Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Carnaval Mainz Pozzebocken 2010

Carnaval Mainz 2010

We zijn er uit !

Mainzerhofkopie
Na 111 dagen beraad is de beslissing gevallen ! De keuze is na een zware en langdurige strijd gevallen op het Mainzerhof Hotel Mainz. Het hotel bevind zich op slechts 800 meter van het centum en met uitzicht op de rijn. Het is technisch mogelijk om in ongeveer 2 minuten in de Altstadt te staan.

stadsbank_van_lening_gemeente_amsterdamVoor de vroege vogels is er de mogelijkheid te ontbijten in de panorama kapel, met mooi uitzicht over Mainz en omgeving. Uitslapen mag natuurlijk ook. Uiteraard is er binnen 5 minuten loopafstand een vestiging van de wereldbefaamde duitse supermarktketen Aldi te vinden.

BKR verwijderen

logo_aldiscultenbrau

.

ikben toch niet gek


DeepEurovision: Ik ben verliefd (sha-la-lie) haalt finale (easy).

OSLO/MAINZ/KRABBEGAT/AMSTERDAM – Neerlands meest verkochte componist Pierre Kartner, goed voor een slordige ƒ1.200.000.000,- aan vinylomzet, verzorgt de inbreng  van Nederland voor het Eurovisiesongfestival 2010.

 Voor het eerst sinds jaren maakt Nederland weer kans op winst. De eerste voorspelling van DeepEurovision spreekt van een makkelijke finaleplaats. Mede door dit resultaat zijn daarom de besprekingen om de jurypunten reeds begonnen. Zweden heeft reeds 12 punten toegezegd (zie commentaar YouTube) en van Engeland waar eens de Smurfen heersten is de historische verwachting 12 punten, elke andere uitkomst zou de val van de Engelse Pond doen versnellen. 

 Volgens welingelichte bronnen binnen de WKID *) is het daarom dat de Pozzebocken in 2010 Mainz aandoen. In het kader van de vriendschapsbetrekkingen  tussen Duitsland en Nederland, welke sinds de Duitse inval in Nederland van 1940 enige scheuren in de vertrouwensrelatie vertoonde, reist PNRCV De Pozzebocken naar Mainz. “Het zal ons niet weer gebeuren dat de Duitsers ons wat flikken (zie afscheidswedstrijd Johan Cruyff), maar we hebben het volste vertrouwen dat Duitsland ons die 12 punten geeft”, aldus een anonieme bron binnen de Pozzebocken, “En dan praten we nog niet eens over de topkwaliteit van deze wondermelodie”.

 

Alle voorspellingen gelden alleen voor de uitvoering van Vader Abraham.
*) Wandelstokken Knarren Inlichtingen Dienst


Mainz herbenoemd trainer Anderson

(Novumbockum) – De competitie in Duitsland is op de helft, maar FSV Mainz is al toe aan zijn derde trainer. De Amerikaanse wereldster Pamela Anderson werd maandag aan de pers voorgesteld als de nieuwe technisch directeur , mascotte en veldtrainer van FSV Mainz. pamela-anderson-

De ploeg verloor afgelopen weekeinde nog een bekerduel met 2-1 bij Lübeck, een ploeg uit de vierde divisie.’ Dit gaat ons nooit meer gebeuren, het is tijd tijd voor een realistischer aanpak’ , Aldus de opgelaten voorzitter Dirk Schweininga. “ Waarom zouden we we de functie van trainer niet eens kunnen laten bekleden door een lekker wijf? “

Vorig seizoen promoveerde Mainz naar de Bundesliga. Offisjeel was de beschamende nederlaag niet de reden voor het ontslag. Christian Hedel, met meer haar op zijn bockworst dan op zijn schedel, één van de directeuren van de Bundesligaclub, liet weten dat er communicatieproblemen waren tussen de vorige trainer Anderson en zijn spelers. Die hadden geklaagd over zijn harde trainingsmethode en meenden dat daardoor veertien spelers in de voorbereiding geblesseerd raakten. Met de komst van Pamela lijkt deze impasse voorlopig doorbroken. De volledige spelersgroep en raad van bestuur hangen ademloos aan Pamela’s lippen. De spelersgroep werkt zich dag in na dag uit in het zweet om de nieuwe aanwinst te bekoren.

Een van de eerste aanpassingen gemaakt door Pamela is het laten onwerpen voor een nieuw clubtenue, door de bekende duitse uniform ontwerper Hugo Boss.

In februari onvangt Mainz NRPVV de Pozzebocken voor een vriendschappelijk duel.


Margit Sponheimer en het chocoladepatroon

Breaking News

Amsterdam – Betondorp

Via de mail bereikte mij het bericht dat 1 dit jaar toch meegaat, een geweldige opsteker.
Er was helaas ook minder goed nieuws te betreuren

Tegen de verwachting in heeft PP 11 afgezegd. Het blijkt zo te zijn dat zijn ouders voor hem een verjaardagsfeestje organiseren. De hele kamer wordt versierd met slingers, balonnen en serpentine. Ook wordt zijn stoel versierd met crepe papier. Waarschijnlijk krijgt hij dan ook een cadeautje uitgereikt. Het ligt in de verwachting dat ook zijn lievelingseten wordt geserveerd, namelijk patat met kip en appelmoes. Door dit overvolle feestprogramma moeten de Carnavalsplannen voor Prins Pozzebocken de 11e nog een klein jaartje de ijskast in.
Wij wensen hem veel plezier en gaan proberen om het gemis zo goed mogelijk te compenseren met drank, wursten en deutsche Gemütlichtchkeit tijdens onze totale uitspatting in Mainz 2010.

VIII

Kennen jullie deze nog?

Leedskes uit een oude doos.

Met dank aan PP1