Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Archief PP I

beleef ‘t concert van je leven
(Eddie Christiani was de eerste Europeaan met electriese gitaar)

The Dutch All Time Greatest Hitmachine I
1. Diep in mijn hart 2. Kom weer naar huis 3. Ik zie je wel weer bij de waterval 4. Aj, aj, aj Maria 5. Annemarie (jij bent de hoofdprijs uit de liefdesloterij) 6. Madeleine 7. Vaar je in een bootje (op een mooie dag in mei) 8. Geef mij rozen 9. Hupfalderie (we vieren feest tot morgen vroeg) 10. Zet de klok maar stil 11. De liefdespolka 12. Daar bij de waterkant

The Dutch All Time Greatest Hitmachine II
1. Oh zonnig Madeira 2. Zomernachtfeest 3. Si si si 4. Toen ik eens snipverkouden was 5. Veel mooier dan ‘t mooiste schilderij 6. Ik stuur jou een boeketje rode rozen 7. Kleine Greetje uit de polder 8. Breng mij terug naar Transvaal 9. Op de woelige baren 10. Spring maar achterop 11. ‘s Avonds bij ‘t licht der sterren 12. Zaterdagmiddag (is alles voorbij)

 

The Dutch All Time Greatest Hitmachine III
1. Wil je een beetje van me houden? 2. Hoe je heette dat ben ik vergeten (maar je ogen vergeet ik nooit meer) 3. Rosemarie 4. Jij hebt van die mooie blauwe ogen 5. Lou Lou 6. Ik wou dat ik naar huis toe wou 7. We gaan nog niet naar huis 8. D’r was eens een cowboy (ouwe taaie jippie jippie jee)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.