Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Historisch Realisme

Psychedelische carnavalsbeweging De Pozzebocken wenst al haar volgelingen, critici, feestneuzen en fans voor 2015….

 


NFVCV onderzoekt optreden niet geregistreerde-carnavalsbeweging op Valtifest

Gepubliceerd: Woe 17 sep 2014

Van onze verslaggever

Juristen van de Nederlandse Federatie van Carnavalsverenigingen gaan het optreden van de Pozzebocken onderzoeken die stonden te dansen tussen naakte danseressen en mannen in sm-tuigjes.

Dat schrijft De Telegraaf woensdag. De krant benaderde de federatie, die daarop besloot een onderzoek in te stellen.

Een woordvoerder van de NFVCV zegt dat de omroep vooralsnog geen aanleiding ziet om juridische stappen te ondernemen.

De inzet van de blauwe Pozzebocken is nooit bij de overkoepelende organisaties gemeld, zegt de woordvoerder. “We bekijken nu hoe deze carnavalsbeweging wordt gebruikt en op welke manier.”
Knipoog

Het optreden van de blauwe brigade uit Amsterdam e.o. vond vorige maand plaats op het festival Valtifest in Amsterdam.

Uit filmpjes op Youtube valt te concluderen dat de Pozzebocken een graag geziene vereniging is op het festival. De zelfbenoemde ‘prinsen’ worden onder meer met kreten als Alaaaaf, wat zijn jullie en “ik snap niet helemaal wat carnaval met dit thema te maken heeft”‘, toegejuicht.

De pozzebocken worden op het festival ook regelmatig verdoofd. Een woordvoerder van Valtifest zegt in de krant dat het evenement is bedoeld met een knipoog. Ze wijst erop dat er nooit publiek onder de 18 jaar is.

Door: Neuters

 

Glorieuze rentree Pozzebocken op Vrijthof 2013

AMSTERDAM – Pal na de NS-brand in de sneltrein ter hoogte van Abbekewalda maakte de Raad van 2 bekend dat de psychodelische carnavalsbeweging De Pozzebocken er ondanks de crisis en Keine Krise erin geslaagd is WEDEROM 4 VIP SUITES TE BOEKEN AAN HET VRIJTHOF TE MAASTRICHT AANSTAAND KARNEVAL 2013! Grande Helau, voor iedereen die nog wil aanschuiven gelieve zich te wenden tot de harde kern der Pozzebocken. Ook heeft zich na de zeer gewaardeerde Prins Edward de 14de een unieke nieuwe Prins in de 3de dynastie of in de dynastie van 3 gemeld, waarover later meer! HELAU! HELAU! HELAU!


Prins Edward de 14de: ‘Ik Laat Je Thuis is carnavalskraker 2012’

Het zou zomaar kunnen dat Gerst dè kraker van dit jaar heeft te pakken met Ik Laat Je Thuis, een parodie op Ik Neem Je Mee. Dat laat de nieuwe Pozzebockprins Edward de 14de vandaag weten in een speciaal verstuurd persbericht. Traditioneel kiest de internationaal psychedelische carnavalsbeweging De Pozzebocken de carnavalskraker voor een bepaald jaar, nu 2012 dus. Dat kenners er een sample uit Iggy Pops ‘The Passenger’ in herkennen, gaf de doorslag volgens de frisbakken Amsterdamse prins. ‘Gerst blaast dit jaar alle kroegen omver met zijn knijter “Ik laat je thuis!”‘, aldus de nieuwe Prins, die verder natuurlijk iedereen graag meeneemt naar Maastricht komend carnaval. ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’


De Prinsen spreken


Mainz bleibt Mainz, wie es singt und lacht

Mainz DomWE

ZIJN

ERUIT

 

 

 

 

 

 

BERTHA VON SUTTNER – De teerling is geworpen! In navolging van de Mardi Grass Society uit Chicago (http://www.mardigraschicago.com/Mainztrip.htm) hebben de Pozzebocken zojuist -op de 11de van de 11de- met een historisch hoge opkomst ter elfder ure de knoop door de midden gehakt; het wordt MAINZ! MAINZ! MAINZ!

In een eerste reactie zegt de burgemeester van Mainz per telefoon: ‘ikzelf maar ook de Prinzengarde van Mainz en de rest van de burgerij zijn dolgelukkig met de komst van de Pozzebocken. Dit zal het carnaval in de stad werkelijk een impuls geven. Hierbij geef ik de primeur aan onze psychedelische vrienden van het motto dat we komende carnaval zullen hanteren. Het is special aangepast voor de Pozzebocken, voila: 

„Bei uns in Meenz gilt die Devise, die Fassenacht kennt keine Krise” (Motto 2010)

MainzParade

De Mainz parade in 2009

Intussen heeft de Prinsengarde van de Pozzebocken de eerste voorbereidingen getroffen. Prins 13 onderzoekt of we als bankbiljet verkleed zullen gaan. Met een straalverbinding over vier schermen bij 1 en 5 thuis wordt intussen permanent contact gehouden met de komende bestemming.

Meer info: http://www.mainz.de/WGAPublisher/online/html/default/mkuz-5vpcy6

(ANP)


nog ééntje dan

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l74Y_p6or00]


King of Pop postuum tot erelid Pozzebocken benoemd

 Amsterdam

van uw verslaggever pp9

Zojuist is bekend geworden dat Michael jackson is overleden. Wacko Jacko , de king of pop is niet meer.

michael

De lijkschouwer van Los Angeles maakte dit nieuws bekend, na eerdere berichten in de Amerikaanse media. Aanvankelijk werd gedacht dat juist het erelidmaatschap Michael Jackson de das had omgedaan. Van schrik zou hij een hartstilstand hebben opgelopen. Jackson (50) werd om 14.26 uur plaatselijke tijd doodverklaard, meldde Fred Corral. De politie kreeg twee uur daarvoor een melding vanuit het huis van de ster.

Persbureau Reuters en de Los Angeles Times maakten zijn dood rond half een ‘s nachts (Nederlandse tijd) bekend. Het rode busje met aan het stuur een ijlings ingevlogen Prins 5 bracht Jackson binnen tien minuten naar het ziekenhuis  Onderweg is geprobeerd hem te reanimeren. In het ziekenhuis raakte Jackson in een delirium, waarbij visioenen van zijn wildste carnavalsnachten in 10 seconden het oog passeerden, waarna hij spontaan ontvlamde.

ras

Michael in betere tijden                

Over de precieze oorzaak is niets bekendgemaakt. Vrijdag volgt vermoedelijk een autopsie die meer duidelijkheid moet geven. Inmiddels hebben duizenden feestgangers zich voor het ziekenhuis verzameld om ingetogen te hossen. Carnavalisten uit Oiljst, Dusseldorf en het Krabbengat zijn eensgezind tot een  wake over gegaan. Ook journalisten uit binnen- en buitenland staan voor het hospitaal om verslag uit te brengen. Voor de woning van Jackson worden optochten met praalwagens en kinderprinsen erop gehouden.

Veel sterren hebben laten weten geschokt te zijn door het nieuws. Prins Pozzzebock de Eerste zag de waarde van zijn discotheek in twee tellen verdubbelen. De onzichtbare prins werd voor het eerst sinds jaren even zichtbaar met een  traan op zijn wang. Vanuit Cannes laat prins 12,5 vol medeleven weten: “beat it Michael, met zo’n neus viel er ook geen carnaval meer te vieren.” Quincy Jones, de muziekproducer die Michael Jackson hielp bij het maken van Thriller en Off the Wall, zei: ”Ik ben vandaag mijn kleine broertje verloren, en een deel van mijn ziel is met hem meegegaan. Ik hoop dat de Pozzebocken nog iets doen.” Dat bleek niet ver benevens de waarheid.

Jackson werkte de afgelopen twee maanden in Abcoude om in polonaise met de Pozzebocken door zijn nieuwe concerttour This Is It een comeback te maken, in de O2-Arena in Londen. Hij zou daar tot maart 2010 vijftig concerten geven die allemaal binnen recordtijd uitverkocht waren. Zijn grote hit ABC, verwijzend naar de bakermat van de Pozzebocken -ABCoude- zou daarbij zeker zijn gespeeld. De Pozzebocken hebben zojuist na een spoed-powwow besloten prins Michael Jackson de 14de postuum het erelidmaatschap te verschaffen. Dat was dus al na zijn dood, laat de Raad van 2 in een  persbericht weten. De Kameleontische Prins moge hossen in vrede. (NRD)


Russische hof herleeft in Hermitage Amsterdam

 
AMSTERDAM – De Nederlandse dependance van het museum in St. Petersburg pakt vanaf de publieksopening zaterdag groot uit met het uitbundige leven uit de tijd van de tsaren.
Met ruim tweeduizend japonnen, galakostuums, schilderijen, geschenken en andere objecten uit de verzameling van het moedermuseum toont de Hermitage Amsterdam de pracht en praal van het Russische paleisleven in de negentiende eeuw.
.
Op de tentoonstelling gaan bezoekers eerst ‘op audiëntie’: ze maken kennis met het officiële hofleven met zijn ceremonies en protocol in het Winterpaleis, de winterresidentie van de tsaren in St. Petersburg. Een blikvanger is een troon uit 1797. Het van verguld houtsnijwerk gemaakte meubel is versierd met de dubbelkoppige adelaar, het wapen van de tsarendynastie.
.
troon

De Nederlandse vestiging van de hermitage wordt vrijdagavond 19 juni officieel geopend met een concert en een ballet, in aanwezigheid van de NRPCV,  koningin Beatrix en de Russische president Medvedev. (ANP)

DSC00892


open uitnodiging aan 5 & 1…

wat dachten jullie ervan, de tijd is rijp, de datum zeker, zullen we

een beraad plannen aldaar, als de berg niet naar mozus komt, komt mozus naar de berg.

allemaal n 6pack mee [behalve die onder onze truien natuurlijk]

1111081

[Met dank aan #8 voor het schitterende artwork !]

ik [#2] heb het idee dat we de zaken voor de komende toernee anders
moeten aanpakken, ik kan het inmiddels uittekenen, na mja in mijn geval

toch bijna 15 jaar […] carnaval, 5 & 1 weten nergens van, ff kijken of deze

vlieger de grond verlaat, middels deze weg.

#2,#8


Willem van Oranje was bekeerde moslim

Proefschrift werpt nieuw licht op vaderlandse geschiedenis

Onze Vader des Vaderlands was in de laatste twee jaar van zijn leven praktiserend moslim. Dat beweert althans de Leidse historicus Tjalling Wenselaar in een interview in De Speld. De promovendus besteedde de afgelopen vier jaar aan intensief archief onderzoek en zegt dat er geen andere conclusie mogelijk is. “Yusuf Ibrahim van Oranje Nassau, zo zou hij eigenlijk in de geschiedenisboeken terecht moeten komen”. 
 .


Tegen wie spelen we vandaag?

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=JbfffbVi3gs&feature=related]


PTV

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dkvkqiK-Ubo]"En nu onze fietsen terug!"

Nederland verdiend Europees kampioen
Gepubliceerd op maandag 30 juni 2008
>‘Wij zijn gewoon beter dan Duitsland, dat mag ook wel eens gezegd worden.’ De Nederlandse bondscoach M. v Basten staat bekend om zijn gewaagde uitspraken, waarmee hij vooraf de tegenstander het eerste tikje wil geven. Vaak zijn ze wat ongenuanceerd, maar dit keer kreeg hij gelijk. Het ijzersterke middenveld en vloeiende combinatiespel van Nederland  maakte het verschil in de finale van het EK. Nederland  won met 3-2 o.a.  door een wonderlijk doelpunt van Van de Sar  en mag zich de terechte Europees kampioen noemen.

Algemeen heerste de opvatting dat de winst op Duitsland niet zomaar revanche betekende voor de verloren WK-finale van 1974, maar niets minder dan genoegdoening voor het groot onrecht Nederland en Oranje toen werd aangedaan. Maar ook het herhaaldelijk bekijken van die finale op Eurosport levert daarvoor geen bewijs. Oranje mag dan in 1974 het beste (en hardste) voetbal van het toernooi hebben gespeeld, het was daarmee nog geen winnaar. De bevrijding van dit lang gekoesterde nationale trauma werd 24 jaar later kernachtig samengevat op het spandoek

‘De Endsieg is de onze, en nu, onze fietsen terug!”

Ja, het zat heel diep. Voor radioverlaggever Jack van Gelder kwam de bevrijding toen hij in hysterische vreugde talloze malen ‘Marco van Basten’ in zijn microfoon kon brullen. Weinig subtiel ook was de toen gesignaleerde kreet ‘Von Holland lernen, heisst siegen lernen’, als variant op een nazi-slogan. En een elegante, zij het grammaticaal niet helemaal corecte vorm van Schadenfreude stond op een snelwegviaduct bij de Duitse grens te lezen: ‘Und jetzt fahren Sie in das Land des Europameister’. De Duitsers zelf begrepen er intussen weinig van, behalve dat het ook met de oorlog te maken had en ze er dus beter het zwijgen toe deden. Iets met gestolen fietsen, of David en Goaliath.

Anti-Duitse sentimenten en vooroordelen waren toen ook onder verslaggevers en journalisten bon ton, en werden terloops gespuid ten teken dat men aan de ‘goede’ kant stond en verdere uitleg overbodig was. Het negatieve Duitsland-beeld en de aperte, zelfgenoegzame onkunde over onze oosterburen werden ten slotte zó manifest dat het schade toebracht aan onze betrekkingen met Duitsland. Een Clingendael-rapport bracht het malheur onder jongeren in kaart, waarna in Amsterdam het Duitsland-instituut werd opgericht, het was nog lang onrustig opde Amsterdamse grachten.


Finale EK: Nederland-Duitsland !

Net toen Turkije zich op leek te maken voor een nieuw wonder, gaf Philipp Lahm de Turken een koekje van eigen deeg. Een goal in de slotminuut, goed voor de 3-2 na opnieuw een thriller met Turkije in de hoofdrol.
Maar weer was daar die dekselse Semih om er in minuut 86 2-2 van te maken. Tot Lahm toesloeg en nieuwe verlengingen overbodig maakte. Weg Turkse droom, voor onze oosterburen is een zesde EK-finale een feit.
Hoe spijtig voor de Turken ook, Duitsland is niet Zwitserland, Tsjechië of Kroatië. Het killersinstict van de Mannschaft vierde in Basel weer hoogtij.

Droomfinale !

Het enige land dat ooit van Duitsland won in de halve finale van een EK, is Nederland. Oranje won in 1988 in Hamburg met 2-1 van West-Duitsland. De doelpunten werden gemaakt door Ronald Koeman en Marco van Basten.

Voor de hand ligt het dat onze jongens die, na tegen alle verwachtingen eerst over Italie, frankrijk, roemenie en rusland walsden, voor eens en voor altijd zullen afrekenen met die mannschaft aankomende zondag in Wenen. Oranje, in de naam van geheel nederland, enkele NSB’er daargelaten ,heeft nog een historisch appeltje te schillen met onze oosterburen…

rotterdam 1940


Trappel has left the building…

trappeTrappel heeft de aarde verlaten, of is er eigenlijk toe toegetreden.
te lang in de zon in het buitenhok, daar kunnen caviaas niet tegen,
voorwaar n slachtoffer van de klimaatverrandering, roxie en ik hebben
m in het weiland begraven, n leermoment.


NRF filmhuis

gezellig een avondje uit, samen op de bank 

mogelijk gemaakt door het nationaal realisties dagblad

zaal 1: THE TRUTH & LIES OF 9/11

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=8797525979024486145]8e week 

zaal 2: NEW WORLD ORDER

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=3280828063975945650]premiere

zaal 3: ANDREAS VON BULOW (former secretary of state, minister)

[googlevideo=http://video.google.com/videoplay?docid=-2774518161360848517] premiere

zaal 4: HOW THE END BEGAN

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wn1Zx5W0T_g&feature=related]deel 2/12

zaal 5: THE SECRET RULERS OF THE WORLD – king of the kings

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TEq9KPbFc2A&feature=related]deel 10/29

 


XIII in a dozen proudly presents..

adolfokopie.jpg

W’s  Location Management : We know where it’s at !

tickets available real soon…..


Herinnert U zich deze nog?

“Alleen 20 minuten te vroeg”

De complete B.B.C.-call van de instorting van WTC 7 op 911.

Als je deze nog niet kent, komt ie..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NqqhX8gkhE0]

A good marker for true conspiracy