Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

de waarheid achter mini

Wat eten we vandaag?

In Tokio is op de vismarkt Tskukuji een recordbedrag betaald voor een tonijn. De vis van 342 kilo leverde op een veiling bijna 300.000 euro op.

De tonijn, die per kilo zo’n 872 euro opleverde, werd verkocht aan eigenaren van sushirestaurants in Tokio en Hong Kong.

Vissers hebben er in de laatste 3 jaar 80% minder tonijnen kunnen vangen als in de jaren negentig.


Zo, nu eerst een Bavaria!

Advocaat Oscar Hammerstein zegt dat zijn cliënt Sjoerd Kooistra die maandag dood bij zijn huis werd aangetroffen, ‘door Heineken is vermoord’.

De advocaat zei dat bij het huis van Kooistra nadat hij was ingelicht over de dood van zijn cliënt. Hammerstein mocht van de politie het huis niet betreden.

Heineken seriemoordenaar

Na afloop van Nederland Kameroen is pp8 ook bijna omgekomen door toedoen van de firma Heineken. Na een val met de fiets, op de terugweg van voetbalcafe fondue en fondue huiswaarts, zonder overigens al te grote gevolgen , kwam de prins er de volgende dag met een stevige hoofdpijn nog goed vanaf. PP8 overweegt stappen tegen de bierbrouwer, maar drinkt in afwachting van de WK finale en een eventuele rechtszaak tegen de firma Heineken alleen nog witte wijntje en bavaria bier.


Pozzpolitics

Tsjaaa…..

Ten slotte een commercial breek


Pozzsporto