Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Mainz 2011 minus 1

Meenz bleibt Meenz

Goegekeurd door de adviesraad van de NRPVdP en de NRP-gedragscodecommissie.


Pozzebocken vallen door recessie terug in ska

Tja dan is het nieuwe jaar begonnen. Hoera -dat wel- een nieuwe site! Maar wat zal het brengen, weer een pak verse sneeuw ja. Oude vrienden ontvallen ons, familie. En wie er nou meegaat naar Mainz is nog niet helemaal duidelijk. Gaat 1 mee? 5? Hoe zit het met de Bertha von Sutnerstrasse, na het grausame afscheid van 5’s ma (god hebbe haar ziel)? De Pozzebocken maken pas op de plaats. Ook het zwembad in het Hyatt is al gesloten. Haddock zoekt koortsachtig naar een nieuwe Lusthof, terwijl zijn pa niet lang meer te leven heeft. En of 13 ooit teruggekeerd is van de Canarische is nog onbekend. Heeft 10 zijn dakfeest in Trouw met die Knolle overleeft? En of 2 en 8 al bezig geweest zijn met de nieuwe button, wie zal het zeggen? Pozzebocken Button 2010 plaatjeKortom, de behoefte aan een extatische uitspatting stijgt, bij voorkeur in Meenz. Intussen troosten we ons met de good old Specials… maar zou Rudy wel meegaan? 9 (met een beetje de blues) The Specials – A message to you rudy


Aus der Reihe Derrick: “Tetere tetere tetere”.

Aflevering 2: Fassenacht pur.

Wat geweldig dat U dit leest. Dit is alweer de tweede aflevering van een gloednieuwe serie Derrick. En ditmaal blijft Derrick in Mainz, alwaar de Mainzer Hofsänger zorgen voor veel ophef. Verheugt U zich op een extra spannende aflevering van Derrick (1:21).


Aus der Reihe Derrick: de toespraak van Barack Obama.

Aflevering 1: Mainz bleibt Mainz

Wat fijn dat U dit leest. Dit is de eerste aflevering van weer een nieuwe serie Derrick. En ditmaal gaat Derrick naar Mainz, alwaar de president van Amerika zal worden ontvangen. Geniet U mee met alweer een spannende aflevering van Derrick (1:21).


Rammstein stelt Pozzebocken Mainz-lied voor

Het gaat zo (let ook op de fakkeltraktatie halverwege):