Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

alcohollisch realisme

POZZEBOCKEN presenteert: 11-11-11 “Flitscarnaval” op De Kring!

PERSBERICHT

AMSTERDAM – Vanwege de naderende heilige datum van 11 november 2011, heeft de Raad van Twee van de Amsterdams/ Abkawaldese psychodelische carnavalsvereniging De Pozzebocken ingestemd met een speciaal flitscarnaval, dat de beweging eindelijk thuisbrengt! Wat gaat er gebeuren? Gedurende 1 uur (de “flits”) zijn genodigden welkom in kunstenaarssocieteit De Kring op het Leidseplein te Amsterdam, om daar te delen in onze vreugde over 11-11-11. De feestelijkheden zullen zich ontvouwen tussen precies half 11 en half 12 ‘s avonds, die dag. Om elf seconden na 23:11 is de kans groot dat de Grote Pozzebock zich eindelijk aan ons zal openbaren. Aanmelden, bijvoorbeeld via de Facebook-pagina van De Pozzebocken is verplicht. Het is namelijk een besloten societeit.

EIGEN RISICO
Het flitscarnaval zal worden opgeluisterd door Caribbeanbrass International, waarvan de Pozzebocken een flits-optreden aanbieden aan de illustere gasten van De Kring. Check: www.caribbeanbrass.com

De optionele afterparty vindt plaats bij het carnaval van de Grumpy Old Men in cafe Terzijde, in de Kerkstraat. Deelname aan het flits-carnaval van de Pozzebocken duurt precies 1 uur en is geheel voor eigen risico. Wij wensen u een grandioze 11-11-11 en hopelijk tot ziens op wat na al die jaren van omzwervingen NU AL genoemd wordt, de “homecoming” van de Pozzebocken!

Grande alaaf, De Pozzebocken


Reclame


Zo, nu eerst een Bavaria!

Advocaat Oscar Hammerstein zegt dat zijn cliënt Sjoerd Kooistra die maandag dood bij zijn huis werd aangetroffen, ‘door Heineken is vermoord’.

De advocaat zei dat bij het huis van Kooistra nadat hij was ingelicht over de dood van zijn cliënt. Hammerstein mocht van de politie het huis niet betreden.

Heineken seriemoordenaar

Na afloop van Nederland Kameroen is pp8 ook bijna omgekomen door toedoen van de firma Heineken. Na een val met de fiets, op de terugweg van voetbalcafe fondue en fondue huiswaarts, zonder overigens al te grote gevolgen , kwam de prins er de volgende dag met een stevige hoofdpijn nog goed vanaf. PP8 overweegt stappen tegen de bierbrouwer, maar drinkt in afwachting van de WK finale en een eventuele rechtszaak tegen de firma Heineken alleen nog witte wijntje en bavaria bier.


Zie zo….. en nu een La Chouffe

Amsterdamse Bavaria-vrouw vrijgesproken

De soap rond de Dutchdress van Bavaria lijkt voorbij. De rechter in Johannesburg in Zuid-Afrika heeft de aanklacht tegen twee ‘Bavaria-vrouwen’ ingetrokken.

De Amsterdamse Barbara Castelein en Mirte Nieuwpoort uit Enschede werden ervan beschuldigd dat ze Oranjejurkjes van Bavaria hebben gedragen bij de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Het tweetal hing een celstraf van een half jaar boven het hoofd. De aanklacht tegen de vrouwen is ingetrokken op last van de staat.

Het verhaal begon toen een groep van 36 vrouwen werd opgepakt bij de wedstrijd Nederland-Denemarken, omdat ze een Oranjejurkje van biermerk Bavaria droegen. Dit is volgens de FIFA sluikreclame, omdat het concurrerende biermerk Budweiser officieel sponsor is van het WK. De groep werd vrijgelaten, maar Castelein en Nieuwpoort werden ‘s nachts weer gearresteerd in hun hotel.


Lenthe Newsflash

Pozzebocken perscentrum meldt:

Duitse president Köhler treedt af

Gepubliceerd 31 mei 2010 – 2:56 pm

BERLIJN (ANP) – President Horst Köhler van Duitsland legt zijn ambt per direct neer in verband met omstreden uitlatingen die hij deze maand deed tijdens een bezoek aan Afghanistan. Hij kondigde aan mee te gaan op de tour van de Pozzebocken in 2011, terwijl de bestemming nog helemaal niet vaststaat. Dat maakte de 67-jarige oud-bankier en lid van de regerende CDU-partij maandag bekend tijdens een persconferentie in Berlijn.

Köhler had in Afghanistan daarnaast gezegd dat een land als Duitsland, dat zeer afhankelijk is van drugshandel met het buitenland, zich moet realiseren dat militaire interventies nodig kunnen zijn voor de Duitse belangen. ,,Dus wanneer iemand een Pozzebock aanvalt, dan zullen wij deze aanvaller aanvallen. Dat heeft deze beweging wel verdiend na hun bloemrijke visites aan Kölle, Duesseldorf en Mainz, waarmee een zwarte bladzijde uit onze geschiedenis definitief is omgeslagen. Vergeet ook niet dat de Pozzebocken uitgenodigd waren door de Prinsengarde van Mainz, eerder dit jaar. Ik betreur het dat mijn uitspraken zouden kunnen leiden tot een misverstand over een belangrijk en moeilijk vraagstuk voor onze natie”, aldus Köhler maandag. Hij noemt zijn kritikasters “geen snuif voor de neus waard.”

Het terugtreden van Köhler komt onverwachts, ondanks de storm van kritiek die in Duitsland was ontstaan na diens uitspraken. Hij werd vorig jaar mei nog herkozen als staatshoofd, voor een termijn van vijf jaar.

Köhler zei maandag tijdens een korte verklaring voor de pers in zijn residentie Slot Bellevue dat hij Jens Böhrnsen (SPD), de voorzitter van de Bondsraad en daarmee zijn plaatsvervanger, heeft geïnformeerd over zijn besluit. Böhrnsen is nog geen aspirant erelid van de Pozzebocken. De duidelijk geëmotioneerde president werd geflankeerd door zijn echtgenote Eva Luise.

De rol van de president in Duitsland is vooral ceremonieel.
© ANP/AFP


PozzSpiderz


Pozzebocken vallen door recessie terug in ska

Tja dan is het nieuwe jaar begonnen. Hoera -dat wel- een nieuwe site! Maar wat zal het brengen, weer een pak verse sneeuw ja. Oude vrienden ontvallen ons, familie. En wie er nou meegaat naar Mainz is nog niet helemaal duidelijk. Gaat 1 mee? 5? Hoe zit het met de Bertha von Sutnerstrasse, na het grausame afscheid van 5’s ma (god hebbe haar ziel)? De Pozzebocken maken pas op de plaats. Ook het zwembad in het Hyatt is al gesloten. Haddock zoekt koortsachtig naar een nieuwe Lusthof, terwijl zijn pa niet lang meer te leven heeft. En of 13 ooit teruggekeerd is van de Canarische is nog onbekend. Heeft 10 zijn dakfeest in Trouw met die Knolle overleeft? En of 2 en 8 al bezig geweest zijn met de nieuwe button, wie zal het zeggen? Pozzebocken Button 2010 plaatjeKortom, de behoefte aan een extatische uitspatting stijgt, bij voorkeur in Meenz. Intussen troosten we ons met de good old Specials… maar zou Rudy wel meegaan? 9 (met een beetje de blues) The Specials – A message to you rudy


Grande Helau

De Pozzebocken eren Ramses Shaffy!

Als wij nog eens zoveel liters drank mochten combineren met zoveel mooie
liedjes…

Hos zacht. Respect.


11-11-09

.

[polldaddy poll=2067344]


Jelvis lives


Eerste Nationaal Realistische Filmavond in Tuschinski

Filmhuis Tusinschki te Amsterdam zal op 18 oktober haar deuren openen voor het Nationaal Realisme, wie durft het aan, n mooie gelegenheid om die chinese scene weer eens haarfijn over te doen en er ditmaal mee in de lokale media te komen, vanuit een betrouwbare bron weet ik dat het om onderstaande film gaat, een opvolger van  ‘Der eeuwige Jude’, dit alles zal worden voorgezeten door prins fritz barend den eerste.

Jud_Süß

In het kader van de Week van de Geschiedenis 2009 presenteert het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie (NIOD) in samenwerking met de Nationaal Realistiche Psygedelische Carnavalsvereniging de Pozzebocken (NRPCdP) en het Centrum voor Holocaust- en Genocidestudies (CHGS) het filmsymposium ‘Propaganda! Regie van oorlog en vrede’


O
nze beeldvorming wordt geregisseerd. Zowel vroeger als nu wordt stereotypering ingezet in films om groepen uit te sluiten en haat te zaaien. ‘Propaganda!’ nodigt uit tot nadenken over de manipulatie van beelden uit oorlogs- en vredestijd.

Het symposium start met de vertoning van een antisemitische speelfilm uit 1940. Een unicum, want deze film draaide na de oorlog slechts eenmaal eerder in Nederland. Vervolgens zullen journalist Joris Luyendijk en NIOD-onderzoeker David Barnouw aan de hand van beruchte filmfragmenten ingaan op de complexiteit van beeldvorming en propaganda. Als afsluiting draait de documentaire ‘Reel Bad Arabs’, waarin de stereotypering in Hollywood-producties wordt belicht, daarna gaan de voetjes van de vloer in zaal 1 alwaar het een afgevaardigde van het NRPCdP achter de draaitafels plaats zal nemen. ook is de de “Mystery guest” , en zal er op het einde een verassingsfilm zijn.

Als gastheer treedt tv-presentator, en parttime carnavalsprins Fritz Barend op”

http://www.pathe.nl/tuschinski/specials.asp?me=Y&cat=Propaganda     http://en.wikipedia.org/wiki/Jud_Süß_(1940_film)


Geen stokslagen PP 2

Abcoude-Feestweeknieuws

 

Fundamentalistisch Chinese Contra Realistische Autoriteiten in Abcoude hebben  PP2 vrijgelaten nadat hij in een eerder vonnis  was veroordeeld tot zes stokslagen.
 

De  45-jarige PP2 zou de eerste Prins zijn in Nederland die stokslagen zou krijgen na een veroordeling wegens het gebruik van alcohol tijdens de feestweek.

DSCN9475In de feestweek bestaat naast het gewone burgerlijk recht ook een Fundamenteel Chinees Contra Realistische wetgeving, die het gebruik van alcohol verbiedt.

PP 2, die had gevraagd zijn vonnis publiekelijk ten uitvoer te brengen zodat er debat over zou ontstaan, werd vanochtend opgehaald maar vrijgelaten onderweg naar het Marktveld waar het vonnis zou worden uitgevoerd. Volgens de autoriteiten is dat gebeurd in verband met de kinderkermis, die daar op dat moment plaatsvond. Na de feestweek zal de straf waarschijnlijk worden omgezet in een milde taakstraf, bij de aanleg van nieuwe Chinese spoorwegen. Pp2 is op dit moment ondergedoken op een geheime locatie in de bossen bij Euverem.

PP 2, die ruim 1100 YEN boete moest betalen, werd direct na de autocross tijdens het afscheidsbanket gearresteerd door de  FCCR wegens het drinken van extreme hoeveelheden Heineken Bier. China heeft de Nederlandse consul ontboden om te melden dat PP 2 voorlopig niet meer welkom is in de Volksrepubliek China.

Veel inwoners van Abcoude  e.o. drinken openlijk alcohol tijdens de feestweek.Prins 2 zet autocross voort aan de kust

AMSTERDAM – Een beschonken passagier van een pendelbus zag zijn kans zondag schoon toen de chauffeur bij het circuit van Zandvoort uitstapte. Het blijkt om een carnavalist uit Abcoude te gaan.

crash-plane-carDe passagier nam plaats achter het stuur en scheurde het circuit op. Een loempiawalm trok achter hem aan. ‘Ik ben twee’, gilde hij, ‘en heb het vak daarnet afgekeken op de motorcross op de Feestweek. Daar bij die buizen. Ook ben ik een pri-pri-prinszz… uit Abc… uit Abc… uit…Heil-o!’ Van die laatste teksten begrepen de passagiers geen snars. Want wat heeft Heilo nu weer met de Feestweek te maken?drugsschade_234569e

 

De veertiger uit Abcoude hield er volgens de politie echter geen rekening mee dat het circuit niet is gebouwd op busverkeer. Zo bleek een brug over het circuit net iets te laag voor de bus. Een motoragent zag dat de airco-installatie en enkele dakluiken van de bus werden geslagen, waarop hij de achtervolging inzette. Ook de blauwwitte puntmuts van de chauffeur was geknakt.

 

Zwart gat

 

 De agent wist de bus tot stilstand te brengen. De kersverse coureur bleek te veel te hebben gedronken. Een verklaring voor zijn actie kon hij volgens een politiewoordvoerder niet geven: “hij heeft een zwart gat in zijn geheugen.” Wel bevestigde het gedrag van Prins 2 het recente onderzoek van de RIVM (zie grafiek): je kunt beter een pil of paddo slikken dan bier drinken. Bij het voorval vielen geen gewonden. De gelegenheidscoureur kreeg een proces-verbaal mee naar huis en een certificaat om volgend jaar gratis te Chinezen na een geslaagde autocross.

 

© Novum

 


Legendarische afvalrace

Amsterdam

Van onze ooggetuige

Gadegeslagen door 5 prinsen, twee toekomstige en een superstyle prins, werd een otoX festival opgevoerd waar nog jaren over gesproken zal worden. Het publiek stond te springen op de beschikbare tribune-delen terwijl de vonken, samen met de modder in het rond spatte…..

De afvalrace was een waar regionaal realistisch spektakelstukje, met een meervoudige climax. 

oto x

Op het hoogtepunt van de race vielen de monden open en de prinsen van de buizen bij het zien van zoveel spektakel.

Gelukkig was de heer Ericson zo kordaat om snel nog wat snapshots te maken.

In de uren na de slotkoers werd ook onder de prinsen zelve een ware afvalrace ingestart , met een spectaculair (chinees) plot.

Beleef de OTO X 2009 mee door deze klikker te verlinken….. Klik allemaal op het :

              Prentenkabinet

feestweek Abcoude begint chaotisch

het was weer een ouderwetse start van de feestweek te Abcoude, feestweek programma

het weer was schitterend, de gesprekken waren financieel getint en het bier vloeide rijkelijk, en eindigde traditioneel in de lokale chinees, alwaar bleek voor nummer 2 dat het bier te rijkelijk gevloeid had, ik ben al jaren niet meer zo dronken geweest, schaamteloos, dat beloofd wat als ik bij clown noni, rosita & charissa, de AT&T,band, toon en ko en natuurlijk de geinpiepers zal zijn.


Aernout Peter 'R Frost' Palermo präsentiert

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rwUW2Kk87zU]

Feestweekgangsters AFW squad….allez t’ vous !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z0Zhyfba7Z4&feature=related]

ff een gouwe ouwe tussendoor dan !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FcIVpgMy03o&eurl=http%3A%2F%2Fpozzebocken%2Ewordpress%2Ecom%2F2008%2F05%2F05%2Fdip%2Dvan%2Dde%2Ddop%2Dof%2Dthe%2Dtube%2F&feature=player_embedded#t=96]


Het feest kan beginnen

Abcoude – De Autocross Abcoude 2009 zal plaatsvinden op zaterdag 22 augustus. De inschrijving voor de autocross Abcoude 2009 zal starten op zaterdag 23 mei a.s. U treft dan een electronisch inschrijfformulier op de website van de Stichting Autocross Abcoude aan. Hiermee kunt u zich dan eenmaal strikt persoonlijk inschrijven.otocrossU krijgt direct via e-mail een ontvangstbevestiging. Deze bevestiging is nog geen defintieve inschrijving. U ontvangt later per post een uitnodiging om de inschrijving defintief te maken. Het maximum aantal deelnemers heren is dit jaar vastgesteld op 11. Bij de dames bedraagt dit aantal 40. De minimum leeftijd is 8 jaar.  Indien het maximum aantal inschrijvingen is ontvangen plaatsen wij u op volgorde van binnenkomst op de reservelijst. Prins 2, momenteel gezeten aan de boerderijtafel in het Zweedse Lodose, zal aanwezig zijn en rekent, zoals elk jaar, op een kleine delegatie uit Amsterdam en omgeving.


Carnaval met Prins Theo I.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=inOcstnGpHA]


Eentje dan?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WR8VmCDdt5o]


Biertje? (2)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BrSSSfYE2dQ]bron: het 3 liter biercafé

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Hj_8C9_yIrA]


Biertje?

[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=2S2VUCdbhg0&feature=related]


[youtube=http://nl.youtube.com/watch?v=XhP8VIudQKo]