Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken
Subscribe | Log in

Pozzetour editie 2014 magistraal afgerond, nieuwe prinses, “Danse pauze” wereldhit

AMSTERDAM – Zojuist heeft de Raad van 2 de Pozzetour definitief afgesloten met een oester-bachanaal in yuppenpaleis Dauphine te Mokum. Het opeten van levende dieren vormde de kroon op een psychonautische reis die welgeteld drie nachten duurde. De spits werd afgebeten door prinsen 8 (Mestreech) en 9 (Heerle), waarna de beweging versmolt in het Hampshire Design Hotel in Mestreech.

Ondersteund door pils en hartjes uit de Hema trok de beweging vervolgens tot diep in de nacht de stad in, van Vrijthof tot Onze Lieve Vrouwen waar lieve vrouwen en zakkenrollers vakkundig werden behandeld door de Prinsessen in ons gezelschap, waarna een stralende aspirant princes in de Pieterstraat tot haar grote verrassing door de Raad van 2 benoemd werd tot Prinses Pozzebock de Tweede! Intussen prezen wij ons ook gelukkig in de aanwezigheid van de jongste prins die al prins was vanaf geboorte maar echter pas op zijn 27ste offisjeel benoemd zal worden en nu al meedraait: hulde aan prins Rindert, alias prins 27, zoon van Haddock (ook aanwezig). Op de derde nacht verkaste het gezelschap naar Remunj (Roermond), voor het eerst in de 27-jarige historie van onze getekende helden.

 Een stralende Princes Pozzebocken de 2e.

Diepe coma
Na een wat aarzelend begin, de stad bleek iets dorpser en rauwer dan het ‘sjieke’ Maastricht, maakten de Bocken vrienden in De Tramhalte en het Bachuspaleis om te eindigen in het bruisende hoekcafe op het Stationsplein, waar vele oorkondes en bier van hand tot hand gingen. In diepe coma landde het ‘ballongezelschap’ in vier sterren hotel De Oranjerie, waar een Vasteloavendparty zojuist was beeindigd. We moeten nog eens terugkomen voor de optocht, bezwoeren diverse Remunjenaren.

Vette alaaf
Prinsen 2, 3, 5, 8, 9, 10, 11, 13, 27 en Prinsessen 1 en 2 dank veur oew aanwezigheet! Dank ook aan de vele vriendelijke en gezellige lokalen die ons hartelijk ontvingen en waarmee we veel hebben gelachen! Het fotoverslag volgt. En voor de komende maanden van herstel en vasten troost u met de gedachte dat alles zo wordt zoals de afgelopen tiet, wij wensen u veel: “Danse pauze”. Vette alaaf van de Grote Pozzebock!

 

Muzikaal hoogtepunt 2014 -een blijvertje- Vleisboeket: Danse pauze

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.