Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Galerij der GrOOten

Berenpak al lang populair tijdens oercarnaval in Abbekawalda

ABCOUDE – Met deze historische foto aangeleverd door aspirant-erelid Ton Pepping, wordt aangetoond dat het carnaval boven de rivieren ouder is dan daar onder.
Hoewel deze foto is genomen precies OP een rivier: het Gein (sic!). De beer danst namelijk midden op een brug die twee werelden splijt. Deze unieke foto van de mysterieuze Grote Pozzebock in berenpak, dansend en geinpiepend met een wulpse zigeunerin op de Heinkuitenbrug naast bakkerij Both, is daarmee uniek bewijsmateriaal. De foto verandert de inzichten over de herkomst van wereldwijd carnaval drastisch. Het Gein is de oorsprong!

Alaaf, de beer is los


Voor Thijs


Alleen de studio opnames zijn beterrrr


Bijeenkomst der Pozzebocken op de elfde van de elfde van het jaar 2009

AMSTERDAM – Aanwezig zijn (in chronologische volgorde): Prins Pozzebocken den Eersten, Prins Pozzebocken de Tiende, Prins Pozzebocken de Vijfde, Prins Pozzebocken den Elfde, Prins Pozzebocken de Derde (lof en hulde!!!) , Prins Pozzebocken de Negende, Prins Pozzebocken de Twaalfde, Prins Pozzebocken den Achtste, Prins Pozzebocken de Tweede alsmede Prins Pozzebocken de dertiende. Afwezig zijn (in willekeurige volgorde): Prins Pozzebocken de zevende, Prins Pozzebocken de vierde, Prins Pozzebocken de zesde, Prins Pozzebocken de laatste noch Prinses Pozzebocken den eerste, noch Prins Pozzebocken de zevenentwintigste.

Pozzebocken 11-11-09 2

Onthulling van het nieuwe groepsportret van de beweging

De vergadering wordt geopend om precies 21:52 uur door II. En in tegenstelling tot voorgaande jaren wordt en vrij snel een consensus bereikt. Het wordt Mainz. V, X en IIIX proberen nog als bestemming de Canarische Eilanden onder de aandacht te brengen, maar blijken hierin alleen te staan. Ook het tijdstip is verrassend snel bekend, zondag ochtend heen en dinsdag middag terug. Dit houdt dus automatisch twee overnachtingen in. Wederom zijn het V, X en XIII die het ruimer zien (donderdag “Weibernacht” in Köln) en wederom  vruchteloos gezien de conservatieve krachten binnen het vastgeroeste bestuur (“… dat krijg ik er thuis niet doorheen…”).

Goed nieuws zijn de ‘intentieverklaringen van mee gaan’ van I, XI en XII (vooral doen!!!), weliswaar oraal, edoch, net zo bindend. En verder is het nog erg gezellig tot een uur of half drie. Was getekend, V

Fotografie: Prins 12,5


China biedt zeer nederig excuses aan Groot Leider Prins Pozzebocken II voor blunder staatstelevisie en feliciteert Hem met Zijn 46ste verjaardag met geheel nieuwe vuurwerkshow. Van harte gefeliciteerd!

China excuseert zich.


Galerij der grOOten

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=AO9dbmJ_2zU]

Johnny Cash – Hurt

Ook IKe heeft vandaag de immer uitdijende

galerij der grOOten betreden.   

 ike.jpg   james  

brian_jones.jpg  Hazes  wilson 

elvis20presley2017yi6.jpg groot_herman_brood.jpg

 robert-long.jpg laynestaley1.jpg kurt-cobain1.jpg