Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Eco Realisme

Castings nieuwe carnavalsprinses gestart

Aan de vooravand van dolle donderdag buigt de Raad van 13 zich alweer over de Pozzebocken-prinses van 2010. Er zijn nog drie kandidates in de race. Wordt het Kris?0001 krisWordt het Jayneen (met peuk op rechts)? 0002 jayneenOf wordt het toch ‘Subgirl’ (zie onder)?

Het stemmen is nu begonnen, give a comment!

 

0005 subgirl


PP9 for president

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DNqXrP-HJdA&feature=related]

Ons media-kanon in aktie


PozzSport

Van onze verslaggever

 

Amsterdam

 

Zojuist zijn door twee oud-winnaars van de ING Amsterdam Marathon twee bomen (type christusdoorn) in de slurf van het Vondelpark geplant.

 

 

 

Deze feestelijke en klimaatvriendelijke bomenaanplant was door de parkvrienden georganiseerd om het groene karakter van de internationaal hoog aangeschreven loop te vieren, en was tevens het startsein om het 100-bomenplan van de Vrienden van het Vondelpark te lanceren. Dit plan gaat uit van duurzaam investeren in gezichtsbepalende parkbomen, samen met partners en internationale boomchirurgen.

 

De Keniaanse topatleten, Robert Pozzboror en Solomon Bockendich kregen hulp van PP9, voorzitter Parkvrienden™ en Ronald Waterreus, de voorzitter van de Amsterdam Marathon. 

 

Behalve de Parkvrienden en de marathonorganisatie betaalden ook stadsdeel Oud Zuid en de parkaannemer Prinkels mee aan deze sympathieke boomplantaktie.