Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Keep on trucking

Pozzebocken: “Traject-controle fnuikt Autocross”

Gemotoriseerd defile voor oude station
De Amsterdams-Abbekewaalse feestbeweging De Pozzebocken reageert met grote terughoudendheid op de vandaag gestarte trajectcontrole tussen Holendrecht en Maarssen, ter hoogte van de A-2. “Dit kan grote repercussies hebben voor de 25ste augustus 2012, wanneer wij het gemotoriseerd defile afnemen tijden de Autocross Abcoude”, aldus een Bock, die anoniem wil blijven.

Promilage goedgekeurd, elfde baan benodigd
“Donkere wolkenpakken zich samen boven de aanstaande Feestweek. We zullen de cross naar ver weg van de A-2 moeten verleggen, zoals langs het oude spoorwegstation. Daar is nu ruimte zat. Of we moeten pleiten voor een elfde baan op de A-2, zonder trajectcontrole. Anders gaat de Autocross nog zielloos ten onder. De sloot in zonder prijs van Albers Fietspaleis, zeg maar.” De intussen geraadpleegde Raad van 2 is minder pessimistisch: “Als de grens tijdens de Autocross op 100 promiel ligt, heb ik er vrede mee.”


Prins 2 zet autocross voort aan de kust

AMSTERDAM – Een beschonken passagier van een pendelbus zag zijn kans zondag schoon toen de chauffeur bij het circuit van Zandvoort uitstapte. Het blijkt om een carnavalist uit Abcoude te gaan.

crash-plane-carDe passagier nam plaats achter het stuur en scheurde het circuit op. Een loempiawalm trok achter hem aan. ‘Ik ben twee’, gilde hij, ‘en heb het vak daarnet afgekeken op de motorcross op de Feestweek. Daar bij die buizen. Ook ben ik een pri-pri-prinszz… uit Abc… uit Abc… uit…Heil-o!’ Van die laatste teksten begrepen de passagiers geen snars. Want wat heeft Heilo nu weer met de Feestweek te maken?drugsschade_234569e

 

De veertiger uit Abcoude hield er volgens de politie echter geen rekening mee dat het circuit niet is gebouwd op busverkeer. Zo bleek een brug over het circuit net iets te laag voor de bus. Een motoragent zag dat de airco-installatie en enkele dakluiken van de bus werden geslagen, waarop hij de achtervolging inzette. Ook de blauwwitte puntmuts van de chauffeur was geknakt.

 

Zwart gat

 

 De agent wist de bus tot stilstand te brengen. De kersverse coureur bleek te veel te hebben gedronken. Een verklaring voor zijn actie kon hij volgens een politiewoordvoerder niet geven: “hij heeft een zwart gat in zijn geheugen.” Wel bevestigde het gedrag van Prins 2 het recente onderzoek van de RIVM (zie grafiek): je kunt beter een pil of paddo slikken dan bier drinken. Bij het voorval vielen geen gewonden. De gelegenheidscoureur kreeg een proces-verbaal mee naar huis en een certificaat om volgend jaar gratis te Chinezen na een geslaagde autocross.

 

© Novum

 


Keep on Trucking

Een Braziliaanse priester is zoekgeraakt nadat hij zondag aan honderden feestballonnen met lachgas was opgestegen.

Appache helikopters en Somalische vissersboten waren maandag naar hem op jacht voor de kust van de Dominicaanse Republiek, waar resten van gummi zijn gevonden.

 

Braziliaanse reddingsdiensten hebben goede hoop priester Christiano Carli levend te vinden; hij is een ervaren parachutist en was op alles voorbereid. Zo droeg hij een survivalpak en zat hij naast een opblaasbare pop die in zee kan drijven.

 

 Acht uur nadat hij in de havenstad Paranagua was opgestegen werd het contact met de priester verbroken. Hij was tot een hoogte van elfduizend meter opgestegen en vervolgens naar 111 meter gedaald om zijn geplande ballonvaart naar Mount Sjeng , 750 kilometer verder, te vervolgen. De wind blies hem echter een andere kant op en toen hij zich voor het laatst meldde bevond hij zich vijftig kilometer uit de kust.

 

Carli wilde een record vestigen om geld in te zamelen voor een spirituele rustplek voor vrachtwagenchauffeurs. Vandaag is bekend gemaakt dat Christiano offisjeel is genomineerd door de Centraal Realistiche Raad.
.