Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Aanrrrrrrrrrader

Pozzebocken halen Rio naar Amsterdam: Carnaval 2017 in El Bacchanal XXXL (Roest)

IMG_1030IMG_1033IMG_1034IMG_1032IMG_1031


POZZ TOUR 2015 – Vriethof & Ojlsht – ongekend & realistisch

De Raad van 11 compleet met prinsessen voor 2015 op het Vrijthof! Hardcore!


Psychedelische carnavalsbeweging De Pozzebocken wenst al haar volgelingen, critici, feestneuzen en fans voor 2015….

 


Pozzetour editie 2014 magistraal afgerond, nieuwe prinses, “Danse pauze” wereldhit

AMSTERDAM – Zojuist heeft de Raad van 2 de Pozzetour definitief afgesloten met een oester-bachanaal in yuppenpaleis Dauphine te Mokum. Het opeten van levende dieren vormde de kroon op een psychonautische reis die welgeteld drie nachten duurde. De spits werd afgebeten door prinsen 8 (Mestreech) en 9 (Heerle), waarna de beweging versmolt in het Hampshire Design Hotel in Mestreech.

Ondersteund door pils en hartjes uit de Hema trok de beweging vervolgens tot diep in de nacht de stad in, van Vrijthof tot Onze Lieve Vrouwen waar lieve vrouwen en zakkenrollers vakkundig werden behandeld door de Prinsessen in ons gezelschap, waarna een stralende aspirant princes in de Pieterstraat tot haar grote verrassing door de Raad van 2 benoemd werd tot Prinses Pozzebock de Tweede! Intussen prezen wij ons ook gelukkig in de aanwezigheid van de jongste prins die al prins was vanaf geboorte maar echter pas op zijn 27ste offisjeel benoemd zal worden en nu al meedraait: hulde aan prins Rindert, alias prins 27, zoon van Haddock (ook aanwezig). Op de derde nacht verkaste het gezelschap naar Remunj (Roermond), voor het eerst in de 27-jarige historie van onze getekende helden.

 Een stralende Princes Pozzebocken de 2e.

Diepe coma
Na een wat aarzelend begin, de stad bleek iets dorpser en rauwer dan het ‘sjieke’ Maastricht, maakten de Bocken vrienden in De Tramhalte en het Bachuspaleis om te eindigen in het bruisende hoekcafe op het Stationsplein, waar vele oorkondes en bier van hand tot hand gingen. In diepe coma landde het ‘ballongezelschap’ in vier sterren hotel De Oranjerie, waar een Vasteloavendparty zojuist was beeindigd. We moeten nog eens terugkomen voor de optocht, bezwoeren diverse Remunjenaren.

Vette alaaf
Prinsen 2, 3, 5, 8, 9, 10, 11, 13, 27 en Prinsessen 1 en 2 dank veur oew aanwezigheet! Dank ook aan de vele vriendelijke en gezellige lokalen die ons hartelijk ontvingen en waarmee we veel hebben gelachen! Het fotoverslag volgt. En voor de komende maanden van herstel en vasten troost u met de gedachte dat alles zo wordt zoals de afgelopen tiet, wij wensen u veel: “Danse pauze”. Vette alaaf van de Grote Pozzebock!

 

Muzikaal hoogtepunt 2014 -een blijvertje- Vleisboeket: Danse pauze


Gepijpzeik


De hit van 2013


Hakke Takke !


Maiden speech Prins Pozzebocken de 14de op het Vrijthof 2012

“Vrijheid, gelijkheid en broederschap!”. Prins Edward de 14de verbijstert de goegemeente op carnavalszondag met een welgemeende, uiterst spitse toespraak namens de Pozzebocken op het Vrijthof jongst leden weekend. Duizenden toehoorders hadden zich verzameld op Het Vrijthof, de officieuze kern van het Maastrichter feest. Goudstukken worden hem toegeworpen, maar hier gaat het niet om zegt de nieuwe Prins. “We hebben het zo gek nog niet”, hamert hij erin, hiermee de Meestreechtse carnavalisten en Tempeleers in katzwijm achterlatend. Met smacht ziet de stad uit naar zijn toespraak van volgend jaar. Alaaf! Alaaf! Alaaf!

Maiden speech Prins Pozzebocken de 14de op het Vrijthof 2012

Maiden speech Prins Pozzebocken de 14de op het Vrijthof 2012


Prins Edward de 14de: ‘Ik Laat Je Thuis is carnavalskraker 2012’

Het zou zomaar kunnen dat Gerst dè kraker van dit jaar heeft te pakken met Ik Laat Je Thuis, een parodie op Ik Neem Je Mee. Dat laat de nieuwe Pozzebockprins Edward de 14de vandaag weten in een speciaal verstuurd persbericht. Traditioneel kiest de internationaal psychedelische carnavalsbeweging De Pozzebocken de carnavalskraker voor een bepaald jaar, nu 2012 dus. Dat kenners er een sample uit Iggy Pops ‘The Passenger’ in herkennen, gaf de doorslag volgens de frisbakken Amsterdamse prins. ‘Gerst blaast dit jaar alle kroegen omver met zijn knijter “Ik laat je thuis!”‘, aldus de nieuwe Prins, die verder natuurlijk iedereen graag meeneemt naar Maastricht komend carnaval. ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’


Der Audi A1 für 111,- Euro im Monat !

Wir haben für Sie ein ganz besonderes Angebot reserviert:

Audi A1 Attraction 1.2 TFSI*, 63 kW (86 PS)

Amalfiweiß, Fünf-Gang-Schaltgetriebe, comfort drive Paket plus, Innenausstattung schwarz, Radioanlage chorus, Ablagepaket, Einparkhilfe hinten, Frontscheibe mit grauem Colorstreifen, Klimaautomatik, Licht-/Regensensor, Mittelarmlehne vorn, Sitzheizung vor


MaC ‘n Cheese

Mac ‘n’ Cheese from Mac 'N' Cheese on Vimeo.


Feest


Black Metal Chef


Krakerrrrrrr


Voor de Kapitein

En dan draag ik een matrozenmuts, en niet veel meer dan dat…..o la la


Larry Cooke presents


EDZTRA presents

TODOR & PETRU from CRCR on Vimeo.


PPV presentiert


OV Chipkaart verdwijnt. De voordelen van een OV Stripkaart.


Als de Pozzebocken niet naar het Oktoberfest komen….

Pozzebocken are go

… dan komt het Oktoberfest naar Amsterdam!!

Het Oktoberfest te Amsterdam vindt plaats op 7, 8, 9 en 10 oktober in grote tenten in het Amstelpark.

Kaarten etc. zijn nog niet verkrijgbaar en veel is er ook eigenlijk nog niet over bekend, maar het belooft volgens insiders gezellig te worden! ‘Een lang gekoesterde wens van onze beweging gaat hiermee in vervulling. En als Mohammed niet naar de berg komt, komt de berg inderdaad wel naar Mohammed’, reageert prins Pozzebock de Eerste geemotioneerd. En -na zichzelf te hebben hernomen: ‘ein Prosit!’ De tweede kandidaat prinses van de Pozzebocken (afbeelding) is al geschikte pakjes aan het doorpassen.

Hoofdsponsor Brand, genoemd naar de oud kanselier Willy, laat weten 111 extra fusten te zullen inslaan wanneer de eerste Bock heeft ingetekend. ‘Want theedrinken zal het wel niet worden, wel niet’, aldus een schamper lachende woordvoerder van de brouwer. Meer info op: http://www.hetoktoberfest.nl

Ook voor Hoses hoeft de illustere beweging en haar gevolg niet per spoed ICE naar München. Die koop je gewoon op: http://www.oktoberfestwinkel.nl/

Prins 9 meimert in aanloop naar het Amsterdamse Oktoberfest elke avond na het diner: ‘Skandal um Rosie!’ Haddock en de Chocoprins schijnen zich al warm te lopen in het Rosarium. Prins 13 heeft zijn bus al permanent bij de Rai geparkeerd om als eerste in de Biergarten te kunnen aanschuiven. Prins 8 sampled de wachtwoorden voor het Pozze-content management system alsof het originhele curry Bratworsten zijn, terwijl 1, 2, de homoprins en 12,5 alleen nog Duitse Autokrossen schijnen te bezoeken. Zelfs Kaspirant is weer in voor een excursie. Kortom… grande Helau und gerne bis im Park!


Just a Band


Word het RIO 2011 of toch…


PIXELZ BY EDZTRA


PIXELS by PATRICK JEAN.
Geüpload door onemoreprod. – Tekenfilms en video's over kunst.


Ronnie B presents

Master blaster terug aan de macht!