Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Frituurmonumenten

Pozzebocken openen Olympische Spelen 2016 Rio in Maracanã

RIO – De Olympische Spelen van Rio de Janeiro zijn officieel geopend. Zo’n tachtigduizend toeschouwers waren in het roemruchte Maracanã getuige van de ceremonie.

Langeafstandloper Vanderlei de Lima had de eer het olympische vuur te ontsteken. De vlam zou ontstoken worden door voetbalicoon Pelé, maar hij moest zich vanwege fysieke problemen afmelden. Al snel werd duidelijk dat het hier een grapje betrof van de Braziliaanse president, die het hiaat perfect opvulde door een groep gardisten uit Holland: de prinsengarde der Pozzebocken! De eer en opening van de Olympische Spellen 2016 werd hiermee gered. Het complete stadion ontstak spontaan in samba-dans, die we zo goed kennen van het jaarlijkse carnaval in Rio. ‘Tja dit is natuurlijk een thuiswedstrijd’, aldus prins 2 van de Raad van 2 die de stoet leidde en het Pozze-vaandel droeg.

Vervolgens was het tijd voor een knap vormgegeven geschiedenisles en een ode aan alles wat de Brazilianen met trots vervult: luchtvaartpionier Alberto Santos-Dumont, de Pozze-polonaise, topmodel Gisele Bündchen en een bonte stoet artiesten, die het kleurrijke en feestelijke karakter van het land uitbeeldden. Met de binnenkomst van de Bockenploeg (foto) werd de atletenparade in gang gezet en zijn de Spelen begonnen. De Raad van 2 laat nog in een offisjeel communique weten dat de stadionnaam Maracanã niet verward moet worden met het lied Macarena, waarvan acte. Elfwerf alaaf voor de spelen in Rio!

(bron: Nieuw Realistisch Persbureau) 


Pozzebocken uit hun plaat tijdens jubileumfeest 30 jaar Tumult

ABCOUDE – 30x alaaf voor jarig jongerencentrum O.J.C. Tumult in Abcoude, waar op 13 en 14 december een dubbele jubileumparty gegeven werd. Diverse prinsen vierden hier dat hier ooit de wieg van de Pozzebocken stond, tijdens een speciale ingelaste psychodelische avond. In de Kleine Zaal presenteerde Patrick D. zijn moderne variant op de Dolle Meerkoeten middels een interactieve carroussel waarbij bezoekers hun favoriete genre konden scannen. Zeer goed bedacht en de aanwezige gardisten konden hun voeten simpelweg niet meer bedwingen. Vrijdag speelde prins 2 met o.a. Robbie B. on sax een set met de Taterende Typhus Trombones en gooide de Grote Zaal plat. Vele oude bekenden passeerden de revue, zowel qua liedjes als qua bezoekers, Kortom een dolle boel. Op zaterdag werd de jongere garde verwacht en die kwam massaal op, waaronder weer vele prinsen zoals nu ook 9 en de Duistere, immers eens een Pozzebock altijd een Pozzebock. En Pozzebocken blijven door hun destructieve leefstijl eeuwig jong. Op de acid deephouseklanken van o.a. Remy Unger danste het publiek zich in de rookwolken en stroboscoop-flitsen een gat in de nacht. Organisator Jeroen B., intussen offisjeel benoemd tot aspirant erelid, laat weten dat het jubileumboek als PDF zal worden verspreid i.s.m. Bas den H., zodat bestellers dit zelf kunnen uitprinten. De raad van 2 alsmede de voltallige Prinsengarde dankt de organisatie met een vette “helau” en stelt voor zulke feesten vaker, frequenter in Tumult te houden! Hieronder een psychedelische beeldimpressie gemaakt met analoge iPhone door prins 9. De Grote Pozzebock zag dat het goed was.  Viva Tumult forever!

IMG_3729


Pozzebocken: “Traject-controle fnuikt Autocross”

Gemotoriseerd defile voor oude station
De Amsterdams-Abbekewaalse feestbeweging De Pozzebocken reageert met grote terughoudendheid op de vandaag gestarte trajectcontrole tussen Holendrecht en Maarssen, ter hoogte van de A-2. “Dit kan grote repercussies hebben voor de 25ste augustus 2012, wanneer wij het gemotoriseerd defile afnemen tijden de Autocross Abcoude”, aldus een Bock, die anoniem wil blijven.

Promilage goedgekeurd, elfde baan benodigd
“Donkere wolkenpakken zich samen boven de aanstaande Feestweek. We zullen de cross naar ver weg van de A-2 moeten verleggen, zoals langs het oude spoorwegstation. Daar is nu ruimte zat. Of we moeten pleiten voor een elfde baan op de A-2, zonder trajectcontrole. Anders gaat de Autocross nog zielloos ten onder. De sloot in zonder prijs van Albers Fietspaleis, zeg maar.” De intussen geraadpleegde Raad van 2 is minder pessimistisch: “Als de grens tijdens de Autocross op 100 promiel ligt, heb ik er vrede mee.”


RRRRRRRRRRRRadio Patapoe

ronnie t

Herman de Bleekere was een van de vele gasten in de patapoe studio.

Maandag 1 juni was weer een memorabele avond. PPVIII verzorgde,  samen met de jongens van de vlakte, tijdens een intiem gastoptreden een drieeneenhalf uur durend luisterspektakel op de vrije ether. Op grote afstand werd het Voorzomer BBQ tuinfeest van PPX opgesierd met nostalgiese muziek en stijgende promilages. Dit alles gebeurde geheel draadloosch!

Grote verassing was het verschijnen van PP12.5 in de studio , die eregast VeNdeX speciaal had meegenomen.

Na afloop werd het nog flink gezellig met oost europeese meeskes .

Zie hier PP 12.5 in Actie op de nazit……

DSC00823

let op de lichaamstaal….

mmv La Chouffe, IJ-wit, Palm en Maespilsch.

 DJPPVIII draait doooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr!