Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

bla

uitnodiging >> ANTI FASHION PARTY #8 CARNAVAL MASSACRE

AAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAF ! De ANTI FASHION PARTY is ook deze zomerse fashion week weer van de partij op donderdag 15 juli en het is al weer nummer 8!!!
WoW time flies when youre having so much fun! De anti fashion party is al enige jaren geleden ontstaan toen Bas Kosters en Wannabe A Star, timmerend aan hun weg, nog gewoon ordinaire nachtvlinders waren en voornamelijk Amsterdam by night onveilig maakten. Deze Super Designer & Super DJ hadden besloten dat dit feest het tegenwicht moest zijn van het altijd fabulous zijnde mode festijn genaamd AMSTERDAM INTERNATIONAL FASHION WEEK en niet geheel zonder succes! Deze keer dus ook weer een heerlijke reden om je opperbest te kleden met als thema” CARNAVAL MASSACRE!” No guestlist, no presslist, no hiplist, no pisslist gewoon altijd goedkoop en feest gegarandeerd voor maar E8,-! Waar doen ze het toch van?!

Hou je vast voor de nooit te zuinige meters lange line-up!

There’s no ANTI FASHION PARTY without MENR BROEKJEVOL &MEVR BLOESJEVOL. Deze Prins en Prinses van het carnaval, maquillage is hun middel name, zullen jullie nooit en te nimmer vervelen zowel muzikaal als visueel. Bloody dancemusick zullen je voetjes dan ook zeker van de vloer krijgen! Hatsjee op zijn kop op zijn kantje!

WHEN HARRY MET SALLY & TESS IS MORE is het sexy hot girl dj duo with a touch of testosteron. Play dress up & not too serious is aan hun wel besteed! Geen dj set zonder snor…gelukkig maar, want daar houden wij wel van! Zij zullen Anti Fashion dan ook tot op het bot doen kraken met hun scheurende electro, sexy booty en hun, hun…ja meters bier natuurlijk!!!

Zekers te weten komt WANNABEASTAR als 007 Anti Bont verkleed. Zij zal met haar korte live show PARTY PARTY versterkt met super fantastic VJ Alex (AlexetJeremy), hot boy no1 op guitar en hot boy no2 on trommel je je boerenkiel van je lijf doen scheuren en als dat dan niet genoeg is, dan wel met een potje draaien waar je alaaaaaf tegen zegt.

Kanonnen nog aan toe want er is een speciale floorfiller vanuit het Oosten van Amsterdam ingevlogen voor CARNAVAL MASSACRE! Niemand minder dan JACK UNDERCOVER zal de hits uit Brabant draaien als geen ander dat kan! Studenten opgelet “Bloemetjes gordijn” en “Paard in de gang” graag uit volle borst meezingen! Bockjes en groupies, bezoek dus allengs de … ANTI FASHION PARTY #8 CARNAVAL MASSACRE!!

Starttijd: donderdag 15 juli 2010 om 23:00
Eindtijd: vrijdag 16 juli 2010 om 4:00
Speciale Pozzebockenprijs: 8 euri de Bock
Locatie: FLEXBAR, Westergasfabriek

Je zit er al op te wachten natuurlijk, maar ofcourse is hij hier ook weer bij. Het meest veelzijdige gezicht van Amsterdam MONSIEUR PLASTIQUE op mic, als backing vocal, als performer, als dj of als party clown numero uno! Niets is hem te gek of maakt hem gek!

Geen Anti Fashion Party als resident VJ LANTICS niet is geweest. Hij weet Anti Fashion altijd lekker op zijn anti fashions visueel aan te kleden. Voor iedere editie komt hij weer met een heerlijke nasty mash van beelden geinspireerd door anti fashion en het thema van het feest, bereid je dus voor op flink wat visueel geweld.

Natuurlijk is er weer een amazing Anti Fashion Show en wel van Friesland’s hotste upcoming label genaamd LAF WEAR. Stunning dark en perfectly fit for Anti Fashion, een gegarandeerde hit, hou deze boys goed in de gaten, want je wilt het, je wilt het, je wilt het!!!!

Toeters, bellen alles en iedereen uit de kast. Het kan en mag weer. Scheit aan de mode wetten en kwijlend over de grond, but…please dont touch the bikini girls! ANTI FASHION PARTY 15 juli in Amsterdamse FLEXBAR…ALAAF ALAAF ALAAAAAAAAAAF!!!

(bron: Facebook, DJ Wanna be a Star)

Pozzebocken op de Vlaamse catwalk, collectie 2011

ANTI FASHION PARTY #8 CARNAVAL MASSACRE
Starttijd: donderdag 15 juli 2010 om 23:00
Eindtijd: vrijdag 16 juli 2010 om 4:00
Schade: 8 euri (speciale Pozzebocken prijs)
Locatie: FLEXBAR, Westergasfabriekterrein

pozzvermeer manatoetkopie.jpgpicassopozz mondriaantjekopie.jpgstormtroep sintpozzrob1kopie.jpg pozzesurfer4akopie.jpgjeroen-pozzzkopie.jpggrottebockkopie.jpg