Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

MEOW-MEOW, een nieuwe High uit Engeland

[MET DANK AAN GOOGLE TRANSLATE, MAAR JULLIE GETTEN VAST DE MESSAGE…]

Het woord mephedrone is eigenlijk kort voor 4-methylmethcathinone. Cathiones zijn natuurlijk voorkomende genotmiddelen Khat gevonden in de fabriek en zijn nauw verwant aan amfetamine verbindingen zoals ecstasy. Het heeft gevolgen vergelijkbaar zijn met die van snelheid, waardoor euforie, alertheid, opwinding, een drang om te praten en gevoelens van empathie.

Het kan legaal worden gekocht van distributeurs, voornamelijk via het internet, als een plant levensmiddel of een chemisch onderzoek, niet bestemd voor menselijke consumptie.


In het algemeen wordt verkocht in de vorm van een wit poeder, maar kan ook worden gekocht als pillen. In Cambridge, een gram gekocht van Cambotanics zal u weer 15 pond. U kunt contact met hen 24 uur per dag, en zij zullen binnen een half uur.

Eenmaal hoog, sommige gebruikers dwangmatig heroveren, de inname van enkele grammen wanneer zij uitsluitend bedoeld om een klein bedrag.

De National Addiction Centre, gebaseerd op het Kings College

Londen, verricht een online enquête waarin 2222 mensen namen deel. De resultaten wezen uit dat een op de drie lezers van Mixmag, een dans-en clubblad, gebruikt Mephedrone in december en januari, waardoor het de vierde meest populaire drug in de poll onder de clubbers.

Het is niet illegaal voor bedrijven te Mephedrone verkopen, maar de verkoop van drugs online kan leiden tot verdere problemen.

Elliot Elam, van de verslaving liefdadigheid Addaction TCS verteld dat “als je kijkt naar het verleden drugs, je meestal ring een dealer. Het is niet in het belang van de dealer te maken je ziek, omdat ze wil dat je steeds weer terug, zodat zij u kunnen verkopen meer drugs. De manier waarop mensen verkopen drugs op het internet, is het een beetje zonder gezicht, heb je niet echt weet wat je koopt. ”

Mephedrone is een relatief nieuw geneesmiddel, met als gevolg dat velen hebben niet ontwikkeld problemen met het nog, of helemaal niet. Er zijn, als gevolg daarvan relatief weinig gegevens beschikbaar over het gebruik van het geneesmiddel.

Volgens Elam, “de meeste mensen die start met het gebruik van drugs als tieners geen problemen uit te werken tot hun jaren ’20, en dan duurt het vijf of zes jaar, tot ze beginnen te kijken voor hulp. Als gevolg daarvan, de nummers nog niet gefilterd omlaag gegaan en via de bean counters “.

Op de vraag of hij dacht dat de studenten, verlangen het werk-party levensstijl, zouden meer worden gewezen op de drug, de heer Elam zei: “Ik denk niet dat studenten anders zijn dan iemand anders. Ik denk dat het meer te maken met de leeftijdsgroep .

Heer Elam toegevoegd dat “het gevoel van lethargie, depressie, ziekte kunt maken, en maagkrampen. Degenen met het verleden psychische problemen kan met name in gevaar.” De bijwerkingen zijn niet verschillend met die van snelheid en ecstasy. Neusbloedingen, neus brandwonden, hallucinaties, bloedsomloop problemen, uitslag, angst, paranoia, toevallen en wanen zijn ook toegeschreven aan de drug, samen met de afname van concentratie en korte -termijn geheugen verlies. In een ander onderzoek uitgevoerd door de National Addiction Centre, werd vastgesteld dat 51% van mephedrone gebruikers zeiden dat ze last van hoofdpijn, 43% van hartkloppingen, 27% van misselijkheid en 15% van koude of blauwe vingers.

Ben op Cambotanics, een Mephedrone distributie bedrijf in Cambridge, vertelde TCS “Mephedrone is online beschikbaar via talloze bedrijven. Veel van deze bedrijven bieden ook de levering en pick-up diensten. Gewoonlijk wanneer online kopen het product zal worden verstuurd via gegarandeerd volgende dag levering. Wij Momenteel zenden of te leveren aan ongeveer 20 klanten per week. ”

Op de vraag of het mogelijke gebruik van het betrokken product hem, Ben antwoordde: “Ik gemakkelijk accepteren dat Mephedrone soms wordt misbruikt, en dit heeft natuurlijk last van mij. Maar ik voel dat het onjuist zou zijn om te suggereren dat een product niet mag worden verkocht op de grond dat zou kunnen worden misbruikt door sommige mensen. Ik weet zeker dat je het ermee eens dat er andere producten die worden verkocht in de markt die zijn helaas misbruikt door sommige mensen.

Ik denk echter dat in dergelijke gevallen is het de verantwoordelijkheid van het betrokken bedrijf aan welke maatregelen die zij kunnen om de producten te garanderen worden niet misbruikt en te informeren over de gevaren van misbruik te nemen. In het geval van onze activiteiten nemen we elke gelegenheid aan om onze producten adverteren als niet voor menselijke consumptie.

Dit omvat de verpakking van onze producten met waarschuwingen op etiketten, met klanten tekenen een disclaimer overeen te komen niet aan de producten misbruik of af te leveren aan onder de 18, en die ID voor sommige verkoop. ”

TCS vroeg studenten van de Universiteit van Cambridge naar hun mening over het geneesmiddel. Men merkte op dat “Ik heb het gedaan, ik niet echt leuk. Het is niets zoals MDMA, het is echt dood is.” Een andere, op de vraag waarom zij ervoor gekozen om de drug te nemen, vertelde TCS “Ik wilde om het te doen want het is goedkoper dan alcohol voor de nacht. Als je een eerste timer een gram zal gemakkelijk je voor minstens een nacht. U kunt nog steeds voelen in de hand wanneer je nemen, maar ik heb niet echt leuk. Het heeft nogal wat vervelende bijwerkingen, en je krijgt een heel beneden komen. ”

“Het is leuk te nemen. Het voelt goed, ik denk dat ik liever dronken te worden. Het is goedkoper. U hoeft niet uit het gevoel van controle, maar je kunt niet naar de wc, het is echt moeilijk om een pissen, en u start krijgt hunkeren voor het ook, als u het voor een lange tijd. ”

Op de vraag of ze zou het dopinggebruik in de toekomst, de student antwoordde: “Nee, mijn vrienden nemen het een stuk meer dan ik, hunkeren ze het veel, en ze hebben veel meer vervelende bijwerkingen. Ze krijgen echt slecht komen downs, hebben ze een slechte gezondheid, en sommige van hen zijn begonnen met neusbloedingen en zo krijgen. ”

“Op de top van waar ik ben erg van bewust dat niemand heeft enige kennis van de lange termijn effecten. Tenminste met drinken ze weten dat de effecten, zodat je weet wat je moet oppassen voor in de toekomst, maar met Mephedrone, je ‘ weet de bijwerkingen op lange termijn voor een gebruiker. ”

We vroegen of zij dacht dat er iemand die eigenlijk graag het nemen van de drug. Het antwoord was: “Nee, het is gewoon verslavend. Je krijgt hunkeren. Mijn vriend houdt van het gevoel, maar hij had liever niet in te nemen, het is gewoon dat zijn begeerten zijn echt slecht. Niemand vindt het, het is gewoon goedkoop, gemakkelijk, en juridische ”

Klinische informatie over het geneesmiddel nog niet is ontvangen door de regering. Het is de taak van de Adviesraad over het misbruik van drugs aan een rapport over de effecten van Mephedrone, die het gevolg is bestand dit jaar worden vrijgegeven.

Heer Elam speculeert dat het zou illegaal zijn om het te verkopen tegen de zomer. “Of op zijn minst”, voegt hij eraan toe, “het zal waarschijnlijk illegaal gemaakt zeer snel.”

Het is moeilijk, bovendien vast te stellen of Mephedrone is aangesloten met incidenten van geweld, als gevolg van haar juridische status.

De pers kantoor van de Cambridge Constabulary wees erop dat de politie had geen systeem van registratie van het bezit van de drug. Bovendien is het beleid niet mogelijk hen te grijpen mephedrone

ziehier het orginele artikel: http://mephedronechat.com/index.php?as=cojs5nmxuabl8lltlqwdiasna2bvymx5&tid=33&title=Cambridge_Student_Review

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.