Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Carnaval Mainz 2010

We zijn er uit !

Mainzerhofkopie
Na 111 dagen beraad is de beslissing gevallen ! De keuze is na een zware en langdurige strijd gevallen op het Mainzerhof Hotel Mainz. Het hotel bevind zich op slechts 800 meter van het centum en met uitzicht op de rijn. Het is technisch mogelijk om in ongeveer 2 minuten in de Altstadt te staan.

stadsbank_van_lening_gemeente_amsterdamVoor de vroege vogels is er de mogelijkheid te ontbijten in de panorama kapel, met mooi uitzicht over Mainz en omgeving. Uitslapen mag natuurlijk ook. Uiteraard is er binnen 5 minuten loopafstand een vestiging van de wereldbefaamde duitse supermarktketen Aldi te vinden.

BKR verwijderen

logo_aldiscultenbrau

.

ikben toch niet gek

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.