Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

de nieuwe K3

POZZ TOUR 2015 – Vriethof & Ojlsht – ongekend & realistisch

De Raad van 11 compleet met prinsessen voor 2015 op het Vrijthof! Hardcore!


Overal waar de meisjes zijn is het feest !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9oG4berIerU&feature=related]

De NRPCV de Pozzebocken verwelkomt Josje!

Zaterdagavond zagen ruim 3,5 miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen hoe Josje Huisman uit Amsterdam werd gekozen tot de nieuwe K3-zangeres naast Karen en Kristel. Direct na de finale heeft de ticketverkoop voor de nieuwe K3 shows een vlucht genomen. Zowel in Nederland als in Vlaanderen zijn inmiddels extra shows in de verkoop gegaan. De nieuwe K3 show met Karen, Kristel EN Josje is vanaf komend weekend te zien door heel Nederland en Vlaanderen.

Voor Josje en haar nieuwe collega’s Karen en Kristel breken direct drukke tijden aan. Komend weekend al gaat in Antwerpen de nieuwe K3 show in premiere waarna Enschede het weekend erna de Nederlandse primeur heeft. Met zijn drieën zullen de meiden als vanouds een fantastisch feestje maken. In de shows zullen de meiden van K3 naast de bekende hits ook nieuwe nummers gaan zingen.

Kaarten voor de K3 shows zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro (ex. reserveringskosten) en zijn te bestellen via Seetickets: 0900-300.5555 (à 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (à 0,45 p.m.) en www.ntk.nl. Tickets voor de shows in Enschede en Amsterdam zijn bovendien te koop via de Primera verkooppunten in die regio’s.

Studio 111 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan de weblog van de Pozzebocken te bestellen.

Grande Helau