Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

cheap sex

Lance Armstrong roept Prins 7 op als getuige

AMSTERDAM Tijdens een opvallende oproep deed de psychodelische wielrenner Lance Armstrong vandaag een beroep op de Nederlandse carnavalsbeweging De Pozzebocken.
´Please send Prince Seven to confirm that I really joined the Pozzebocken each Carnival since seven years. And that I like to be high even when I am not riding my bike´, aldus de geplaagde sportman, die onder insiders al Prins EPO I gedoopt was. ´Ook gewoon een stukje doping gebeuren´, licht oud Prins Kenny van Oijlst de treffende bijnaam toe. Wegens copyrights mocht er voor deze bijnaam reeds in 2011 geen Nominette worden uitgereikt.

Nieuwe sponsors
De Raad van Twee haast zich om te erkennen dat Armstrong voorhangt om te worden benoemd tot aspirant erelid, nog voor de verwachte Abfahrt naar het Keulse Karneval in 2013 plaatsvindt. ´Maar alles valt of staat met het oordeel van de Veertiende Prins.´

Psychodelisch raadsel

Nike en bierbrouwer Anheuser Busch hebben zich intussen spontaan aangemeld als sponsor van de Pozzebocken. Waarom Lance uitgerekend om de helft van 14, om prins Zeven vraagt, is de beweging vooralsnog een raadsel.


kunnen jullie door een ‘wasserhaan’??

live vanuit het paleis van de meest psygedelische carnavalsvereniging van het land. FF lekker pootje baaie met de grote baas, gezellig met zn alle naar de zee met de slumpfen.
ik krijg helemaal zin in het songfestival een overdosis en de usb party. holadieee, holadiooooo…ho ho.

//#2


Michael ging vreemd in Den Haag

DEN HAAG –  Een inwoonster van Wassenaar heeft onlangs tegenover haar man letterlijk kleur moeten bekennen. Haar eveneens Nederlandse blanke echtgenoot was in het Haagse Bronovo-ziekenhuis getuige van de bevalling van zijn vrouw.

Echter, in plaats van een blanke baby, schonk ze hem tot zijn grote verbazing een diep donker kindje. Direct na de bevalling moest de overspelige Wassenaarse volgens getuigen met schaamrood op haar kaken bekennen dat haar echtgenoot niet de biologische vader was van het zojuist geboren kind. Ze bleek negen maanden eerder een slippertje te hebben gemaakt met Michal Jackson

Affaire

Zowel bij de kersverse ‘vader’ als bij de families van de twee echtelieden is het nieuws volgens directbetrokkenen als een bom ingeslagen. Een goede bekende van de familie zegt: “Hij was echt verbijsterd. Zijn vrouw kon niet anders dan de hele affaire opbiechten.” De bedrogen echtgenoot zou inmiddels zijn koffers hebben gepakt. Een medewerker van het Bronovo-ziekenhuis bevestigt het verhaal, maar verwijst voor verder commentaar door naar de woordvoerster van het hospitaal. Deze liet zich ontvallen dat Michael Jackson meerdere kinderen had verwekt, maar wil er verder niet op ingaan.


En dan nu……..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=G35vnbsAoYs]

Sex Crazy Cop