Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Govert

Glorieuze rentree Pozzebocken op Vrijthof 2013

AMSTERDAM – Pal na de NS-brand in de sneltrein ter hoogte van Abbekewalda maakte de Raad van 2 bekend dat de psychodelische carnavalsbeweging De Pozzebocken er ondanks de crisis en Keine Krise erin geslaagd is WEDEROM 4 VIP SUITES TE BOEKEN AAN HET VRIJTHOF TE MAASTRICHT AANSTAAND KARNEVAL 2013! Grande Helau, voor iedereen die nog wil aanschuiven gelieve zich te wenden tot de harde kern der Pozzebocken. Ook heeft zich na de zeer gewaardeerde Prins Edward de 14de een unieke nieuwe Prins in de 3de dynastie of in de dynastie van 3 gemeld, waarover later meer! HELAU! HELAU! HELAU!


Pozzebocken: “Traject-controle fnuikt Autocross”

Gemotoriseerd defile voor oude station
De Amsterdams-Abbekewaalse feestbeweging De Pozzebocken reageert met grote terughoudendheid op de vandaag gestarte trajectcontrole tussen Holendrecht en Maarssen, ter hoogte van de A-2. “Dit kan grote repercussies hebben voor de 25ste augustus 2012, wanneer wij het gemotoriseerd defile afnemen tijden de Autocross Abcoude”, aldus een Bock, die anoniem wil blijven.

Promilage goedgekeurd, elfde baan benodigd
“Donkere wolkenpakken zich samen boven de aanstaande Feestweek. We zullen de cross naar ver weg van de A-2 moeten verleggen, zoals langs het oude spoorwegstation. Daar is nu ruimte zat. Of we moeten pleiten voor een elfde baan op de A-2, zonder trajectcontrole. Anders gaat de Autocross nog zielloos ten onder. De sloot in zonder prijs van Albers Fietspaleis, zeg maar.” De intussen geraadpleegde Raad van 2 is minder pessimistisch: “Als de grens tijdens de Autocross op 100 promiel ligt, heb ik er vrede mee.”


Maastricht is het nieuwe Gulpen: Prins bedolven onder Oetelpoeder

Oefeningen voor de parade op het Vrijthof van start.

Na het gerucht dat de p.c.v. De Pozzebocken dit jaar Maastricht zullen aandoen vanwege vastelaovend (‘it fiès dat veuraafgeit aan de vastentied van de Katholieke, de fièrtig daag veur de Paosje’) rukte vandaag direct de gerespecteerde lokale Raad van Elf uit om dit op passende, sjieke wijze luister bij te zetten. ‘Wij weten wat de Pozzebocken leuk vinden’, licht de Maastrichter Prins van 2011 toe. De veertiende Prins Ed van de Amsterdams/Abbekawalder p.c.v. wil de geruchten nog niet bevestigen noch ontkennen, maar laten blijken zeer gevleid te zijn door deze spontane welkomstparade. ‘Ongekend. Voor andere steden hebben we vanaf nu geine tied!’

Vanuit de hoofdstad klinkt alvast een enthousiast en psychodelisch repliek driewerf: ‘ALAAF! ALAAF! ALAAF!!!’


Partysquad adviseert Prinsengarde over bestemming 2010

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Y53XCT_14qk]

AMSTERDAM – 24 oktober. Met het ingaan van de Wintertijd meldt zich een onverwacht cohort hiphoppers om de psychedelische carnavalsbeweging de Pozzebocken op weg te helpen in het komend feestseizoen. 

Prinsengarde kijkt niet op knoopje meer of minder

Prinsengarde kijkt niet op knoopje meer of minder

Waar moeten we heen? Wat te doen  met die knoop, met al die mogelijkheden  vooral in Beieren en omstreken? De tussenstand is Haddock die twee hoofdsteden wil en een cohort andere Bocken die liever op 1 plek focust, zodat straks de siësta is gegarandeerd. Ook de bereikbaarheid via 5-mobiel of ICE-loc is cruciaal. Wellicht wil 13 zijn busje dit jaar beschikbaar stellen, of wordt eindelijk een pact gesloten met die ene andere carnavalsvereniging die Amsterdam telt en kunnen we samen optrekken. Maar blijft de vraag: waarheen? Luistert en huivert en we weten wat ons te doen staat.


Identiteit Prins Govert onthuld

AMSTERDAM 

 

Acteur Wik Jongsma (65), vooral bekend om zijn rol als Prins Govert in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), is vrijdagochtend overleden. Dat heeft tv-producent  Lindeldemol laten weten.  Hij overleed aan de gevolgen van de dood.

  

wik1

 

 Govert speelde bijna veertien jaar in GTST. In de serie bood hij in zijn huis onderdak aan zijn nichtjes Georgina Verbaan en Katja Schuurman, gespeeld door actrices Hedwig en Jessica .

 Oom Govert was een van de oudgedienden van de RTL4-soap. Zijn eerste GTST-scene nam hij in begin 1891 op.

 “In al die jaren heeft hij behalve bij GTST ook nog een belangrijke  bijrol gespeeld voor de NRPCV de Pozzebocken “, zei een NRPCVDP-woordvoerder vrijdag.

“Hij was een enorm geliefd persoon binnen de vereniging, vooral tijdens de uitputtende feestdagen.

Hoe het verlies van Prins Govert de 1e binnen de vereniging opgevangen wordt zal tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering besproken worden. De vereniging is al op zoek naar een nieuwe suiker-oom.