Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Neo-Realisme

HIJ LEEFT !

hij-leeftkopie1

Foto PP XIII

Amsterdam 

Van onze verslaggever

 

De voorbereidingen op het tourschema 2009 van de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging de pozzebocken zijn in volle gang.

 

Opvallend was het verschijnen van Kim Jung Ill op de vergadering die door locatiespecialist PP Geronimo de XIIIe was georganiseerd over het bepalen een geschikte locatie voor de jaarlijkse bijeenkomst van de Open Nederlandse 11 november Beweging. (ONB)

De foto is genomen op 09-11-2008 te Aalst om 22.22 uur Greenwich-time.

Direkt na de parade zijn ook de algemene versprekingen begonnen over de grote parade op 11-11-2008 a.s. in Amsterdam Z.O.

 

De Noord-Koreaanse leider Kim Jung-Il (66) was afgelopen dinsdag nog de grote afwezige bij de militaire parade die de 60e verjaardag van de communistische welvaartsrepubliek Noord Korea moest opluisteren. (bron: Het Japanse persbureau Kyoto)

 

Internationale waarnemers van over de hele wereld keken met belangstelling uit naar de komst van de grote leider, omdat al langer geruchten gingen dat de man ernstig ziek zou zijn. In voorgaande jaren was Kim Jung-Il altijd van de partij bij alle feestelijke optochten.

 

Volgens media van Noord Vlaanderen was de parade van afgelopen zondagmiddag de grootste in de geschiedenis van het land. “Aalst wil waarschijnlijk het imago van zijn carnavalsstatus opvijzelen om eenheid binnen de gelederen te krijgen en om- niet geheel onbelangrijk- een betere positie te krijgen in de onderhandelingen over een Belgisch nucleaire programma”, aldus de voorzitter van de realistische raad van 2, PP de 1e.

 

Of Kim Jung-il de 11e ook daadwerkelijk verschijnt in de Bijlmer hangt af van de komst van zijn grote voorbeeld PP9.

Als hij er niet bij is vlieg ik morgenavond direct terug“, aldus Kim Jung the Illest.

 

f2f9f9a0_kimjongzero1