Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Euverem en andere mirakels

Bijeenkomst der Pozzebocken op de elfde van de elfde van het jaar 2009

AMSTERDAM – Aanwezig zijn (in chronologische volgorde): Prins Pozzebocken den Eersten, Prins Pozzebocken de Tiende, Prins Pozzebocken de Vijfde, Prins Pozzebocken den Elfde, Prins Pozzebocken de Derde (lof en hulde!!!) , Prins Pozzebocken de Negende, Prins Pozzebocken de Twaalfde, Prins Pozzebocken den Achtste, Prins Pozzebocken de Tweede alsmede Prins Pozzebocken de dertiende. Afwezig zijn (in willekeurige volgorde): Prins Pozzebocken de zevende, Prins Pozzebocken de vierde, Prins Pozzebocken de zesde, Prins Pozzebocken de laatste noch Prinses Pozzebocken den eerste, noch Prins Pozzebocken de zevenentwintigste.

Pozzebocken 11-11-09 2

Onthulling van het nieuwe groepsportret van de beweging

De vergadering wordt geopend om precies 21:52 uur door II. En in tegenstelling tot voorgaande jaren wordt en vrij snel een consensus bereikt. Het wordt Mainz. V, X en IIIX proberen nog als bestemming de Canarische Eilanden onder de aandacht te brengen, maar blijken hierin alleen te staan. Ook het tijdstip is verrassend snel bekend, zondag ochtend heen en dinsdag middag terug. Dit houdt dus automatisch twee overnachtingen in. Wederom zijn het V, X en XIII die het ruimer zien (donderdag “Weibernacht” in Köln) en wederom  vruchteloos gezien de conservatieve krachten binnen het vastgeroeste bestuur (“… dat krijg ik er thuis niet doorheen…”).

Goed nieuws zijn de ‘intentieverklaringen van mee gaan’ van I, XI en XII (vooral doen!!!), weliswaar oraal, edoch, net zo bindend. En verder is het nog erg gezellig tot een uur of half drie. Was getekend, V

Fotografie: Prins 12,5


Wetenschap en Realistische Meningsvorming

Inzoomen maar

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=Sfpb9GqYLiI]

En weer uitzoomen

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=PLQF-4uyD4Y&feature=related]

Vrije Energie – The Joe Cell

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=PDJ2DdCZlOk]

H2O

apekolder

Er broeit iets moois in Kyoto!

 Robotika

Het japanse bedrijf ZPM brengt de humanoid robot NUVO  op de markt 

 

 [youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=9Q27r3ETx0s&feature=related]

 

 

 

 

 

 

robot.jpg

Nuvo is 39 cm hoog, kan dansen, lopen, vallen en weer opstaan en reageren op gesproken commandos als naar rechts en opstaan. Nuvo is er niet alleen om mensen te entertainen, het robotmannetje kan ook zijn nut bewijzen bij het beveiligen van een huis. De robot beschikt namelijk over een digitale camera in zijn hoofd en kan gekoppeld worden aan een mobiele telefoon. Een huiseigenaar kan vervolgens op afstand zijn woning in de gaten houden door de ogen van Nuvo. Fabrikant ZMP zegt Nuvo voorlopig alleen op de Japanse markt aan te bieden. De robot is vanaf april verkrijgbaar vanaf 4200 euro. Een geliktere uitvoering van Nuvo, in Japanse stijl, is verkrijgbaar voor ruim 2000 euro meer.

 

Bestel Nuvo

 

Taal sterft uit door ruzie laatste sprekers

De eigen taal van een dorp in het zuiden van Mexico dreigt volledig uit te sterven. De laatste twee sprekers van de taal hebben ruzie en zeggen geen woord meer tegen elkaar.

Doordat de twee bejaarde mannen van het dorp Ayapan in de provincie Tabasco niet meer on speaking terms zijn, wordt hun variant van de Zoquetaal niet meer gesproken. Het is een dramatische illustratie van de benarde positie waarin de talen van de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Mexico verkeren, aldus Fernando Nava, hoofd van het Mexicaanse Instituut voor Oorspronkelijke Talen.