na 23:11 is de kans groot dat de Grote Pozzebock zich eindelijk aan ons zal openbaren. Aanmelden, bijvoorbeeld via de Facebook-pagina van De Pozzebocken is verplicht. Het is namelijk een besloten societeit.

EIGEN RISICO
Het flitscarnaval zal worden opgeluisterd door Caribbeanbrass International, waarvan de Pozzebocken een flits-optreden aanbieden aan de illustere gasten van De Kring. Check: www.caribbeanbrass.com

De optionele afterparty vindt plaats bij het carnaval van de Grumpy Old Men in cafe Terzijde, in de Kerkstraat. Deelname aan het flits-carnaval van de Pozzebocken duurt precies 1 uur en is geheel voor eigen risico. Wij wensen u een grandioze 11-11-11 en hopelijk tot ziens op wat na al die jaren van omzwervingen NU AL genoemd wordt, de “homecoming” van de Pozzebocken!

Grande alaaf, De Pozzebocken


Na het Carnaval


Sha la ill


Pozznews


Deze kill is een beetje ………

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=jlB6qxAh8Mk]

 Sukkeltje leedsje


Zoek de Pozzebocken

carecollen.jpg

Vind de  Pozzebocken in het plaatje en win een jaar lang gratis carecollen in Aalst!