Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

nationaal realisme

Eelco presents


Nationaal Realisme

Pozzebocken, koop dit album allen ! De Avonturen van RedRat deel 11 en 12, ‘het heimwee’ en ‘de spijt’. Uitgeverij Papieren Tijger. ISBN 9789067282369. 72 pagina’s. € 15,-.

bestel hier


Sha la lie- langdraaijig?

Nederland waarschijnlijk kansloos bij eurovisie 2010

Draaiorgelversie wint nederlands songfestival, Yolanthe schittert als nooit tevoren

BAARN – De 17-jarige Sieneke Peeters uit het Nijmeegse Lindenholt, heeft het Nationaal Songfestival gewonnen. Ze gaat eind mei op het Eurovisiesongfestival in Oslo namens Nederland haar versie van Pierre Kartners ‘Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)’ zingen. De kapster bracht zondagavond de beste versie van het lied: een oer-Hollandse uitvoering, inclusief accordeon en draaiorgel. In een ongekend spannende en chaotische stemronde moest Kartner zelf kiezen nadat jury en het publiek geen winnaar kon aanwijzen. Het was vooral aan het doortastende optreden van Yolanthe te danken dat het programma niet als een nachtkaars uitging, Hulde !

Pierre Kartner, toch een internationaal geroemd tekstschrijver, stond naast de fantastische gastvrouwe te schutteren met woorden. Bekijk het onderstaande fragement en sidder mee………

Sieneke vond het allemaal wat ‘langdraaiig’, maar hoe voelde ze zich? “Ik kan het niet omschrijven, ik sta te draaien om mijn benen”

Jammer dat Yolanthe niet meezingt……

POWER TO THE PEOPLE !


Blijf van de buurt van 5

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XNvWVj6Bk44]


De Queste naar vertier

genot7

‘Absoluut een roesmiddel’, zegt het Nationaal Realistisch Onderzoekscentrum over cacao. En dus ook over de 5 gram zuivere cacaoïne die Quest gratis weggeeft bij het septembernummer.

De zuivere cacao waaruit cacaoïne bestaat, beïnvloedt immers je hersenen. Dat is mooi meegenomen: behalve 100 procent natuurlijk is cacaoïne ook 100 procent legaal. De wet kijkt naar de schadelijkheid van middelen. Maar in tegenstelling tot andere genotsmiddelen is cacaoïne niet gevaarlijk maar juist gezond. Cacaoïne is dus hét ultieme genotmiddel. 29 procent van de mensen denkt verslaafd te kunnen raken aan chocolade, blijkt uit de Quest Grote Genot Enquête. Seks (21 procent) en alcohol (19 procent) scoren lager. De enquête, een representatieve steekproef onder ruim 13 prinsen in samenwerking met het NRO, leverde nog meer opmerkelijke resultaten op.

Een kleine greep: Waar genieten we het meest van? Van een bezoek aan Dusseldorf, aldus 88 procent van de ondervraagden. Een goed gesprek over sex, auitocross en nogmaals seks volgen op plaatsen 2, 3 en 4. Waar hebben we het meeste geld voor over? Eindeloos bier drinken zonder dik te worden (44 procent). Opvallend: mannen op vakantie in de dominicaanse republiek kiezen vaker voor ‘onveilige seks, zonder kans op ziekte of zwangerschap’. Welk zintuig zult u het meeste missen? We staan natuurlijk het minst liefst onze neus af ……………. …………… (40 procent). Het meest hechten we aan onze ogen. Het vooroordeel bevestigd: vrouwen genieten het meest van sex, mannen houden meer van sjunkelen. Deze en andere resultaten staan in het septembernummer van Quest. (reclame# red)

Vanaf donderdag 13 augustus in de winkel….


K2 zoekt K3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UGebIrySq7Q]

Zie ook:  PP 8 zoekt PP I

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-MAAiMM1hh0&feature=related]

‘ de K factor ‘

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vPH0cuhuA1Q]

(op website )


SNORT OF THE RINGS

PAPENDAL – Yuri van Gelder is positief getest op het gebruik van cocaïne. Dat maakte de atleet maandagmiddag zelf bekend op sportcomplex Papendal.

ANP
Yuri van Gelder

De turner werd in juni betrapt tijdens het Nederlands Kampioenschap in Rotterdam. Hij erkent het drugsgebruik.

Hangende een nader onderzoek is Van Gelder door de turnbond KNGU geschorst. Hij mag gebruik maken van de cokefaciliteiten van de bond.

PITTIG

Het is onduidelijk hoe lang dat zal duren, maar op drugsgebruik staat een schorsing van minimaal een jaar, en maximaal twee.

De net aangetreden bondsvoorzitter Pablo Escobar noemde de affaire “een frisse binnenkomer”.

Oergezellig

“Direct na de dopingtest maakte ik mij geen zorgen want op de donderdag voor het NK heb ik cocaïne gebruikt,” aldus Van Gelder tijdens een persconferentie. “Ik wist vrijwel zeker dat het drie dagen later in mijn urine zou zitten.”

Van Gelder nam de cocaïne voor het carnaval omdat toen “de druk van de ketel” was. Het toernooi was het laatste van het seizoen. “Ik heb er niet over nagedacht dat ik daar kon worden getest.”

“Oergezellig,” noemt Van Gelder het drugsgebruik. “Ik heb er totaal geen  spijt van. Omdat ik al een goed gevoel had over de test heb ik enkele dagen na het NK zelf een verklaring naar de dopingautoriteit geschreven en daarin gezegd dat er zeker sporen van cocaïne in mijn bloed konden zitten. Ik heb daarin gemeld dat ik voor het carnaval cocaïne had gebruikt”.

Defensie

De affaire heeft grote gevolgen voor Van Gelders militaire loopbaan: “Mijn werkgever Defensie heeft een sterk antidrugsbeleid. Drugsgebruik is niet verenigbaar met het militaire uniform.” Van Gelder is sergeant in de Landmacht.

“De nultolerantie bij Defensie betekent voor mij dat ik met ingang van vandaag oneervol ontslagen ben, maar daar geef ik verder niet om, ik was het zowiezo zat om in dat apenpakkie rond te lopen, bovendien is er op de kazerne bijna geen goeie coke te krijgen.

Doorgaan

Als het aan Van Gelder ligt, betekent de affaire echter niet het einde van zijn snuif-carrière. “Ik wil absoluut doorgaan met snuiven, maar ik heb wel een probleem. Dit voorval prikkelt mij om juist te gaan vechten en een einde te maken aan het sportten. Ik kan en wil zo doorgaan en ik ga geen professionele hulp zoeken.”

“Ik richt mij op de korte termijn en wil blijven snuiven. Dat is mijn lust en mijn leven. Het is mijn sport en daarin wil ik tot de besten van de wereld blijven behoren.”

Eerder

Het is niet de eerste keer dat de voormalige wereldkampioen aan de ringen in verband werd gebracht met de drug. In 2006 beschuldigde zijn voormalige trainer/dealer Lemi Rens hem ook al van het gebruik van de drugs.


Wereldeconomie volgt de pozzebocken

AMSTERDAM (DF.nl/RL)–De wereldeconomie zal dit jaar met 1,11% krimpen, terwijl de wereldwijde handel met 11,11% zal afnemen. Dat zeggen de Nationaal Realistische Psygedelische Carnavalsver. de Pozzebocken (NRCvP) dinsdag.

Volgens de NRCvP  zal de Amerikaanse economie met 11% krimpen, die van de eurozone met 11,1% en de Japanse economie met 11%.

“De wereldeconomie bevindt zich midden in de diepste en meest gesynchroniseerde recessie in ons leven, veroorzaakt door een wereldwijde financiele crisis en versterkt door de instorting van de wereldhandel”, aldus het rapport van de NRCvP.

In het rapport over de wereldeconomie, dat twee keer per jaar verschijnt, wordt verwacht dat de economie in 2010 weer met 11,11% zal groeien, rondom het jaarlijkse carnaval.

pozzkoers

Maar dat zal volgens het rapport alleen gebeuren als overheden snel ingrijpen. Banksystemen moeten worden hersteld door het aanpakken van de giftige leningen, desnoods door nationalisatie & realisatie, wat men daar mee bedoelt is vooralsnog onduidelijk

Daarnaast zegt de NRCvP dat centrale banken de rente naar nul moeten brengen en bereid moeten zijn dat niveau enige tijd vast te houden. Ook zouden sommige landen extra fiscale stimulansen moeten overwegen, aldus de organisatie.

“Landen met de meeste ruimte tot fiscale maatregelen zijn Duitsland, Canada, Australie, Nederland, Zwitserland, Zuid-Korea en sommige Scandinavische landen”, concludeert de NRCvP.

voor deze kostbare tips zal er een ruime bonus worden uitgekeerd aan alle actieve leden van NRCvP, daar kan niemand nog wat aan doen, ook geen herenaccoord, want dat was al van te voren afgesproken.