Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

KY

Signeersessie Kathleen KY

kathleen%20site

Goed nieuws voor de Pozzebocken! Woensdag 24 juni komt Kathleen KY naar FAME voor een signeersessie. Zij zal van 14:00 uur to 15:00 uur haar eerste solo-single Zumba Yade signeren. Een deel van de opbrengsten van deze speciale Unicef-singlekomt ten goede aan projecten voor kinderen die Unicef wereldwijd uitvoert. Natuurlijk zijn alle papa’s en mama’s ook van harte welkom bij deze signeersessie!

Speciaal voor de pappa’s is aan het einde van de middag de primeur van haar eerste live show. Wees er snel bij want: Vol is vol!


Kathleen stapt uit K3

(Novum) – K3 gaat verder zonder Kathleen Aerts. Dat heeft het Vlaamse trio donderdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie. Het blonde lid van de meidengroep voor kinderen vindt het na tien jaar tijd voor iets anders. Of de andere twee K3-leden, Karen Damen en Kristel Verbeke, op zoek gaan naar een nieuwe collega is niet bekendgemaakt.

Kathleen noemde de tien jaar met K3 de mooiste tijd in haar leven. “Samen met Karen en Kristel hebben we dingen bereikt waar ik nooit over heb durven dromen. De honderden optredens, liedjes , de musicals, de films en zo kan ik nog uren doorgaan.”

Solocarriére

Vandaag maakte Kathleen haar ideeën voor een solocarrière bekend. Ze wil de komende tijd doorbrengen met experimenteren en gaat zich bezig houden met het opknappen van een oude sexboerderij, een van haar dromen. Ook gaat ze zich wat meer begeven in het uitgangsleven. Dit jaar zullen er in ieder geval nog live shows plaatsvinden in België en Nederland. Het ziet er naar uit dat ze zich KY noemt.

kathleen2

Volgens het Nationaal Psychiatrich Forensisch-Realistisch Instituut is het belangrijk voor Kathleen om zich op een volwassen manier van k3 los te maken, om te voorkomen dat ze net als Michael Jackson na haar kindercarrière in de keiharde realistische wekelijkheid belandt. Uit een enquête door het HVM (Hond van Maurice * red) blijkt dat er voor de live shows van Kathleen veel belangstelling is , voornamelijk bij K3 fans van het eerste uur.

ky(reclame)