Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

feestaanslag

Pozzebocken: “Traject-controle fnuikt Autocross”

Gemotoriseerd defile voor oude station
De Amsterdams-Abbekewaalse feestbeweging De Pozzebocken reageert met grote terughoudendheid op de vandaag gestarte trajectcontrole tussen Holendrecht en Maarssen, ter hoogte van de A-2. “Dit kan grote repercussies hebben voor de 25ste augustus 2012, wanneer wij het gemotoriseerd defile afnemen tijden de Autocross Abcoude”, aldus een Bock, die anoniem wil blijven.

Promilage goedgekeurd, elfde baan benodigd
“Donkere wolkenpakken zich samen boven de aanstaande Feestweek. We zullen de cross naar ver weg van de A-2 moeten verleggen, zoals langs het oude spoorwegstation. Daar is nu ruimte zat. Of we moeten pleiten voor een elfde baan op de A-2, zonder trajectcontrole. Anders gaat de Autocross nog zielloos ten onder. De sloot in zonder prijs van Albers Fietspaleis, zeg maar.” De intussen geraadpleegde Raad van 2 is minder pessimistisch: “Als de grens tijdens de Autocross op 100 promiel ligt, heb ik er vrede mee.”


Van Dinteren presenteert


In memoriam: Sergio Vega – el Shaka

Mexicaanse zanger vermoord in drugsoorlog

Amsterdam 29 juni 2010

Door onze realistische verslaggever

Enkele uren nadat hij had ontkend gedood te zijn, werd de Mexicaanse zanger Sergio Vega zaterdagnacht alsnog vermoord.


De 40-jarige zanger José Sergio Vega Cuamea, in eigen land bekend als Sergio Vega, had enkele uren voor de aanslag nog tegenover een Mexicaanse website ontkend vermoord te zijn. „ Dat gebeurt nu al jaren. Om de paar maanden wordt gemeld dat ik vermoord ben. En dan moet ik weer mijn arme moeder bellen, die hartproblemen heeft, om haar te verzekeren dat ik nog leef”, vertelde hij. Vega zei wel dat hij extra veiligheidsmaatregelen  genomen had, en extra bodyguards in dienst had , omdat er de afgelopen maanden aanslagen waren geweest op enkele Mexicaanse zangers.
.
Vega, die zich ook wel el Shaka liet noemen, was een zanger van zogenaamde narcocorridos, waarin het leven van drugsbazen wordt verheerlijkt. Dergelijke zangers zijn soms het doelwit van rivaliserende bendes. In de afgelopen drie jaar werden minstens zeven ‘Grupero’-muzikanten vermoord, aldus de Mexicaanse politie.
.

Mexicaanse media meldden dat Vega zaterdagavond in zijn rode Cadillac op weg was naar een optreden in de staat Sinaloa.  De politie bevestigde dat in de buurt van de auto tal van lege kogelhulzen werden gevonden. Volgens een passagier werd Vega eerst getroffen terwijl hij nog aan het rijden was, waardoor hij de controle over het stuur verloor. Vervolgens werd hij van dichtbij doodgeschoten, met een kogel door het hoofd en door de borst.

Het leven van de assistent van Vega, die ook in de auto zat, werd gespaard door de bendeleden. Hij kwam met de schrik vrij.

Guus Meeuwis

Op zijn website reageerde de Nederlandse troubadour Guus Meeuwis geschokt op het bericht. ‘ Dit keer zijn ze echt te ver gegaan, als dit zo doorgaat stop ik onmiddellijk met optreden. Het moet wel leuk blijven’ Voor zijn komende optredens heeft hij het nummer de Smokkelaar voorlopig van zijn speellijst geschrapt.


Roma Pozzebock uit huis geplaatst

Amsterdam,

Van onze reporter ter plaatse

Pozzebock Roma PPX erkent dat hij vanwege een buitenechtelijke relatie met een medewerkster van de Giro d’ Italia niet meer thuis woont. Enkele uren geleden is hij uit huis gegaan en heeft zijn intrek genomen in een kazerne met een kleine zelfstandige studio, eigen sanitair en kitchenette in Den Haag.

Hij betreurt de gang van zaken “jammer dat het zo snel is uitgelekt”, zo laat hij in een verklaring weten.
.


Een trotse PPX met zijn nieuwste maandagmorgen-bruidje

Veiligheidsredenen

PPX zit in een kazerne, omdat vanwege veiligheidsredenen niet elke huisvesting geschikt is.

Het is nog onduidelijk hoe lang de PPX in de kazerne zal verblijven. Op dit moment is zijn verblijf nog gratis, maar als zijn verblijf ‘structureel’ wordt, zal er wel een financiële vergoeding tegenover moeten staan, stelt het ministerie.

Kunstroof

PPX wordt tevens in verband gebracht met de brutale kunstroof die onlangs tijdens het weekend dat de Giro d’Italia in Amsterdam plaatsvond .

Hierna zouden de wereldberoemde topstukken, met een gezamelijke straatwarde van 900 miljoen euro in de omgeving van het centraal station Amsterdam™ verkocht zijn als goedkope replica’s. De daders zouden uit verveling de kunstwerken verhandeld hebben.

De AIVD is een onderzoek begonnen naar de als Nationaal Realistische beweging bekendstaande CV de Pozzebocken.

De CV is de inlichtingdienst al langer een doorn in het oog, maar heeft tot nu toe nog geen aankacht kunnen formuleren. Ook de door de rechter gesommeerde aanstaande sloop van het MacPozzebocken Clubhouse™ is door de kantonrechter nietig verklaard.

.


Mooie Auto


Hemel of hel? SLL rukt op: “Sha-la-lie zit al sinds december in m’n kop.”

AMSTERDAM AMC – SLL Pierre Kartner’s ‘Sha-la-lie’, de inzending van The Netherlands voor het Eurovisie Songfestival 2010, heeft geleid tot – zo blijkt uit de persoonlijke digitale patiëntendossiers *) – een medische klachtenregen.

Volgens het Allectisch Medisch Centrum gaan de meeste klachten over het feit dat de mensen het liedje, ingezongen door Vader Abraham, niet meer uit hun kop krijgen. De vervolgklacht is dat ze d’r ‘s morgens mee opstaan. “Het liedje zit al sinds die eerste keer in december in m’n kop” lazen we uit de dossiergegevens.
Kern van het probleem lijkt het feit dat het tekstlied de volgende snede bevat “sha-la-lie, sha-la-la, zo gaat ‘t ongeveer” Prof. Smit: “Een echte trigger. Dan spreek je toch echt van SLL. En ‘t is waar. SLL rukt snel op.”

Het is onduidelijk waar SLL vandaan komt. Lissabon, Parijs, luchtballon, Oslo, Trinidad, Berlijn en Leningrad worden genoemd. Duidelijk is wel dat de oorsprong vergeten is.

Dan volgen nu de (extra verkleinde) eerste beelden welke direct kunnen leiden tot SLL. **)

*) bron: WKID
**) en hebben geleid tot SLL


China biedt zeer nederig excuses aan Groot Leider Prins Pozzebocken II voor blunder staatstelevisie en feliciteert Hem met Zijn 46ste verjaardag met geheel nieuwe vuurwerkshow. Van harte gefeliciteerd!

China excuseert zich.


'Indonesië heeft grote carnavalist in het vizier’

Jakharta

Van onze verslaggever ter plaatse

Beweging in het nauw gedreven

Hoogstwaarschijnlijk heeft de politie in Indonesië de meest gezochte carnavallisten van het land te pakken. De vereniginsleden zijn verantwoordelijk voor diverse feestexplosies in de Benelux en voor bijna alle andere feestaanslagen in Abcoude e.o. Het huis waar de carnavalisten vermoedelijk zitten is sinds vandaag 5 uur plaatselijke tijd omsingeld met politie.

T3278644I76915W372H280Honderden agenten van de antihumeurbrigade houden sinds vrijdagmiddag een huis omsingeld, waarin drie of vier vermoedelijke carnavalisten zich hebben verschanst. De Top van de beweging zou in het minibunkertje aanwezig zijn. Toen de aanval op het huis werd geopend begon het al direct met een schijngevecht waarbij door beide partijen werd gesjunkeld.

De vermoedens van de politie dat ook ODNO in het huis zit zijn sterk omdat er een grote politiemacht aanwezig is bij het omsingelde huis. Eerder is er al een dergelijke omsingeling van deze schaal geweest toen de carnavallist PP1 was gevonden. Deze blies na een lang vuurgevecht diverse proefbalonnen op.

Er zijn ook berichten dat de Top van de vereniging is opgepakt, alleen deze kunnen nog niet worden bevestigd.


Belangrijk deel van Keuls stadsarchief gered !

Gepubliceerd: dinsdag 3 maart 2009 15:49
Update: woensdag 4 maart 2009 06:54

Rivaliserende militante Carnavalsverenigingen.

Een groot deel van het historische stadsarchief in het centrum van Keulen en zeker twee naastgelegen gebouwen zijn dinsdagmiddag ingestort. Drie mensen worden vermist. Vermoedelijk zijn werkzaamheden aan de Keulse Noord-Zuidmetrolijn de oorzaak van het ongeval. Aanvankelijk waren negen mensen als vermist opgegeven. Maar dinsdagavond liet de politie weten dat van zes personen inmiddels bekend is waar ze zich ophouden.

Met speurhonden wordt gezocht naar slachtoffers die mogelijk onder het puin liggen. Een woordvoerder van de brandweer zei dat het niet mogelijk is mensen die onder het puin liggen snel te redden. De overlevingskansen noemde hij gering. ,,Het is onwaarschijnlijk dat er in het puin holle ruimten zitten”, aldus de zegsman.

Zware Feestaanslag.instorting-stadsarchief-keulen-3 Het vier verdiepingen hoge gebouw stortte kort voor 14.00 uur in. Enkele personen konden het gebouw op tijd verlaten nadat bouwvakkers hen hadden gewaarschuwd. Alle medewerkers van het archief en twee aanwezige werkmannen zijn in veiligheid.

Niet alle stukken uit het ingestorte stadsarchief van Keulen zijn verloren gegaan. Veel historische documenten uit het gebouw zijn inmiddels in veiligheid gebracht.

Dat heeft de regering van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, waar Keulen in ligt, woensdag gezegd.

Onder de teruggevonden stukken zijn wereldberoemde historische oorkondes. Andere belangrijke papieren, zoals kloosterdocumenten, zijn waarschijnlijk wel zwaar beschadigd.

inmiddels is er een speciale website geopend alwaar men de belangrijkse geredde stukken kan bekijken, men klikke op het woord:  PRENTENKABINET