Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Crimineel Realisme

Bericht van de NRID

van onze misdaadverslaggever

Amsterdam – 11-08-2013

Ontvoeringsdrama na Informeel Realistisch Banket

In de nacht van 9 op 10 augustus is Prins Pozzebocken de 8e na afloop van een galdiner in een sociëteit voor kunstenaars slachtoffer geworden van een brutale ontvoering door een radicale terreurorganisatie, aldus de Nationaal Realistische Inlichtingendienst. (NRID)

De Nationaal Realistische Landelijke Recherche wil tot op dit moment nog geen geen mededelingen doen over een eventueel verband met de recente gebeurtenissen in Egypte.

Volgens het uitgelekte politierapport is Prins P de A uit A eerst  met zijn electrisch aangedreven rijwiel ingereden op zijn kidnappers, waarna hij overmeesterd werd en in een zwart motorrijtuig (vermoedelijk type VW Golf * red ) is gesleurd.

Hierna is het voertuig met hoge snelheid naar een tot nu toe nog onbekende bestemming vertrokken. De Nationaal Realistische recherche heeft direct na de eerste meldingen over het incident  de binnenstad hermetisch afgesloten.

Met politie-helikopters is vanuit de lucht de hele nacht tevergeefs gezocht naar de VW in zijn inzittenden.

De NRID wil  in verband met het lopende onderzoek geen mededelingen doen over het verloop van de ontvoering, en de  hoogte van het al dan niet betaalde losgeld.

In de vroege morgen van 10 augustus werd PP de A. uit A. in verwarde toestand maar ongedeerd aangetroffen op een perceel in de buurt van zijn of haar verblijfplaats. Zijn toestand is ondanks de algehele situatie stabiel te noemen.

Van de daders ontbreekt tot nu toe elk spoor. De NRPCVDP heeft een beloning van 20.00 euro uitgeloofd voor degene die informatie geeft die naar de daders leidt van deze brutale ontvoering.

bron: Neuters