Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

nationaal realistisch suikerfeest

Maastricht is het nieuwe Gulpen: Prins bedolven onder Oetelpoeder

Oefeningen voor de parade op het Vrijthof van start.

Na het gerucht dat de p.c.v. De Pozzebocken dit jaar Maastricht zullen aandoen vanwege vastelaovend (‘it fiès dat veuraafgeit aan de vastentied van de Katholieke, de fièrtig daag veur de Paosje’) rukte vandaag direct de gerespecteerde lokale Raad van Elf uit om dit op passende, sjieke wijze luister bij te zetten. ‘Wij weten wat de Pozzebocken leuk vinden’, licht de Maastrichter Prins van 2011 toe. De veertiende Prins Ed van de Amsterdams/Abbekawalder p.c.v. wil de geruchten nog niet bevestigen noch ontkennen, maar laten blijken zeer gevleid te zijn door deze spontane welkomstparade. ‘Ongekend. Voor andere steden hebben we vanaf nu geine tied!’

Vanuit de hoofdstad klinkt alvast een enthousiast en psychodelisch repliek driewerf: ‘ALAAF! ALAAF! ALAAF!!!’


Overal waar de meisjes zijn is het feest !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9oG4berIerU&feature=related]

De NRPCV de Pozzebocken verwelkomt Josje!

Zaterdagavond zagen ruim 3,5 miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen hoe Josje Huisman uit Amsterdam werd gekozen tot de nieuwe K3-zangeres naast Karen en Kristel. Direct na de finale heeft de ticketverkoop voor de nieuwe K3 shows een vlucht genomen. Zowel in Nederland als in Vlaanderen zijn inmiddels extra shows in de verkoop gegaan. De nieuwe K3 show met Karen, Kristel EN Josje is vanaf komend weekend te zien door heel Nederland en Vlaanderen.

Voor Josje en haar nieuwe collega’s Karen en Kristel breken direct drukke tijden aan. Komend weekend al gaat in Antwerpen de nieuwe K3 show in premiere waarna Enschede het weekend erna de Nederlandse primeur heeft. Met zijn drieën zullen de meiden als vanouds een fantastisch feestje maken. In de shows zullen de meiden van K3 naast de bekende hits ook nieuwe nummers gaan zingen.

Kaarten voor de K3 shows zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro (ex. reserveringskosten) en zijn te bestellen via Seetickets: 0900-300.5555 (à 0,45 p.m.) en www.seetickets.nl of Nationale Theaterkassa: 0900-9203 (à 0,45 p.m.) en www.ntk.nl. Tickets voor de shows in Enschede en Amsterdam zijn bovendien te koop via de Primera verkooppunten in die regio’s.

Studio 111 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan de weblog van de Pozzebocken te bestellen.

Grande Helau


11-11-09

.

[polldaddy poll=2067344]


Rumoerige start Nationaal Realistisch Filmhuis

AMSTERDAM (ANP) – De politie heeft zondagavond in Amsterdam een hele bioscoopzaal ontruimd in Pathé de Munt. Volgens een woordvoerder ging het om ongeveer zestig personen, onder wie enkele tientallen jongeren die voor overlast zorgden tijdens de opening van het Nationaal Realistisch Filmhuis tijdens de voorpremiere van de film ‘Bassie en Adriaan en de Joodse Plaaggeest’ joodsplaaggeest copyDe politie arresteerde uiteindelijk 11 personen wegens openbare dronkenschap belediging, verstoring van de openbare orde en vernieling en het brengen van de nazi groet. De jongeren maakten zich schuldig aan gedrag ,,dat je niet wilt hebben als je ongestoord een film wilt bekijken”, aldus de politiezegsman. Gealarmeerde agenten hebben daarop de hele zaal rond half negen ontruimd. De aanwezigen hebben het pand via de zij-ingang verlaten en zijn daarop naar het chinese restaurant op het Rembrandtplein gedirigeerd. De bioscoop bleef de rest van de avond nog wel toegankelijk voor bezoekers.

Nationaal Realistisch Suikerfeest

Het is onduidelijk of de jongeren in de bioscoop waren om het einde van de vastenmaand ramadan te vieren, of dat ze kwamen voor de opening van het Nationaal Realisisch Filmhuis.Traditiegetrouw gaat veel islamitische jeugd naar de film. Dat leidde eerder tot problemen in Amsterdamse bioscopen.

Volgens een woordvoerder van Pathé had de bioscoop extra beveiliging ingezet. ,,Dat gebeurt elk jaar tijdens het Nationaal Realistisch Suikerfeest.”