Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Demografisch Realisme

Duits protest tegen shortlist prinses 2010

german_fans05

AMSTERDAM – Hossinda Neubautrichsen heeft zich vandaag onverwacht in de strijd gegooid om de titel Prinses Pozzebocken 2010. “Wel grappig, die drie genomineerden waaruit de Raad van 13 zogenaamd mag kiezen. Maar is de beweging soms vergeten wat men allemaal heeft uitgespookt in Dusseldorf dit jaar? Hebben onze meisjes zich daarvoor zo uitgesloofd? Nee, geen sprake van! De Pozzebocken komen maar mooi terug naar het Rijnland om hun  karwei af te maken. En ik nomineer me als de nieuwe prinses, verdammt noch mal! Grande helau meine liebster psychopathischer Prinzen!”


Neuken helpt niet tegen vergrijzing

 

Amsterdam

 

geertkopie.jpg

 Van onze verslaggever

 

Neuken helpt niets in de strijd tegen de vergrijzing.
Dat blijkt uit onderzoek van de Centraal Realistische Raad. Jaarlijks besteedt de Nederlandse overheid meer dan twaalf miljard euro aan research over neuken. Dit moet Nederlanders ertoe brengen meer te gaan neuken. Maar dat pakt niet zo uit, stelt de Centraal Realistische Raad.

Zo leidt de hogere subsidie op copulatie niet of nauwelijks tot meer gewerkte uren, en dus ook niet tot extra belastinginkomsten en premies om de kosten van de vergrijzing te ‘dekken’. Neuken werkt zelfs negatief op de beslissing meer te gaan werken, omdat de conditie afneemt als mensen meer gaan neuken. Ook kinderen krijgen is geen oplossing volgens de CRR en zal de komende decennia alleen maar leiden tot meer kosten voor de overheid.