Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

11-11-11

Pozzebocken op punt naar odyssee 2014

De dagen tellen af. Zondag aanstaande in Eden Hampshire Maastricht verzamelen zich de gepokt en gemazelde Bocken, onzichtbaar blauw of goud geschminckt. Wie zal het zeggen? Alleen de grote Pozzebock weet het. En maandag zijn ze in Roermond. Onze helden! Al meer dan 25 jaar niet van het internationale carnavalsveld te slaan! Een grande HELAU voor de Pozzebocken uit Abbekewalde en Amstelodamus! Jah, Rastafar-I! And don’t you worry don’t you worry child. Het is maar een tekening. De Pozzebocken love you! Helau! Helau! Helau!


Vermist/ontvoerd

Van onze verslaggever
Amsterdam 14-11-11

In De Telegraaf van zaterdag 12 november 2011 wordt aandacht besteed aan de vermissing van de Prins Pozzebocken de 5e. Hij is spoorloos verdwenen sinds 11-11-2011. De prins was zeer goed gekleed tijdens zijn verdwijning. De politie is nog op zoek naar getuigen. Als u iemand van de personen op de achtergrond van deze foto kent of herkent , neem dan onmiddellijk contact op met de CV in uw gemeente of verblijfplaats .Een artikel over deze kwestie is op de site van De Pozzebocken te bekijken onder de rubriek; de Kringkapers.
Meer foto’s van PP5 zijn te zien op www.pozzbocken.com

Informatie over de verblijfplaats van PP5 graag sturen naar de Nationaal Paragnostische Raad. ovv Prinsnapping.

Zaaknummer:
11112011
Geboortedatum:
onbekend
Vermist sinds:
11-11-2011
Stad:
Amsterdam ZO


Feestverslag: wervelende Elfde van de Elfde van de Elfde op De Kring

AMSTERDAM – 14 november 2011. Jongst leden vrijdag vierden de Pozzebocken een spectaculaire maar vooral niet te vermijden Elfde van de Elfde van de Elfde op De Kring, samen met de leden van de societeit. Hierbij het beeldverslag. Omdat er normalitair niet gefotografeerd mag worden, zijn de beelden haast onherkenbaar gemaakt. Een helemaal normale situatie was het dan ook niet. Vlak voor elven werden chef Leuke Dingen Marieke van de Kring alsmede Kring-directeur Jeron Halewijn (foto’s) verblijd met een aspirant-ereledenschap van de Pozzebocken.

Nieuwe prins benoemd
Als veertiende Prins voor 2012 is tijdens het Prinsendiner benoemd Edward H., tevens Kring-lid. Daarna volgde een spetterend optreden van Caribbean Brass International, die ronden elven volgens schema toeterend en drummend de polonaise -ook door het restaurant- begeleidden. Een unicum voor De Kring. Twee oudere leden die met de vingers in de oren zaten, vertelden desgevraagd aan Prins 9 “we vinden het erg mooi, maar op deze manier is het niet te hard”. Na 7 nummers was het genoeg, het was immers 23:11 geweest.

Fazantenveren
DJ El Salvo startte enkele gouwe ouwen in en de voetjes gingen massaal van de vloer. “De cirkel is rond”, reageerde de Raad van Twee die middernacht arriveerde, hintend op de Kring en de geslaagde “homecoming” van de Pozzebocken. Tot sluitingstijd waren de Prinsenmutsen nog dansend zichtbaar in aktie en veerden de fazantenveren nog ritmisch in de lucht al dan niet in vrouwelijk gezelschap, waarna een select gezelschap nog tot in de late uurtjes in vol ornaat de plaatselijke jeugd inwijdde in psychodelisch carnaval. Dit gebeurde in enkele zijstraten van de Leidsestraat. Hier ergens houdt de verslaggeving op. “We zijn er kapot van”, luidde de persverklaring van de Pozzebocken de volgende dag. De Pozzebocken danken De Kring, alle aanwezigen, de van heinde en verre gekomen Prinsen en aspirant-ereleden voor dit zinderende flits-carnaval op 11-11-11, om nooit te vergeten. Voor het eerst dit millenium terug in Amsterdam. Alaaf! Alaaf! Alaaf!
Pozze-poster op De Kring10 peinst11 betoogt2 en 5 komen door de ballotageOntroerende comeback 13Geridderd 11-11-11 (1): MariekeGeridderd 11-11-11 (2): JeronDe nieuwe Prins 14 leidt de bandShowtime 11 voor 11


POZZEBOCKEN presenteert: 11-11-11 “Flitscarnaval” op De Kring!

PERSBERICHT

AMSTERDAM – Vanwege de naderende heilige datum van 11 november 2011, heeft de Raad van Twee van de Amsterdams/ Abkawaldese psychodelische carnavalsvereniging De Pozzebocken ingestemd met een speciaal flitscarnaval, dat de beweging eindelijk thuisbrengt! Wat gaat er gebeuren? Gedurende 1 uur (de “flits”) zijn genodigden welkom in kunstenaarssocieteit De Kring op het Leidseplein te Amsterdam, om daar te delen in onze vreugde over 11-11-11. De feestelijkheden zullen zich ontvouwen tussen precies half 11 en half 12 ‘s avonds, die dag. Om elf seconden na 23:11 is de kans groot dat de Grote Pozzebock zich eindelijk aan ons zal openbaren. Aanmelden, bijvoorbeeld via de Facebook-pagina van De Pozzebocken is verplicht. Het is namelijk een besloten societeit.

EIGEN RISICO
Het flitscarnaval zal worden opgeluisterd door Caribbeanbrass International, waarvan de Pozzebocken een flits-optreden aanbieden aan de illustere gasten van De Kring. Check: www.caribbeanbrass.com

De optionele afterparty vindt plaats bij het carnaval van de Grumpy Old Men in cafe Terzijde, in de Kerkstraat. Deelname aan het flits-carnaval van de Pozzebocken duurt precies 1 uur en is geheel voor eigen risico. Wij wensen u een grandioze 11-11-11 en hopelijk tot ziens op wat na al die jaren van omzwervingen NU AL genoemd wordt, de “homecoming” van de Pozzebocken!

Grande alaaf, De Pozzebocken