Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Pozzebockentour 2013: brak maar voldaan volbracht

MEESTREECH – Een laatste kwintet Pozzebocken overgebleven van de voltallige Raad van Elf, inclusief de oude en maar liefst 4 (!) nieuwe Prinsessen, de meega-recordbrekende Prins 2, trouwe kapitein Prins 3, Prins 5 met bontmuts, Prins 8 met zijn roomservice, blauwverver Prins 9, Prins 10 en zijn chirurgein, de wonderbaarlijke comeback van halal Prins 13, de zittende Prins Ed de 14de en aanstormende Prins 15, neemt de brug over de Maas. Op weg naar het station van Maastricht. De Pozzebocken -nog gedecoreerd door de Meestreechtse Prins Carnaval op zondag de 10de februari tijdens de optocht op het Vrijthof langs de Tempeleers- danken de carnavalisten oet Limburg veur de geweldige stemming en het geweldige feest.

Psychodelische afterparty (a.k.a. de vastentijd) kan beginnen
Van zoervleis met fritten tot zaate herremoniekes, van stieren- (of paarden?) steaks bij Los Gauchos tot carnavalstapa’s in het Kruisherenhotel, van hossen in de stegen tot walsen met onze prinsessen in propvolle gezellige kroegenvan Oetelpoeder tot blauw gesmurfde prinsengarde. Meeschreeuwen van het lied van 2013 “Vasteloavond alles kin” en dit alles in ongekende opkomst van Pozzebocken en gevolg! Het hield niet op maar het hield toch op. We hebben genoten! En zijn er nog steeds een beetje kapot van. Driewerf alaaf en tot volgend jaar!

 

One Response to “Pozzebockentour 2013: brak maar voldaan volbracht”

  1. VIII says:

    Helau, een 11 met gouden griffel voor deze dichterlijke bloemlezing van CV editie 2013.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.